9 motive pentru care toată lumea ar trebui să părăsească România

Material? Deloc. În acest sens, noi, locuitorii din orașe, altele mai fericit (deși, desigur, nu în fericire bani). Salarii ne permit să privim lumea prin ochii mai încrezători poziție, mai puternic pe picioare, vă rugăm să vă niște nimicuri plăcute.Dar el nu trăiește numai cu pâine.

Din păcate, în România trăiesc eu nu pot pentru nici bani pentru a cumpăra ceea ce vreau.

Asta e despre asta și trebuie să vorbim.

1. Siguranță

Ea nu există. Poliția redenumit poliția, armata a promis un premiu mare, toate forțele de securitate deghizati într-o formă nouă de brand nou-nouț. Aceasta îi conferă efect? Nu, dacă sunteți încă la vederea unui ofițer de poliție vrea să meargă la cealaltă parte a străzii. Nu, în cazul în care soția payday inspecta bărbați, cum să nu fie jefuit de poliție.

Nu, în cazul în care conducătorul auto deține un pașaport de câteva sute de proiecte de lege în caz de mită brusc inspectorului. Nu, în cazul în care o persoană care vine sub forma de supermarket și trage de oameni.

Credeți poliția? Eu nu fac. Și avem mult timp de când sa mutat departe de scenă, „poliția nu face nimic, deci nici un folos din ea,“ și sa urcat la un nou nivel „poliția o mulțime de lucruri de făcut, așa că este de temut.“

2. Sănătate

Am asigurare de sănătate și au bani pentru că, în cele mai multe această asigurare nu include, de exemplu, în stomatologie. Cu toate acestea, în scopul de a merge la un doctor am nevoie de o lungă perioadă de timp să se consulte cu prietenii și cunoștințele, astfel încât să nu ajungă la profan.

Încă îmi amintesc cu groază o clinică din Moscova, cu personal format din „medici“, care nu sunt eligibile pentru activități medicale. Și clinică și nimeni nu se gândește să se închidă!

Un medic dentist mi-a găsit o dată în cavitățile de implant.

În mijlocul acestei medicamente fantastice și rețete. Pediatru să prescrie toți copiii, fără excepție medicamente homeopatice. Ministerul Sănătății care promovează droguri, a căror eficiență nu a fost confirmată de nici o cercetare. În cele din urmă, numeroase clinici multidisciplinare, care sunt în creștere în întreaga țară ca ciupercile după ploaie.

Găsiți un specialist bun - nu este doar dificil, uneori aproape imposibil de atins. Ca să nu mai vorbim de toate complicațiile care sunt precizate ingenios în politică. Este o parte din asigurare, dar această taxă. Într-un fel, vom percepe mai mult de jumătate din serviciile posibile.

3. Educație

Ce nivel de educație este în scădere, nu este un secret. Părinții își trimit copiii să studieze în universități din străinătate, și am venit în groază când colegi vorbesc despre ceea ce ei încearcă să învețe. Rezumatele sunt descărcate de pe Internet, să plătească pentru curs - a primit o diplomă.

4. Lipsa de profesionalism

Rezultă direct din paragraful precedent. Am intrat în epoca de neprofesionalism în toate domeniile, de la medicină și terminând cu rufele. Oamenii au uitat cum să scrie scrisori de afaceri. Vă rugăm să citiți textul de pe ecran panica cauze.

Următorul exemplu va înțelege nu numai profesioniștii IT, ci doar oameni care cunosc limba engleză. Administratorul de sistem de unul dintre aeroporturile din Moscova (cu onoruri unul dintre cele mai renumite universitati tehnice din Moscova) sa dovedit prietenul meu, de asemenea, administratorul că există o diferență între rutare statica si rutare statica.

Data viitoare, când jur de întârzierile de zbor la aeroport, amintiți-vă ce specialiștii lucrează acolo.

Și acesta este doar un exemplu, într-o singură zonă.

5. Imobiliare

Lipsa de posibilitatea de a cumpăra locuințe în orașul său. Exorbitantly prețuri ridicate pentru apartamente.

Nu cu mult timp în urmă, un om a calculat că, în cazul în care vinde Hrușciov nenorocitele lor la periferia Moscovei, care se află în aproape casa de urgență, el ar putea cumpăra un castel în Republica Cehă.

În același timp, chiar și cu locuințe, nu sunt imune la faptul că mâine nu va începe construirea următoarea Olimpiadă (sau orice altceva), atunci când casa ta este lăsată să fie demolată.

6. Corupția

Regula de „nu podmazhesh - nu va merge.“ Știi cum să dea o mită? Nu pot. Cu toate acestea, mita peste tot, peste tot, oriunde este necesar să se „lipi“, „a“, „să-i mulțumesc.“ IKEA Compania minimizează afacerile în România, extinderea nu va fi mai mult, pentru că IKEA este, de asemenea, nu este în măsură să dea mită.7. Calitatea scăzută a tuturor produselor

Asta e tot, nu am fost confundat, de la iaurt la mașini. Despre industria auto românească poate fi multe lucruri de spus, dar ne limităm la ceea ce a fost deja spus. Toate în toate, nu cel mai bun avem industria auto. Și vorbind de produse alimentare, haine, atunci există doar un cântec.

Eu locuiesc în St. Petersburg, Finlanda aproape în ultimii ani, devenit un foarte popular excursii de o zi în magazine finlandeze.

La început nu am înțeles ce sare, apoi a devenit clar. Avem două din același sampon, aceeași marcă. Unul a făcut în România, al doilea în Finlanda. zi și noapte. În primul caz - rare Vodicka. În al doilea - într-adevăr sampon din care parul este „matasos si stralucitor.“

Carne, pește, lapte, nici o comparație. De ce? Nu știu. Nu înțeleg de ce un mic Finlanda oferă țara noastră cu produse lactate. Nu înțeleg de ce micul Israel oferă mari ridichi și căpșuni Romania.

Prețurile sunt, de asemenea, izbitoare. Unul și același produs de la noi, în Finlanda, costă în mod diferit. Sau ia un tricou. Bine american tricouri la munte. În SUA - 16-20 de dolari. în magazinul online românesc 50-60. Real magazin 100. Acesta este modul de a înțelege? Și în toate astea.

8. respectarea deplină a drepturilor și libertăților individului

Nu voi pentru o lungă perioadă de timp pentru a picta acest element este limitat numai afirmând că „instanța sovietică cea mai umană instanța din lume.“ Motivul principal al alineatului 8 în paragraful următor.

9. Și acum punctul în care depășește toate precedente

Este acest punct, mai degrabă decât cauzele anterioare să se gândească la mutarea în altă țară. Ce este? Aceasta se numește sindromul străjerului.`, este lipsit de respect față de alte persoane, este intoleranța, uneori se învecinează cu fascismul.

Imaginați-vă pentru o clipă că ceea ce sa întâmplat și toate guvernele, toți oficialii ucis în mod tragic într-o singură zi. Ce se va întâmpla într-o săptămână, o lună? Ei vor avea aceleași fețe și aceleași locuri. De ce? Deoarece oamenii nu se schimba, deoarece pentru unii nu este destul de clar pentru mine motivele pentru care avem astfel de oameni.

Este conductorul în tren, tipa la bătrîna, care nu a găsit imediat călătoria sa. Acest mitocănesc-registrator într-o clinică urbană. Acest politist care bate om fără înregistrare. Acest om, suflă nasul pe trotuar. Un coleg care fură de la capsator locul de muncă și vă plânge, de asemenea, voro în stat. Lady, a pus copilul pe o nevoie mică pe platforma ... și apoi mă întreb ce acest tânăr WC satisfăcut în lift.

Sunt necesare mai multe exemple? Ca un exemplu Controller, care trage „iepurele“ pungă pentru a scoate din ea cel puțin o recompensă? Un profesor de școală, care cheamă ciudati copii tuporylye? O educatoare, care lipește gura copilului cu bandă „astfel încât să nu țipe,“ și respingerea acestuia nu poate fi, pentru că „bine-meritata și, în general, nimeni altcineva nu va lucra pentru cinci mii?“

Nu știu, eu chiar nu știu de ce avem astfel de oameni. La un moment dat m-am gândit că, probabil, în cazul în epoca sovietică, în principiul egalitarismului, în exterminarea elitei, dar nu știi niciodată ce este suficient. Cu toate acestea, amintiți Tolstoi, Saltykov-Shchedrin, Turgheniev, într-un cuvânt, cărți clasice, citind pe care începe să realizeze că a fost întotdeauna așa. De ce? Nu știu. Punct de vedere istoric.

De fapt, asta e nouă puncte, nouă puncte, care vorbesc elocvent pentru ei înșiși.

Desigur, am putea argumenta. Pentru a spune că nu este atât de înfricoșător. Pentru a spune că trebuie să ne luptăm pentru fericirea lor, pentru un viitor luminos. Dar de ce ar trebui să lupt pentru viitor? Ne pare rău, prieteni, eu nu sunt un luptător, am un administrator de umil.

Nu vreau un viitor luminos, vreau să calma acum.

Care este contribuția mea la societate, vă întreb? Am spus mult timp pentru mine această întrebare. Da, eu nu sunt un războinic și nu un revoluționar. Nu-mi pasă cine mă va sta - rosu, alb, verde sau albastru. Vreau doar o viață liniștită.

Vreau să fac bine și cu acuratețe ceea ce pot, pentru că eu cred că, acesta este principiul fundamental ar trebui să fie orice stat. Dar eu fac o treabă bună, nu fura, nu iau mită, atitudine de respect față de cei din jur.

Eu plătesc taxe, ceea ce este mai mult, nu sunt dispuși să plătească 13 la sută din venitul lor, și, să zicem, 20 sau chiar 25, numai în jurul meu era pace și ordine. Sunt dispus să plătească pentru drumuri netede, parcuri verzi, aer curat și confortabil de acasă. Cu mâna lui, se pare că am făcut totul, partea mea din contract se face. În cazul în care este partea care ar trebui să ofere statului? Nu văd.

Repet, am nici dorința, nici capacitatea fizică de a rula pe zone cu steaguri în dinți pentru a aranja ciocniri și luptă cu poliția. Vreau doar o viață liniștită. Nu am dreptul de a face acest lucru numai pentru că ea sa născut aici, și nu într-o altă țară? Aveți răbdare, e casa noastră, fiule? Dar eu nu vreau să îndure.

De ce tot timpul trebuie să îndure? Pentru mormintele strămoșilor? Din moment ce amintirile lor în inima mea, nu în pământ. De dragul de mesteacăn? mesteceni cresc practic peste tot. De dragul de orașul său natal? Da, acesta este un argument, dar orașul meu (St. Petersburg), timp de mai mulți ani pe jefuirea în banda turbat de funcționari.

V-ați mers pe jos vreodată pe străzile iernii amenințate în orice moment, sau să fie ucis de un sloi (dacă te duci pe trotuar) sau lovit de o mașină (dacă te plimbi pe partea carosabilă)? Am făcut acest lucru în fiecare iarnă. Pentru ce?

Concluziile din cele de mai sus, fac foarte simplu. Trebuie să acționăm, ce fac. Nu este doar un specialist, si specialist cerut. Pentru a studia și de a învăța limba. Și alege o țară să trăiască.

Bineînțeles, nu mă deranjează care curge departe. Sunt o persoană obișnuită care vrea o viață obișnuită. Ce o trădare a ceva aici?