WASHINGTON (palmier), în creștere în casă, fotografii

WASHINGTON (palmier) - o instalație specială, care a câștigat inimile grădinari cu frumusetea lor. Acest tip de palmier este serei pentru cea mai mare parte, dar în ultimii ani, oamenii sunt din ce în încercarea de a crește un astfel de miracol acasă. Pentru a face acest lucru, trebuie să muncească din greu, pentru că copac este suficient capricios. Palma, o fotografie pe care o puteți vedea aici, preferă razele strălucitoare ale soarelui, deoarece este locul de nastere al Mediteranei. Despre acest lucru și alte caracteristici descriem în acest articol.informații generale

WASHINGTON (palmier), în creștere în casă, fotografii
Deci, înainte de a crește acest miracol exotice, întâlni cu el. WASHINGTON - Palma, care a venit la noi din America de Sud. De asemenea, aceasta planta se gaseste in nordul Mexicului. În ciuda faptului că de palmier obișnuiți cu un climat subtropical, non-durabile poate rezista scădere a temperaturii la douăsprezece grade sub zero. Ea face parte din familia arekovoy copac îi place să fie pe o zone bine iluminate. Se pare mare astfel de plante pe terasa sau balcon pe latura de sud, mai ales atunci când în compania ei sunt vecini, cum ar fi mirt, oleandru și laur. Mai mult decât atât, Washington, pot fi cultivate în zonele de producție precum și un copac și nu tolerează calm aerul poluat.

Dacă vorbim despre aspectul plantei, arborele de palmier poate crește până la treizeci de metri în înălțime. Depinde de tipul său. ea are, de asemenea, o mare butași de frunze de până la 1,5 metri. Trunchiul este mare și acoperit cu fibre și frunze uscate căzute. Când este timpul să înflorească, copac produce o perioadă de trei metri lungime tulpini de flori pe care florile sunt. Ei arata ca panicles. Dar, după această perioadă se termină la culorile spot apar boabe negre. Aceasta este o delicatesă favorit al păsărilor.

tipuri de arbori

  1. Washingtonia nitenosnaya. Este, de asemenea, numit fan palma California. Faptul că este în California, a fost reperat pentru prima dată această frumusețe, și acolo puteți vedea toată pădurea și plantarea acestor plante ea. Înălțimea maximă de copaci poate ajunge la douăzeci de metri. Frunzele sunt de culoare gri-verde, și ei pot vedea o mulțime de dungi albe (fire de). Este această caracteristică și-a dat palma numele ei. Lemnul prefera iarna rece, la o temperatură de 6 până la 15 de grade, și multă lumină.
  2. Washingtonia puternic. La fel ca și prima apariție, are un al doilea nume - mexican de palmier puternic. Acest nume a primit copac, deoarece crește la granița dintre Mexic și Statele Unite ale Americii. În creștere liberă de palmier se poate întinde până la treizeci de metri în înălțime, și este necesar să se ia în considerare atunci când plantarea unui copac. Spre deosebire de California, frumusete aceasta planta are o culoare verde deschis frunze strălucitoare, fără benzi, iar pețiolul fiecărei frunze există un vârf ascuțit. Crohn are un aspect elegant, în comparație cu nitenosnoy.

Regulamentele de îngrijire

WASHINGTON (palmier), în creștere în casă, fotografii
Mulți oameni sunt interesați de întrebarea: cum să crească palmier Washington acasă? Se dezvoltă bine, dar necesită condiții speciale.  • De iluminat ar trebui să fie suficient de luminos. cameră de Sud, verandă, balcon - toate ideale pentru o minune de la tropice. Până la planta este mic, este necesar pentru supravegherea continuă și îngrijire, și numai ca un adult, copacul poate crește într-un loc cu mai puțin de o luminozitate ridicată.
  • Udarea planta ar trebui să fie în mod regulat, dar să țină seama de caracterul sezonier. In vara, atunci când vremea este fierbinte, palmier ar trebui să fie udate o dată pe săptămână. În timpul iernii, când este frig afara, udare ar trebui să fie redusă, și să facă acest lucru numai atunci când solul este complet uscat. În această perioadă, copacul se odihnește, dar încă nu se poate da să se usuce. Acest lucru va duce la moartea inevitabilă a palmierii.
  • Umiditatea din camera unde palma tot mai mare, trebuie să fie de 55 - 75 la sută. Pentru a menține această umiditate ar trebui să fie utilizate pulverizatoare. În timpul iernii, de asemenea, practicat pentru a spăla frunzele cu o cârpă umedă.
  • Pe măsură ce crește copacul acesta trebuie să fie transformat în raport cu sursa de lumină. Este necesar pentru formarea corespunzătoare a frunzișului.

WASHINGTON (palmier), în creștere în casă, fotografii
Palma, din care fotografiile sunt prezentate aici, are nevoie de o reîncărcare. Ca orice altă plantă, este necesar pentru a fertiliza. Acest lucru se realizează cel mai bine în primăvara și vara, așa cum se odihnește în timpul iernii. Orice grădinar care se respectă știe că plantele nu pot fi perturbate în perioada de repaus. În ceea ce privește tipul de îngrășământ, în magazine specializate vând compoziții care sunt proiectate pentru copaci, cum ar fi de palmier, Yucca, Dracaena. Citiți cu atenție instrucțiunile și să acționeze în conformitate cu ea. de două ori pe lună, poate fi este recomandat un pic mai puțin îngrășământ.

Dacă cresc la Washington (Palm), atunci mai devreme sau mai târziu, va trebui să-l transplant. Faptul că până la planta tânără (până la trei ani), ar trebui să fie transplantate în fiecare an. Apoi, pe măsură ce cresc (trei până la cinci ani), - o dată în trei ani. Și mai mulți adulți (peste cinci ani) - o dată la cinci ani.

Pentru a transplanta un copac, ai nevoie de un vas cu laturile mari, și, în orice caz, nu este mai mic o navă. Procesul de transplantare este cel mai bine să facă în perioada de primăvară timpurie. Într-un astfel de amestec de sol vegetal adecvat ideala a gazonului, frunze, humus și nisip în raportul 2: 2: 2: 1. Acest sfat este pentru cei care doresc să facă amestecul propriu-zis. Pentru restul este vândut gata de palmier sol.

Metode de reproducere

WASHINGTON (palmier), în creștere în casă, fotografii
Desigur, cititorii noștri sunt interesați de problema modului Washington multiplică. Cultivarea din semințe - acesta este modul în care toate unitățile de creștere de palmier. Pentru această procedură, trebuie să se pregătească solul. Acesta este egal cu raportul dintre componente, cum ar fi turba, nisip și Sphagnum. Puteți lua, de asemenea, un sol de compost, dar trebuie să fie decontaminate înainte de a fi. De exemplu, aburit într-un cuptor cu microunde.

Semințele sunt plantate în adâncimea centimetru. În camera de care aveți nevoie pentru a menține o temperatură de aproximativ douăzeci și cinci de grade. Uita-te atent și uscarea solului îmbibat cu apă. Ei bine, dacă este posibil să se aranjeze o încălzire de sub capacitate. După câteva săptămâni, veți observa primele varză. Așteptați până când cresc și devin mai puternici, va trebui să le transplant în ghivece individuale.

Pest control

În plus, dacă este udată sau tolera schimbările de temperatură corespunzător, frunzele plantei se poate întuneca, buclat, ele apar pete. Cel mai important lucru în acest caz - pentru a vedea problema în timp util, să evalueze starea lemnului și scoateți-l. Frunzele infectate sunt apoi eliminate.

fapte interesante despre planta

WASHINGTON (palmier), în creștere în casă, fotografii
WASHINGTON (palmier) este utilizat în lume, nu numai ca o caracteristică decorativ. În locurile în care copacul a venit la noi, este folosit ca aliment. Semințele de palmieri sunt utilizate pentru producerea de făină și, de exemplu, pețiolul frunzelor sunt consumate ca crude sau fierte. Mai mult decât atât, dintr-un material fibros format din coșuri de frunze de palmier.

WASHINGTON (palmier), în creștere în casă, fotografii

WASHINGTON (palmier), în creștere în casă, fotografii