Apartamentul este rece să facă și cum să evite astfel de probleme

În cele mai multe cazuri, frigul vin la apartamentele noastre cu mult înainte de sezonul de încălzire mult-așteptata. Mulți, din păcate, familiarizați cu probleme, cum ar fi, apartamentul este rece, ce să facă atunci când acest lucru nu salvează chiar și pereți.Apartamentul este rece, ce să fac?

În scopul de a face casa ta nu a fost frig, și acolo a fost confort și confort, mai presus de toate, ar trebui cel puțin de a reduce pierderile de căldură sau de a elimina, la toate, trebuie să se acomodeze cu ușa și ferestrele balcon. Dacă permiteți fondurilor, cel mai bine este să le înlocuiască pur și simplu prin a deveni mândrul proprietar de cadre perfect montate si geam termopan sigilate.

După cum se știe, o instalare simplă de ferestre noi în apartament se va ridica temperatura de 4-6 grade. Dar există și alte modalități de a îmbunătăți protecția termică a casei. Nu știm cu toții, în țara noastră a produs un film special care reflectă radiațiile infraroșii timp de mai mulți ani. Acest lucru înseamnă că, în timpul iernii nu se lasă căldura din apartament, iar vara - nu va porni. Un astfel de film poate transforma o singură cameră, fereastră dublă cameră, redus pierderile de căldură cu cel puțin 15-20 la sută.

Apartamentul este rece, ce să fac?

Scorul de decalaj între rama ferestrei și cadrul pentru tot felul de lucruri nu este necesar. Este mult mai bine să cumpere un sigilii speciale auto-adezive. Desigur, costul de 0.7 $ la $ 2,5 la metru poate speria unii, dar crede-ma, acest tip de costuri pe care va plăti rapid.

În primul rând, studio de izolare, un dormitor, apartament cu două camere, nu te duce toată ziua, și pe puterea de doar două ore. În al doilea rând, sigiliul va ferestre ușor de aproape deschise, iar deasupra ușii și ferestrele balcon. Sunt de acord, în cazul în care există o întrebare de ce să facă, dacă e frig - este o modalitate foarte bună și ușor afară. Și în al treilea rând, sigiliu auto-adeziv, în cazul în care este bine plasată, va dura mai mulți ani.Cu toate acestea, toate aceste trucuri înțelepte vor aduce rezultate numai în cazul în care sistemul de încălzire se descurcă cu responsabilitățile sale. În cazul în care aceeași întrebare, casa este rece, ce să fac, am rămas fără răspuns, este necesar să se creeze o altă sursă de căldură. Acesta poate fi obținut, totalul ajungând până la starea existentă a sistemului de încălzire, sau prin plasarea în apartament surse suplimentare de căldură.

Casa este rece, ce să fac?

Dacă aveți suficienți bani și curaj pentru a lua în serios până noua instalarea unui sistem de încălzire a apei, cu acest lucru se poate felicit doar. Desigur, domeniul de aplicare pentru gândirea creativă în această direcție, mulți locuitori ai orașelor destul de mici, și de multe ori cazul inainteaza acumulare de baterii suplimentare sau înlocuirea lor completă a aparatelor electrice mai avansate.

încălzitoare de aluminiu sectionale - vă rugăm să estet. În comparație cu vechea fontă „monștrii“, ele arata foarte eficient și elegant. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece un număr mare de produse de acest tip este adus la noi din Italia, și a fost celebru pentru crearea de modele unice.

Pentru cei care sunt interesați de problema, apartamentul este rece, ce să facă, există o modalitate universală - pentru a aranja o podea caldă. Acesta poate fi ca o sursă suplimentară de încălzire, și majore, în plus față de radiatoare de încălzire a apei. Acest lucru este adesea utilizat la copii, precum și în camere cu pardoseli cu gresie - bucătării și băi.

Comparativ cu bateriile obișnuite podea caldă are mai multe avantaje. După aerul cald, care creează un radiator de încălzire a apei, se ridică în sus și condiții de temperatură ridicată la nivelul podelei poate fi de 5-7 grade mai mică decât partea de sus, care se confruntă rece comune. În plus, acesta poate fi mai cald atunci când este încălzit de un radiator într-o jumătate din cameră decât celălalt.

Complet diferit podea caldă. Căldura este distribuită uniform pe întregul plan, și, prin urmare, pur și simplu, elaborează nu se pune. Dar cel mai important - regimul de temperatură la nivelul piciorului ușor mai mare decât plafonul. Un alt celebru Suvorov a spus că picioarele trebuie să fie întotdeauna să păstreze cald, și capul într-o răceală constantă. Omul apoi confortabil chiar și la o temperatură de 3-5 grade mai mici decât de obicei.

Apartamentul este rece să facă și cum să evite astfel de probleme