Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)

habitatul natural Washingtonului este subtropicale. Acesta a fost descoperit pentru prima dată în Statele Unite și Mexic nord-vest. climat mediteranean - ideal pentru aceasta planta, dar poate tolera înghețuri la 12 de grade.Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)

WASHINGTON fi altfel numit un palmier. Până se poate ajunge la 20-30 de metri. consultați-l la evergreen-uri. Frunze este mare, de până la jumătate meta. Pe trunchiul sunt resturile de frunze uscate, pe care le acoperite. FIELD gât bazal poate fi rădăcini adventive. Washingtonul lasă seamănă cu un ventilator, pentru că el un fel de disecat de centru. Se formeaza o floare bisexual înflorit etapă, situat pe lungimea pedunculului de 3 metri. Inflorescenta panicul, care se formează în timpul coacerii fructelor negru.

Îngrijirea la domiciliu din Washington

Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)

Washingtonul ar trebui să fie plasate în principal, în fereastra de vest sau de est

Pentru a planta să crească sănătos și se simt confortabil, trebuie să respecte anumite cerințe, pe care le prezintă îngrijire:

 • De iluminat. West sau fereastra de est ar fi locul cel mai potrivit pentru ședere în camera de la Washington. Palma îi place lumina puternica, dar nu directă și difuză. Schițe pentru Washington dezastruoase. In vara, atunci când solare și vreme caldă, ar trebui să fie adus la o umbră.
 • Temperatura. La temperatura camerei perioada de palmier de primăvară-vară este nevoie de la 20 la 24 de grade. Trebuie să urmeze pentru a se asigura că regimul de temperatură este de 30 de grade, apoi la Washington trebuie să rearanja într-un loc mai rece. În timpul perioadei de hibernare în timpul iernii, planta nu dispune de 10 de grade, dar picătură până la 7, de asemenea, nu este un impact prea mare asupra stării instalației. Ea poate suporta temperatura sub 0 grade.
 • Udarea. Udarea cameră de palmier ar trebui să fie apă caldă. Perioada de vară necesită udare imediat după uscare oală deasupra solului. Washingtonul nu tolerează îmbibat cu apă, cum ar fi uscarea substratului. Perioada de repaus udate după două zile după Solul vegetal uscat.
 • Umiditate. palmier interior place aerul umed. Acesta poate fi pulverizat de mai multe ori pe zi, iar într-o vară deosebit de fierbinte zile se șterg cu o cârpă umedă frunze.

Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)

Washingtonia iubește aerul umed

Notă: Substratul cameră de la Washington a raportat a fi un strat de drenaj bun. Conform compoziției poate fi convențional pentru plante de palmier.

Realizarea semănat semințe

Pentru a face plantarea semințelor de la Washington, este necesar:

 • prezența inoculului proaspete. Fie cumpărate sau proaspăt;
 • efectuarea de scarificare. Pentru a face acest lucru, semințele se taie foarte atent cu un cuțit ascuțit și puneți fiecare sămânță în apă timp de 2-7 zile;
 • să pregătească un substrat pentru sămânță. Compoziția acestuia trebuie să fie următoarele: sol foaie, nisip, turbă (2: 0,5: 0,5)
 • se toarnă semințele pe solul pregătit în tavă, același amestec de pulbere de sol la o grosime de două ori diametrul seminței;
 • seră, se acoperă cu folie sau steklom4
 • furnizează un regim de temperatură de la 25 până la 30 de grade;
 • asigură umiditate regulată și aerisire.

Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)

Washington primele lăstari apar la 2-3 luni după plantare

După două sau trei luni ar trebui să vadă varza. După acest timp tava răsad debut cu camera de palmier mutat într-un loc cu iluminare bună, dar nu lumina directă a soarelui. De îndată ce a doua foaie, răsad de la Washington se arunca cu capul camera pentru containere diferite. Solul în vase pentru cules selectat specializat pentru plante de palmier. Pentru a începe să cultive semințele de nevoia Washingtonului în primăvară.Vnmianie: cules palmele în cameră ar trebui să fie efectuate cu mare atenție, grijă ca toate rădăcinile rămân intacte și nu deteriora endosperm.

Există și alte opțiuni pentru a crește din semințele unei camere de la Washington, care diferă în unele activități în timpul procesului de creștere:

 • se pot utiliza tablete de turbă încolțire cameră Washington, care a plasat o sămânță și împrăștiat pe sol. Se presară substratul numai într-un moment în care existau verzei;
 • substratul poate fi utilizat pentru germinare de compoziție diferită: rumeguș, mușchi, nisip (1: 1: 1);
 • înainte de semănat semințele în sol și în pilulă de turbă, puteți recurge la promotori de creștere Appin, care înmuiați semințele timp de 10-12 ore.

Boli și dăunători în timp ce problemă în creștere

Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)

Acest lucru se poate datora irigare săraci, sau din cauza lipsei de îngrășământ

Aș dori să evite care a dispărut atât de frumos și de palmier mare la Washington. Pentru a face acest lucru, trebuie să ia o pereche de nuanțe din cauza care poate camera ingtonia să se simtă rău:

 • când întunecă vârfurile frunzelor, este un semn că camera de la Washington sau slab adăpate sau lipsit de potasiu. Cum de a preveni lipsa de palmier de la Washington, în acest caz, este clar și ușor de înțeles.
 • în cazul în care udarea se face în mod regulat și în conformitate cu regulile și lasă întuneca încă camera de luat de la Washington de umiditate. Prin urmare, este imperios necesar să se marcheze pe container, care a umplut cu apă și spray-mai des.
 • în cazul în care Washingtonia palma dispare din faptul că frunzele au devenit pestriț, acesta este un semn de schimbare bruscă de temperatură sau umiditate excesivă. condiții normale nou create pentru camera Palm pentru a rezolva această problemă.
 • ofilirea și uscarea frunzelor de palmier de la Washington, uneori, poate indica faptul că nu dispare. Face parte din procesul natural de creștere și dezvoltare, dar numai în cazul în care nu au fost identificate semne de degradare.
 • insecte de palmier infestare dormitor nu va arata foarte bine: frunzele se vor vedea pierdute pete pigmentare mici, iar frunzele încep să se îndoaie. Această deteriorare aduce mealybugs, insecte scară și whiteflies. Pentru a salva camera pe palma lor de a aplica insecticid în concentrația dorită conform instrucțiunilor.

Important: Ar trebui să eliminați frunzele moarte în deshidratarea naturală a frunzelor. Dar este important să nu se confunde procesul natural de reînnoire a frunzelor cu boala, care este cauzata de un exces de apă în cadă.

Cele mai populare specii, soiuri cultivate în Washington e acasă și palmieri poze

Washingtonul a două dintre cele mai populare specii, care pot fi caracterizate după cum urmează:

 1. Washingtonia nitenosnaya. Având în vedere că aceasta crește în California, este numit altfel aceasta planta ca un ventilator de palmier din California. Mediul natural este capabil de a crea păduri. Frunzele sunt de culoare gri-verde, cu o mulțime de fire subțiri de culoare albă. acest tip de nevoie de iarnă, cu control al temperaturii 6-15 ° sub condiția de iluminare bună.
 2. Washingtonia puternic. În caz contrar, ei o numesc palme fan mexican, condițiile naturale de creștere devin evidente din numele său. planta adultă deasupra speciilor din California și până la 30 de metri. fir alb lipsesc, iar frunzele sunt bogate de culoare verde. Pețiolele au spini, iar coroana este foarte compact, situat pe partea de sus a cilindrului. o perioadă de odihnă în această specie ar trebui să aibă loc în condiții normale de cameră.

Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)
puncte valoroase pentru îngrijirea de rodie în mediul interior.

palmele cameră Înflorire

Din păcate, în momentul în cameră palmele înflorire poate fi văzut nu foarte des. Se întâmplă că, și pentru întregul an de la Washington nu va înflori numai o dată la câțiva ani. Cu toate acestea, cea mai mare parte faza de înflorire în Washington, tipuri de camere absent.

Nou în secțiunea

 • Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)
  nertera groundcover cu boabe luminoase
 • Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)
  Acasă palmier Livistona - plante de sud pentru orașele nordice
 • Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)
  Parfumat Carissa va face orice cameră o casnică
 • Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)
  Tropical „capricioase“: cum să aibă grijă de la dizigotekoy acasă
 • Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)
  hypoestes în creștere la domiciliu
 • Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)
  „Fericirea femeii“ - gynura: ingrijire la domiciliu
 • Washington din semințe în casa ei de ingrijire viitoare si cultivare (foto)
  Cultivarea de plante exotice în casă: rodie cameră