10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

Unii dintre noi iubește o baie și le-a pus la partea de sus a listei de dorințe, cineva dimpotrivă, consideră că lucrările de instalații de prisos și non-funcționale, preferând să cadă.


Imaginați-vă - lumânarea arde, ulei de busuioc și mandarină expirati aromele lor și toate acestea sunt completate de tăcere absolută. Sunt de acord, imaginea în sine ceva de genul care stabilește un calm și relaxare. Ei bine, dușul este încă bucată mai funcțional de mobilier, o modalitate rapidă de a vă spăla părul și împrospăta atunci când nu aveți timp suficient.

Dar totul este atât de simplu? Este suficient pentru a fi instalat într-o cabină de duș cameră mică pentru a obține un consum mai mic de apă și mai mult spațiu în baie? Se pare că, în scopul de a salva toate cele de mai sus, este recomandat să instalați doar aceeași, doar o baie. Și apoi, în majoritatea cititorilor se pune întrebarea - de ce? Răspunsul la acest lucru poate fi găsit mai jos.

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

motiv să se odihnească

Baie înființat, în scopul de a scăpa de rutina vieții de zi cu zi și de plăcere pentru a satisface noua zi. Aceasta este o modalitate excelenta de relaxare pentru cei care iubesc o spumă parfumată, muzică de relaxare și pur și simplu nu te superi scufunda în apă fierbinte sau caldă. De exemplu, Arhimede a venit în minte crezut ca a fost mare în baie.

Luați baie împreună

Tratați copii

Dacă sunt în așteptare pentru finalizarea familiei, sau aveți deja copii, aveți posibilitatea să le facă pe plac, cu o baie în cadă. Baie servi pe deplin pentru prima călătorie a copilului la mare. De asemenea, este un loc de joacă mare în cazul în care pereții sunt destul de luminoase și pline de culoare. Este demn de amintit faptul că copiii nu trebuie să fie lăsat în pace, deoarece în curând vor fi în măsură să se răsucească duza și țineți inundații mici în apartament, pentru a experimenta gustul de sampoane, geluri, tufarisuri și de a găsi o nouă utilizare pentru celelalte atribute în baie. De asemenea, scăldat un copil nou-născut într-o baie este mult mai convenabil.

Bucurați-vă

Echipați baie după cum doriți și cât mai confortabil. Există mai multe moduri: de exemplu, atarna uscator dulap sau rafturi pentru geluri și tundra. Pentru baie de mici dimensiuni este soluția perfectă pentru a face nise in pereti pentru diverse aplicații. Dușul are, de asemenea, un raft, dar în cazul în care locul nu este deja suficient, ceva cade mereu.

Posibilitatea de a se scalde animale de companie

Desigur, o baie pentru animale de companie sau spală celulele mult mai confortabil în baie, astfel încât să nu ude podeaua și el însuși. Desigur, în acest scop, există chiuvete și căzi, dar dușul este puțin probabil să ajute în această problemă.

Se înmoaie haine și dungă

Acum, în fiecare apartament, iar casa are o mașină de spălat automată, dar există cazuri când căderea zastiryvat haine in apa rece sau foarte fierbinte. De asemenea, veni peste un astfel de lucru, care se deteriorează materialul atunci când se spală în mașină sau un lucru este prea mare. În acest caz, din nou, salvați de baie.

Dacă primiți oaspeții, este necesar să se spele tigaie și astfel de feluri de mâncare, care nu se încadrează în chiuvetă, în plus, vă poate oferi o varietate de culori, care sunt cel mai bine lăsate în apă rece în baie.

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică


aprovizionarea cu apă de rezervă

Fiecare dintre noi a primit vestea apei neprogramate oprit. De multe ori, acesta este oprit pentru o zi sau chiar mai mult. În acest caz, pur și simplu umple cada cu apă, care mai târziu va ajuta la pregătirea mese, ceai, cafea, se spală vase, se spală și se spele pe dinti. Din păcate, dar va veni cu un duș.

Bath este ușor de întreținut

Baia, cu suprafetele sale netede, este mai ușor să se spele și curate decât duș, cu proiecțiile, ușile transparente înalte și pereți.
economii de spațiu

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

de economisire a apei

Ați auzit că umplerea baie un proces destul de lung, care necesită un volum mare de apă. Dacă vă place să stea mult timp în duș, cântă cântece sau să se bucure de moment, ține cont de faptul că petrec aceeași cantitate de apă ca într-o baie, și, eventual, mai mult.

opțiuni pentru combinație

Nu uita că baia este întotdeauna posibil să se atașeze duș și atârnă perdele colorate, dar pentru a face din duș baie, veți avea nevoie de mai multe ori mai mult timp, bani și efort, amintiți-vă acest lucru. Mai ales, este mult mai ieftin să cumpere și să instaleze o baie decât o cabină de duș. Nu ratați ocazia de a asigura un iubit-o seara romantica, și să se pregătească o baie de parfumat cu bule minunat.

Baie pe care le vedeți în partea de jos este foarte mare, se poate potrivi cu ușurință două persoane. Baia privată este, de asemenea, foarte destul de mare, și în afară de o baie mare, există, de asemenea, un duș dotat cu pereți despărțitori de sticlă. Aici, în aceste locuri sunt conectate la Yin și Yang.

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

Imaginați-vă că sunteți o baie de designer este situat la parter. Aveți două opțiuni, sau instalat într-o cameră, cabină de duș sau un set de baie. Ce-ai face în această situație? În acest caz, proiectantul a intrat în mod clar în afara cutiei, setarea în camera mică, baie pe picioare și lipsa de spațiu pentru un duș separat, doar a adăugat un pandantiv rotund, care atârna perdele. Aici aveți o opțiune de a combina baie decomandata si de lux cu cabină de duș funcțional pentru fiecare zi.

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

Și cum îți place baia, care are un aspect foarte modern si sa se simta. situat în dormitor. La urma urmei, este doar un convenabil și distractiv, ma uit la TV într-una din acele zile gri și umede, atunci când este frig afara, și doar relaksiruete în dormitorul ei.

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

Utilitatea de a lua o baie și duș

Ce este bun pentru sanatatea ta? Fiecare tratament este unic în felul său. Câteva minute în apă caldă cu uleiuri esențiale va elimina stresul și un duș va ajuta Buck.

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

Un avantaj imens de baie care oferă diverse mijloace auxiliare de relaxare. Baie este potrivit, dacă sunteți obosit și epuizat după o muncă obositoare. Ia sfatul ei înainte de a merge la culcare, dar este necesar să se respecte anumite reguli:

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

duș dimineața - o modalitate foarte bună de a reîncărca energia pozitiva. La dus doar câteva minute necesare:

Cumpara o baie sau duș, pentru casa:

10 motive pentru a instala baie în loc de duș într-o cameră mică

76cm cu balamale ușă "