A doua jumătate Mit sau realitate - astropsi

Baza unui fericit și armonios

A doua jumătate Mit sau realitate - astropsi
viata este de a găsi exact persoana care este soarta ta. A doua jumătate - un om a cărui virtuți compensa slăbiciunile tale, și ale căror puncte slabe sunt compensate pentru virtuțile tale. Comunicarea care te ajută transformat cu ușurință, armonios și fericit. Sună prea bine, nu crezi? Deci, ce este cealaltă jumătate: Mit sau realitate? Există într-adevăr acea persoană în această lume cu care totul este posibil, este ceea ce am scris?Prin analiza horoscoapele oameni, graficul lor natale, știi modul în Bazi umane stabilite anumite calități, anumite trăsături, anumite avantaje și dezavantaje, un anumit mod de viață. În final, ați ajuns la concluzia că lipsa de orice energie, calitati pe care poate compensa de fapt exces de aceste energii, calități într-o altă persoană aproape de tine. De exemplu - căpșuni, cum ar fi atunci când crește în apropierea provei. Ea poartă de fructe de la ea și mai bine și dăunători mânca mai puțin. Și ceapa în creștere mare și suculent. Și dacă o persoană în domeniu este în creștere căpșuni, iar celălalt este de gând să semene ceapa, atunci ei vor negocia în mod optim și să semene ceapa câmp de căpșuni. Ambele vor avea o recoltă mare, pentru câmpul va fi capabil să se uite la rândul său, eliberați-vă mai mult timp liber, și chiar mai podruzhatsya și ambele vor fi pe masă, și căpșuni și ceapă. Există un efect sinergie atunci când 1 + 1 nu este egal cu 2 a = 3,5,7 ...

Deci, uita la hărți de oameni care trăiesc, și apoi vizionarea viața lor vedea modul în care interacțiunea dintre oameni încep să se schimbe. de multe ori am auzit - oamenii nu se schimbă, așa cum a fost, și va rămâne așa pentru viață. De obicei nu susțin, pentru că drepturile fiecărei persoane. De obicei, situat pe etapa de înțelegere a vieții, universul și toate procesele în care se află. Și nu se poate schimba din exterior. Aceasta este legea cosmosului, legea prevede libertatea de voință și de alegere a persoanei. O persoană nu poate fi schimbat din exterior (nu iau exemple de violență greu împotriva persoanei sub amenințarea vieții, iar în aceste cazuri nu se schimba, ci pur și simplu încearcă să supraviețuiască). Modificările reale vin doar din interior, în cazul în care acestea sunt confirmate de experiența vieții sale.

Problema este că mintea umană este obișnuit să își asume responsabilitatea pentru ceea ce el pierde într-o conștientă și înțeleasă de către om. Și oamenii de multe ori nu observa ceea ce nu este în viziunea lor asupra lumii, mintea pur și simplu ignoră. A fost doar în dragoste sau de a iubi o persoană este capabil să utilizeze energia iubirii și a încrederii în a doua jumătate a ei lasa rapid, ușor și fără durere o nouă viziune și cunoștințe în viața lor.

Aceasta este exact esența și misiunea existenței a doua jumătate - ajutându-vă pentru a schimba cel mai mult. Împreună pentru a ajunge la o nouă, mai conștientă și completă viziune asupra lumii. Pentru a schimba și de a fi fericit în cursul acestor schimbări, dar nu suferă dureros cum este adesea cazul atunci când se încearcă să se schimbe din afară.

Sunt profund convins a doua jumătate acolo, ei pur și simplu nu pot să nu existe. Pentru mine adânc în interiorul, la nivelul de înțelegere a ordinii mondiale și legile universului, are o încredere intuitivă în acest sens. Înțelegând că înainte să ne naștem, înainte de a intra în această lume, sufletul nostru este de planificare toate lecțiile pe care este destinat să aibă loc în viața ei viitoare pe pământ. Și femeia sunt întruchiparea Yin început, și un om - Yang. Iar sensul vieții pe pământ este fuziunea și armonia yin și yang jumătăți, și execuție prin această destinație. Și pentru a efectua și de a trece prin toate lecțiile pe care ea intenționează, sufletul negociază cu un alt suflet pe trecerea unei comune a călătoriei sale pământești. Ei aleg în prealabil data și locul nașterii și țara sa și de familie. Pentru fiecare dintre ele am primit și a adus acele trăsături, abilități și calități care îi vor ajuta mai târziu. Și după reunificarea cu cealaltă jumătate sa merg împreună armonios și modul în care este.

Și apoi să ne perfecționăm - și cultive sufletul pereche. Acest lucru este de la proverbul, atunci când un cap - bine, (și două - mutante) și două - mai bine, pentru gândurile și acțiunile fiecăruia dintre noi pentru a completa gândurile și acțiunile altora. Yin si Yang energie este imperfectă, discordantă și inutilizabil în mod individual și conectarea da ceva întreg, complet, perfect.

Acest lucru este de descărcare de gestiune în cazul în care 1 + 1 = 1 - un look nou la lume și viață.

Pentru aceasta este doar prezența unui număr de a doua jumătate a acestuia produce deja un efect sinergic, iar uneori accelerează progresul în termenii spirituale și materiale în această viață.

Despre cum să-l găsiți, sau mai degrabă una dintre modalitățile posibile - aici.

Fete, băieți. Da, te trezești și în cele din urmă ieși dintr-un basm. Yin-Yang este o încercare de a convinge pe oameni că o femeie ar trebui să fie cu un om, și vice-versa, mai degrabă decât cu propria lor natură. Și toate pentru că a plecat de la Platon. Din scrierile sale, unde a vrut să sublinieze afilierea și justifica băieții lor priyazannost. Și este un fapt. Și această hotărâre după ce a luat pentru a scrie Biblia. Fiecare are propria sa credință, ci doar să fie mai razvetey. Iar pentru o căsătorie perfectă și relații nu au o mare familiei au fost bune la ambele, ei insufla valori la cap a fost pe umeri, și, desigur, ar trebui să fie simpatie pentru o persoană sănătoasă, de la o persoană sănătoasă fizic. Pentru a iubi în prezent, este necesar să crească atât.Sunt de acord că a doua jumătate este pentru fiecare persoană. Întrebarea este:
ceea ce ar trebui să fie nu este neapărat ceea ce va fi doar pozitiv emotsii.Idealnym totul pare până când nu, singura modificare este că vă opriți tot timpul să se uite :)))) calea împreună - da, dar poate fi și sadom.Ne ceresc complicat și dificil, și, probabil, alte nevoie pentru a „sarcină“ problemele lor, deși mental, nu se așteaptă ca cineva va veni la tine perfect potrivite, și totul va fi bine, doar tu vii. Pentru el însuși să devină ideală în interiorul găsi pace și armonie. Pentru a trăi fericit, pentru a face planuri pentru viitor. Tot ce vin, dar, în timp util, nu este necesar să se ceară și să împiedice punerea în aplicare a planurilor de nervozitate sale.

Da, eu fac. Doar nu este găsit ceva diferit semnificativ pentru o lungă perioadă de timp))) De unde știi unde este.
Mă întâlnesc tot mai multe produse care potrivite pentru noi, oamenii, mai mult de o persoană și oricare dintre ele poate construi o relație. Dar, din punctul meu de vedere, în acest caz, este încă o viață va fi diferit, pentru că fiecare persoană este individuală. Și pe celelalte laturi, ceasul ticăie și jumătate pierdut undeva. Ce să fac?

Nu așteptați, trebuie doar să trăiești ... Dacă te lucruri nervos și papură, niciodată nu vine. Cu cât ne dorim să pună în aplicare (depună eforturi pentru a prinde din urmă), cu atât mai repede fuge de la noi (adică. Nu a fost executat). În cursul oamenilor de viață se schimbă, astfel încât jumătățile poate fi prea mult, ceea ce pentru a locui pe ea, dacă în acest moment pentru tine apăsând problema căsătoriei, este mult mai util să devină mai atractivă pentru mulți bărbați decât pentru a rula în spatele oricine se uita în ochii lui și întreabă: " nu-i tu jumatatea mea. „Deveni un magnet, găsind armonie în interiorul vostru si sexy, pur si simplu uvidyat.Stroyte nu intenționează să o anumită persoană, dar, în general. În mod clar articula ceea ce doriți, păstrați în minte imaginile vizuale, oschuscheniya.Poverte-mi timp de trei ani, am îndeplinit toate lucrurile pe care le visase zece let.Polovinka a fost găsit, am făcut doar pași înainte :)))

Sunt de acord cu Julia!
Julia)

Știi, acest lucru este o serie, nu știu ce a fost, pur și simplu de la sine tot învârtit, se pare că el a fost în căutarea direct în inima mea și întreaga mea ființă tremură cu convingere interioară că este el. A fost nevoie de 3 zile ... a devenit clar că a fost doar o pasiune, imagine dodumki. Cum este ... dar ceea ce despre relația cu prietena lui ... el e fostul ei iubit ... Dumnezeu atât de spontan a ieșit, nici măcar nu a avut timp să se gândească la asta. În continuare, de obicei, urmeaza o serie de ciocniri 🙂

Dar acest lucru, de asemenea, dragoste cealaltă jumătate (frate al minții), lecția.
Pur și simplu „pas de înțelegere“, astfel ... că acest pas este înțelegerea le trebuie doar să fiu sincer, cel mai onorabil, ce vrei acum

Pentru el însuși să devină ideală în interiorul găsi pace și armonie. Pentru a trăi fericit, pentru a face planuri pentru viitor. Tot ce vin, dar, în timp util, nu este necesar să se ceară și să împiedice punerea în aplicare a planurilor de nervozitate sale.

Complet de acord, Julia. Dar vreau să adaug că, dacă nu face un efort în orice direcție special - nu priydesh oriunde doriți. Dacă nu va dori oriunde și priydesh. O altă întrebare - nu este atașat la rezultatul, și bucurați-vă de proces. „Fă ceea ce trebuie, și să fie ceea ce se va întâmpla!“ - Îmi place foarte mult acest motto.

Da, eu fac. Doar nu este găsit ceva diferit semnificativ pentru o lungă perioadă de timp))) De unde știi unde este.
Mă întâlnesc tot mai multe produse care potrivite pentru noi, oamenii, mai mult de o persoană și oricare dintre ele poate construi o relație. Dar, din punctul meu de vedere, în acest caz, este încă o viață va fi diferit, pentru că fiecare persoană este individuală. Și pe celelalte laturi, ceasul ticăie și jumătate pierdut undeva. Ce să fac?

Eu cred că există mulți oameni care vin în sus. Eu văd pentru Bazi. Și vă puteți construi o relație cu mulți, Valentine. Este mai bine de a construi cu cei care sunt mai potrivite pentru tine de diagramă natale - astfel încât să studieze și să cultive mult mai repede. Și există, de asemenea, o jumatati karmice - cei cu care ești chinuit, dar stai - pentru că te simți că are nevoie. În timp ce o simt - trebuie. Avem nevoie de o viață din trecut. Odată ce datoria este elaborat - poți parte ușor cu ei. În timp ce datoriile nu sunt îndeplinite, alte dvs. semnificative nu va avea loc, sau chiar dacă ei vor, atunci sunteți gata. Vei bloca relația ta. Așa că producția unuia punctul meu de vedere - să se uite și să lucreze pe ei înșiși. Bazi în acest sens ne ajută să vedem în cazul în care aveți un indiciu și să le realizeze.

Știi, acest lucru este o serie, nu știu ce a fost, pur și simplu de la sine tot învârtit, se pare că el a fost în căutarea direct în inima mea și întreaga mea ființă tremură cu convingere interioară că este el. A fost nevoie de 3 zile ... a devenit clar că a fost doar o pasiune, imagine dodumki. Cum este ... dar ceea ce despre relația cu prietena lui ... el e fostul ei iubit ... Dumnezeu atât de spontan a ieșit, nici măcar nu a avut timp să se gândească la asta. În continuare, de obicei, urmeaza o serie de ciocniri 🙂

Și aici Julia, doar Bazi și ajută - te uiți în horoscop uman și totul devine imediat clar că acest om, și de ce sunt atrași de ea :).

5 ani în urmă am apelat la un astrolog după alta iubire neimpartasita, suflet chinuit, și nu atât de mult obosit de eșecuri, dar cu întrebarea ce să facă (pe scurt, situația a atins limita). înțelept doamnă negru cu ochi St Petersburg într-o mai tăcut și a zâmbit și am inmuiat glume, acoperind propria 🙂

La capul a fost setarea pentru a doua jumătate, astfel încât relațiile mele cu bărbați sau pat pliat și toate sau iubirea neimpartasita si devotat.

Mi-a spus că până când el vede soțul ei în viața mea că bărbații și sunt tranzitorii. Configurarea mea pe spiritualitate relații nu ar lasa-ma sa accepte realitatea, am fost șocat!

Mate întâlnit ... și nimeni ... și nu doar oameni. Am înțeles că a doua jumătate nu înseamnă întotdeauna amant. Și, în orice caz, cei dragi, magi - este cea mai tare rece, indiferent de forma relații sunt!

Se pare că, atâta timp cât nu vor să se căsătorească din nou ... Single 😉

Și, în orice caz, cei dragi, magi - este cea mai tare rece, indiferent de forma relații sunt!

Sunt de acord, Julia. Este interesant sa vezi Bazi dvs. - le-ați bazat?

Maxim, dar calculat. opinia dumneavoastră ar fi interesant de stiut)

Tijele Ceresc:
LEG oră (metal Yang)
zi BLUE (yin metal)
LEG luni (metal Yang)
Jia an (lemn yang)

Filiale: Pământești
ora TIGER YIN (lemn yang)
Ziua Goat WAY (yin pământ)
luni Cal la (yang la foc)
Anul Rat ZI (apa yang)

vă mulțumesc! Mi-a plăcut)

El a menționat că publicul-țintă în astfel de cazuri de femei :-). Maxim în sine este necesar, și voi merge de-a lungul o 🙂

femeile sunt mai predispuse la tot felul de psiho-analiză și introspecție - este normal 😉

este un mit ... cea mai mare înșelăciune a omenirii

De asemenea, am auzit de o jumătate de sexe diferite, mi se pare că acest lucru face parte din tine pe care doriți să o găsiți și pune împreună, poate nu o viață, poate fi necesar :) Ei bine, undeva pierdut. iar aceste jumătăți pot fi găsite la un anumit punct în timp, îndeplinirea misiunii lor și diferă la nivel fizic, ci pe planurile superioare în acest moment legat de cel care a folosit pentru a fi. și mă întreb probleme karmice pot fi vizualizate doar pe un singur card, sau ele sunt revelate numai în interacțiunea cu cealaltă. în cazul în care se pot uita doar la ea, și apoi puteți ști ce întrebări să vă personal și să lucreze pentru a face, nu numai interacțiunile se referă la familie?

Există jumătăți. Am fost destul de norocos să o cunosc. Și el știe. Tot așa cum este descris. Minunile și doar un sentiment minunat de iubire. Probabil că fiecare poveste despre cele două jumătăți de întâlnire - o afacere cu adevărat magic. Deci povestea mea prea mult timp pentru a descrie. Doar știu că acest lucru este adevărat. Undeva acolo toată lumea are propria jumătate. Și dacă este acolo, atunci amândoi îl știi. (Acesta este un om cu care soarta a fost împinge accidental de câteva ori. El este un om fără de care, se pare, îl puteți trăi ca și în cazul în care există întotdeauna, dar uneori trage doar să-i aud vocea. Asta e gândul unul care este atât de adânc, care poate părea că acestea nu sunt importante. nu este o relație și nu frenezie. Această iubire este luminos, se uita în ochii lui te simți legătura cu universul. şi el a făcut. te vei simti ca un sarut de amețeală sau îmbrățișa.)