Windows 7 - Safe Mode

Windows 7 Safe Mode poate fi într-adevăr de ajutor? Ai o mulțime de articole on-line bune despre recuperarea de Windows 7, dar nu există nici una despre modul de siguranță. Spune-mi, ce probleme pot fi rezolvate folosind Safe Mode și chiar dacă își petrec timpul în cazul unei defecțiuni grave. Te rog nu mă trimite la alte site-uri pe măsură ce face în mod normal, sunt interesat de părerea ta în mod specific. Mikhail.Windows 7 Safe Mode

Dragă Michael, în cazul unor defecțiuni grave și avarii care se întâmplă cu sistemul nostru de operare, descărcați nu este de obicei posibil. Dar, de foarte multe ori cazul în care în cazul în care sistemul nu reușește să înceapă în mod corespunzător, în modul de siguranță, Windows 7 cizme. Acest mod va începe numai serviciile de sistem și drivere de bază, este întotdeauna o șansă de a îmbunătăți situația, gândiți-vă exact ce acțiunile noastre din trecut au provocat pagube și să îl corectați. În acest articol ne vom uita la un număr mare de defecte, care pot fi rezolvate prin utilizarea Safe Mode. Dar dacă ești o problemă nu decide că, în cazul unor probleme cu încărcarea sistemului de operare, puteți utiliza mediul de recuperare a Windows 7, cum ar fi Reparare la pornire, sau puteți rula un simplu sistem de recuperare de pe site-ul nostru mai multe articole despre depanarea diverselor probleme cu instabilitatea de Windows 7 aici sunt unele dintre ele:

Windows 7 - Safe Mode

Dacă aveți probleme la descărcarea Windows 7, trebuie mai întâi să încercați să selectați Advanced Boot Options Ultima opțiune Known Good Configuration. Sistemul de operare va încerca să descarce cea mai recentă configurație de lansare de succes, Windows a salvat atunci când ultima sesiune de succes.

Windows 7 - Safe Mode

Să eșec, reporniți computerul și a lovit în faza inițială a unei chei de calculator F-8 pe tastatură și a intra în meniul de pornire de opțiuni suplimentare pentru Windows 7 de descărcare, selectați Safe Mode. În modul de siguranță, încercați să dezinstalați software-ul nostru prin Dezinstalarea sau modificarea unui program, atunci trebuie să-l eliminați de la pornire și să încerce să repornească.

Windows 7 - Safe Mode


Windows 7 - Safe Mode

Dar nu ne ajută, vom porni în modul normal, nu poți, se pare că prin încălcarea sistemului de fișiere în serios.
Foarte des prietenii mei și am fost în stare să rezolve o problemă destul de dificil, folosind Safe Mode Windows 7 sau modul de siguranță cu prompt de comandă, cum ar fi cea mai ușoară opțiune rollback folosind puncte de recuperare într-un moment în care computerul nostru a lucrat bine. Noi intra în modul de siguranță, cum știm deja.
Apoi, du-te la meniul System Recovery Start-> Panou de control> Sistem și Security-> Restaurare starea anterioară de calculator-> Launch System Restore.

Windows 7 - Safe Mode

Windows 7 - Safe Mode

Crearea unui punct de restaurare nu poate fi aici, puteți rula doar înapoi computerul la o stare anterioară. În continuare, pentru a alege un punct de restaurare și pentru a reveni înapoi la ziua când nu ne-am instalat încă acest program și nu au actualizat decât noastre DirectX oribil.

Windows 7 - Safe Mode

Când utilizați Safe Mode with Networking, cu principalii factori de Windows 7, descărcați driverele pentru plăcile de rețea și puteți merge on-line și căutați răspunsul acolo.

Windows 7 - Safe Mode

La comanda sfc / scannow prompt de comandă și executați fișierele de sistem de testare pentru Windows 7 în cazul în care constată deteriorate posibil, va fi înlocuit de versiunea normală.

Windows 7 - Safe Mode

Windows 7 - Safe Mode

Uneori nu am putut intra în modul de siguranță, dar sa dovedit a intra în Safe Mode cu Prompt comandă, ceea ce ar fi sistemul de restaurare este necesară pentru a intra în rstrui.exe de comandă și vă rugăm, vă va merge la fereastra System Restore.

Windows 7 - Safe Mode

Windows 7 - Safe Mode

Windows 7 - Safe Mode

Windows 7 - Safe Mode