Alergic la mușcăturile de simptome ploșnițe, tratament

Alergic la mușcăturile de ploșnițe este rezultatul a sensibilității crescute a sistemului imunitar uman pentru a intra în corpul unei proteine ​​străine, ceea ce este o toxină secretată de ploșniță muscatura în timp.Alergic la mușcăturile de simptome ploșnițe, tratament

Cauzele alergiilor

Cauza reacției alergice este saliva, care identifica insecta musca. În cazul în care alergia este însoțită de mâncărime, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar a început să producă intensiv histamină pentru combaterea unei proteine ​​străine. Histamina, la rândul său provoacă leucocitoza, ceea ce duce la un răspuns inflamator.

La fel de important este situația slabă a mediului și viața sedentar a pacientului, care, în combinație cu istoria complicată de alergie poate provoca reacții puternice, chiar și pe substanțele lung familiare.

Alergic la mușcăturile de simptome ploșnițe, tratament

Alergenii pot fi toate substanțele biologice conținute în saliva insectelor care se hrănesc cu sânge, care pot fi atribuite ploșnițe. Cea mai frecventă reacție alergică la înțepătura parazit apare la copii preșcolari. În plus, toxina secretat de ploșnițe în timpul unei sugari intepatura poate șterge imaginea simptomatică, de aceea este importantă examinarea vizuală a copilului.

grupurile de risc

 1. O reacție alergică la mușcăturile de păduchii de multe ori se dezvolta la copii, mai ales în cazul în patul copilului este din lemn, ca mobilierul din lemn este un loc preferat de reședință al ploșnițe. De regulă, simptomele negative, însoțite de urticarie. petele de dimensiuni care pot ajunge la 25-30 cm.

Alergic la mușcăturile de simptome ploșnițe, tratament

Mecanismul reacției

bug-uri de pat sunt cele mai active între orele 3 și 5 dimineața, când oamenii încă dorm, dar uneori ele sunt agresive și de atac în timpul zilei.

Selectarea unui loc potrivit pentru un bug muscatura aruncă trompa in piele, injectarea de salivă, care conțin anticoagulante și începe să sugă sânge. proces de epuizare medie timp durează aproximativ 10-15 minute, timp în care bug-ul este capabil să crească în dimensiune în trei ori volumul normal.

Efectul analgezic este asigurată de una dintre componentele saliva de insecte, provocând bug-ul a lua suficient sânge și reușește să scape în condiții de siguranță. De multe ori oamenii nici măcar nu știu că au existat simptome externe sunt mușcat de ploșnițe și tratate de către un dermatolog luând în considerare astfel de manifestări de boli infecțioase.

Simptomele de mușcături ploșniță

Pentru a identifica muscatura bug-ul este necesar să se cunoască simptomele caracteristice care apar pe piele. De obicei, bug-uri de pat într-o singură aspirație poate fi lăsat pe pielea unui lanț de mușcături. În unele cazuri, în cazul în care o mulțime de bug-uri, zona afectată poate fi destul de mare.Locul localizare mușcătură arată ușor umflate și înroșite. Acest lucru este vizibil mai ales pe pielea delicata a copilului. Uneori, formarea de vezicule care sunt foarte râios.

Simptomele de mușcături, în ciuda trăsăturile caracteristice se pot manifesta în mod individual, deci ar trebui să ia în considerare acest factor la determinarea cauzelor alergiilor.

Alergice ploșnițe mușcături reacție depinde de locul de mărimea leziunii și starea generală a sistemului imunitar.

 • Cele mai frecvente blisterele sunt formate, care, în cazuri grave, există sângeroase;

Alergic la mușcăturile de simptome ploșnițe, tratament

 • indicat umflare severă a pielii la locul și pe tot corpul;
 • mușcături ploșnițe poate fi însoțită de morbiditate severă, necaracteristic altor reacții;
 • cu mai multe mușcături pot dezvolta anafilaxie și angioedem (difuze urticarie).

Trebuie remarcat faptul că astfel de acte impun ca terapia de susținere, sau pot dezvolta complicații.

alergii Mai grav poate reprezenta o amenințare pentru pacient.

 • Ei au exprimat afectat roseata pielii, hipertermie si dezvoltarea de spasm bronșic, ceea ce face dificil de a respira;
 • Aceasta crește probabilitatea răspândirii la mucoasa membranelor edemului, ceea ce împiedică activitatea respiratorie normală;

Alergic la mușcăturile de simptome ploșnițe, tratament

 • adesea apar leziuni erozive ale pielii;
 • în cazul în care bug-ul a mușcat vecinătatea comun, umflături însoțite de durere severă;
 • cele mai periculoase (in special pentru copii) este o reacție anafilactică, care poate fi însoțit de lipotimie până când a pierdut cunoștința.

Până în prezent, cercetarea nu a fost în măsură să identifice exact care componentele eliberate cu bug-ul saliva, provoca reacții alergice severe. Cu toate acestea, atunci când primele manifestări negative ale pacientului ar trebui să viziteze un alergolog, care va organiza o serie de măsuri de diagnostic și prescrie un tratament adecvat.

tactici de tratament

Dacă un om se găsește în simptomele primare de piele de bug-uri de pat mușcături, vă recomandăm următoarele măsuri:

 • este recomandat să ia un duș cald sau baie, care poate reduce în mod semnificativ senzația de mâncărime și iritație;
 • alergie de tratament poate fi efectuat folosind antihistaminice (Tavegil, loratadina, Aleron etc.). Mai mult, îndepărtarea mâncărime și umflare pot fi folosite mijloace hormonale exterioare (prednisolon, hidrocortizon, etc.);

Alergic la mușcăturile de simptome ploșnițe, tratament

 • durere severă anestezice recomandate (analgin, spazgan etc.).

În dezvoltarea alergie severă a recomandat tratament terapie de perfuzie într-un spital. Adesea utilizate metode de medicina tradițională, dar trebuie amintit că, în orice caz, este necesară consultarea medicului curant.

Retete de medicina traditionala din muscaturile de ploșnițe

Simptomele de muscatura ploșniță poate fi neutralizat folosind remedii populare.

 • Iritația loc pot fi tratate cu frunze de mentă. Acest lucru va ajuta la ameliorarea durerii și iritarea pielii;
 • Efect bun este observat atunci când se utilizează păpădie, care trebuie să se întindă și să pună pasta rezultată în zona afectată;
 • la locul edem, se recomandă să se aplice un suc proaspăt de usturoi tampon umezite, ceea ce contribuie la eliminarea iritație și durere;
 • poate fi aplicat la frunza musca pătlagina timp de 2 ore, după care se prelucrează suprafața pielii preparate cu o soluție de bicarbonat de sodiu.

O atenție specială trebuie acordată copiilor, deoarece acestea sunt, în ciuda activităților desfășurate, pot fi pieptene rana. În acest caz, pielea copilului trebuie să fie spălate cu apă caldă cu săpun. Acest lucru va preveni dezvoltarea infecției secundare.