48 Rochie dimensiune - este armonie, forum

Nu voi uita niciodată cazul în magazin. Am fost în vestiar, și a mers sosednyuyuyu fata (nu am văzut, doar auzit) și întrebarea cum a nada pantaloni dimensiunea ea atât de vesel „Cea mai mică ceea ce este, și că, pentru mine toate timpurile mari!“ Ei bine, eu cred că există o Thumbelina a fost. El a ieșit din vestiar și apoi ea iese! Sunt cu mărimea mea 44 nu mă consider o miniatură, așa cum a fost „în ochi“ bine dimensiunea 48, și sincer sa simțit un pic. atât de important cum te percepi tu însuți.Cred că 50 si dimensiunea poate fi subțire. în cazul în care o femeie este înalt și grăsime din toate fisurile nu vor merge, ci doar sânii mari ei, talie, și-a exprimat un fund destul de mare, atunci acesta poate fi considerat subțire.
și dacă 42 puncte procentuale, dar părțile atârnă în jos în genunchi și genunchii stomac lovit, ce armonie este acolo?!

Nu voi uita niciodată cazul în magazin. Am fost în vestiar, și a mers sosednyuyuyu fata (nu am văzut, doar auzit) și întrebarea cum a nada pantaloni dimensiunea ea atât de vesel „Cea mai mică ceea ce este, și că, pentru mine toate timpurile mari!“ Ei bine, eu cred că există o Thumbelina a fost. El a ieșit din vestiar și apoi ea iese! Sunt cu mărimea mea 44 nu mă consider o miniatură, așa cum a fost „în ochi“ bine dimensiunea 48, și sincer sa simțit un pic. atât de important cum te percepi tu însuți.
))))))))) Am același lucru a fost spus obuvnom.Zhenschina - Am o dimensiune de 36 "plin" nogi.Eto avansat 39.

Varsta - 19. Asta e mult?

Varsta - 19. Asta e mult?


Care sunt opțiunile?

GostVozrast - 19. Asta e mult?
Care sunt opțiunile?


Nu stiu (în prezent, nu este posibil să se măsoare în sus, eu nu sunt acasă)

GostGostVozrast - 19. Asta e mult?
Care sunt opțiunile?
Nu stiu (în prezent, nu este posibil să se măsoare în sus, eu nu sunt acasă)


-Orice pe un pic prea mult pentru această grupă de vârstă, dar, în cazul în care stomacul și butoaie nu, puternic nu este necesar aburit

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]