Woody de umplere pentru pisici caracteristici, avantaje, o metodă de utilizare

Cele mai iubite și mai populare pisici și stăpânii lor este un material de umplutură din lemn. Cererea pentru acest produs se datorează prețul său accesibil, ușurința de utilizare și o performanță eficientă. Filler absoarbe mirosurile perfect, și pentru că casa în care trăiesc animalele de companie cu blană nu se va simți nici un miros rău. Pisicile sunt aranjate astfel încât le place în tăvi lor a fost o substanță în care ar fi ușor să sape o groapă. În plus, conținutul de toaletă este obligat să ca un mic animal de companie. De obicei, o astfel de umplutură la fel ca toate animalele, fără excepție. Proprietarii lor sunt, de asemenea, incantati cu speciile de lemn.

Woody de umplere pentru pisici caracteristici, avantaje, o metodă de utilizareTipuri de lemn materiale de umplutură

Lemnul gunoi pisica este de două soiuri: absorbante și cocoloașe. O primă variantă de realizare - este pelete din zdrobit și presat putregai lemn, retenție miros este excelent și absorbant. de umplere de mare din molid si lemn de pin, fara utilizarea oricăror aditivi. Astfel de compoziții au proprietăți antiseptice. Unele companii folosesc lemn în loc de scoici din nuci. Prin introducerea unor tehnologii inovatoare în producția de granule de adaos obținute la costul de alergii ieftine, ecologice și nu provoacă.

Al doilea tip de umplutură (noduli) diferă substanțial de întruchiparea absorbant. Dacă exemplul precedent absoarbe toate umezeala toarnă granule, folosind apoi acest tip de umplutură se formează un nod. Este produsă în locația la care udă. Acest nod ar trebui să fie eliminate din tavă.

Woody de umplere pentru pisici caracteristici, avantaje, o metodă de utilizare

Cum se utilizează un material de umplutură

Woody de umplere, de obicei, este turnat în aproximativ trei straturi centimetru de gunoi cutie. O astfel de sumă este necesară pentru o toaletă adâncă obișnuită. În cazul în care accesoriul este prevăzut cu o plasă, este posibil să se reducă stratul de până la un centimetru. Atunci când există excremente solide, acestea trebuie să fie îndepărtate cu o lamă specială. Dacă începeți să simțiți apariția mirosului neplăcut, este recomandabil să se înlocuiască complet materialul de umplutură. Pentru pisica sau pisica a fost mult mai confortabil să meargă în tavă, este în valoare de fiecare dată după ce ați aruncat complet de umplere, se spală cu apă de toaletă și săpun.

Woody de umplere pentru pisici caracteristici, avantaje, o metodă de utilizare


Avantajele de umplutură din lemn

Material de umplutură din lemn pentru toalete de pisici au doar un singur dezavantaj: se lipesc la labe si blana animalelor. Aceste pilitură pentru animale de companie se raspandeste mai mult pe parcursul apartament. Restul mijloacelor constau din unele avantaje. Și anume:

În plus, materialul de umplutură utilizat de animalele de companie complet sănătos poate fi utilizat ca îngrășământ după pre-compostare. Astfel de mijloace pot fi utilizate pentru rozătoare, care-l mănânce cu mare plăcere.

Filler „picioare curate“

piața internă modernă oferă o selecție variată de materiale de umplutură din lemn, fabricat de multe branduri. Cel mai de succes a fost marca „picioare Net“. „picioare curate“ - material de umplutură din lemn, care este produs cu scopul de a face viața mai ușoară pentru persoanele care s-au stabilit la pisici și câini lor case. Datorită studiilor speciale, sa constatat că produsul acestei etichete poate fi operat pe tot parcursul anului. Nu este nevoie de înlocuirea periodică a conținutului tăvii. Este important doar pentru a îndepărta impuritățile.

Acesta este un material de umplutură incredibil de profitabilă. Unul din rucsacul înlocuiește complet patru alt produs de ambalare de brand. Datorită faptului că excrementele nu sunt în contact cu aerul, această umplutură elimină miros bine.

selectați funcțiile

ați achiziționat materialul de umplutură nu poate ca nu doar o pisică, dar, de fapt, proprietarul său. Dacă se întâmplă acest lucru, acesta indică faptul că ați cumpărat produse de calitate slabă. umplere ieftine nu va păstra miros, nu absoarbe umezeala si se descompune rapid.

Prin urmare, achiziționarea unui vehicul special, trebuie să acorde o atenție la pachetul de putere și bine analiza informațiilor privind compoziția produsului. În cazul în care mărfurile sunt făcute de brand care se respecta, eticheta va indica ce componente confecționate, ceea ce rata de umiditate absoarbe și pentru ce fel de animale sunt dezvoltate. În cazul în care pachetul conține toate datele, puteți achiziționa cu ușurință vehiculul.

Opiniile persoanelor cu privire la materialul de umplutură

Lemn comentarii umplere feline au primit mult timp minunat. Proprietarii, care au încercat să-l folosească o dată, nu doresc să cumpere alte opțiuni. Mai ales că compoziția lemnului nu este numai pisici adulte și pisici, dar, de asemenea, pisoi mici. Prin urmare, nu este necesar de fiecare dată să raft creierele lor asupra a ceea ce pentru a umple tava de animale.

Woody de umplere pentru pisici caracteristici, avantaje, o metodă de utilizare

Proprietarii de animale de companie cu blană într-o singură voce spune, că plăcerea de a folosi umplutură din lemn nu sunt numai ei, ci ei înșiși animalele. Recente merge cu plăcere pe o tavă plină cu lemne.

Woody de umplere pentru pisici caracteristici, avantaje, o metodă de utilizare