Wash out pete de motorină acasă

Miros și pistă maro închis stabil, care se îndepărtează de haine numai după 5-6 spălare - așa arată la fața locului pe motorină. Posesorii de automobile și mecanicii știu cât de dificil este de a face față unor asemenea contaminanți din casă. Care este combustibilul diesel să se spele?







Wash out pete de motorină acasă

căi de atac simplu acasă

La fața locului pe bază de combustibil diesel poate aduce o mare varietate de mijloace. Unele dintre ele sunt rapide și eficiente, în timp ce altele necesită răbdare.

praful de spălat. Acest instrument este întotdeauna la îndemână în orice gospodină. Adăugați scos petele - și, aparent, orice murdărie vă pe umăr. Dar nu și în cazul motorinei. La fața locului a acestui lichid tehnic se poate obține pete tradiționale. Dar se spală treptat numai în a treia sau chiar a cincea oară.

Sare. clorură de sodiu pentru a face față cu o mulțime de poluare. Pentru a spăla cu ajutorul unor pete de motorină, se toarnă sare fină loc murdare, și o oră mai târziu încărca elementul în mașina de spălat.

Detergent de spălat vase. Formulările lichide, care se spală tacâmuri, se pot face față cu combustibilul diesel. Dar pentru acest lucru va trebui să se înmoaie lucru într-o astfel de soluție de curățare timp de 2-3 ore. După ce încerca să se spele în mod obișnuit.

Benzină. La fața locului de la un tip de combustibil poate fi derivată la alte puncte de vedere. Principalul lucru pe care el a fost un bun benzină curat. Se înmoaie o cârpă în ea, frecati zona cu pete de pe margine la mijloc, așa că nu contează în divorț. După un timp de combustibil diesel este plecat, iar lucrul va fi să se spele pulberea. Mirosul erodeze nu imediat după spălare va avea un lucru să stea pe balcon sau pe stradă.

Amoniacul. Amoniacul - este un puternic pentru îndepărtarea petelor, disponibile la domiciliu. Pentru a combate poluarea este diluat cu apă într-un raport de 1: 7. Această soluție poate fi înmuiate lucru pe timp de noapte și în dimineața - să se spele.

Formulările lichide, care se spală tacâmuri, se poate face față cu combustibilul diesel

Fier. Dacă nu se poate dizolva pata, puteți încerca să-l topească. Se încălzește fierul, căptușită cu un spot diesel pe ambele părți ale hârtiei și fier locul de fier. Schimbarea foi, atâta timp cât acestea nu încetează să apară urme uleioase.







Compoziții Self-made

Uneori, remedii simple nu ajuta, și toată artileria folosit împotriva contaminanților. La domiciliu, cele două compoziția de bază utilizată, care poate acționa pe loc de combustibil diesel.

Soda, săpun de rufe și detergent de vase. Săpun Grate, adăugați-l aceeași cantitate de sodă și aceeași cantitate de detergent de vase. Se dizolvă pasta cu apă fierbinte, se amestecă bine, se toarnă într-un castron și se înmoaie în ea murdare lucru. Câteva ore pata este dizolvat și poate fi să spele hainele cu o pulbere convențională.

Sucul de lamaie si ulei de floarea soarelui. 50 ml suc de lămâie amestec proaspăt cu 20 ml de ulei de floarea-soarelui. Compoziția se aplică un tampon de bumbac și se freacă pata, stripping-l de marginile spre centru. Continua atâta timp cât poluarea persistă.

excreție miros

În cazul în care partea vizibilă a pata de combustibil diesel dispare de pe suprafața de îmbrăcăminte, aveți ceva mai mult timp pentru a urmări un miros specific. Pentru a scapa de ea, macerat element în kerosen, acetonă sau benzină de puritate ridicată, și apoi se spală și ventilați. Dezavantajul evident al acestei metode - atâta timp cât lucru este înmuiate în camera va mirosi toate lichidele tehnice.

Dacă nu sunteți un susținător al tehnicilor agresive, folosesc pasta de dinti menta. Va trebui să frecați zona contaminată, și apoi câteva ore pentru a părăsi lucrul într-o soluție de curățare pentru spălat vase. O altă modalitate este de a spăla hainele cu o pulbere și aer condiționat.

Dacă aveți timp, lăsați lucru pe balcon, timp de câteva zile. În acest timp, mirosul de combustibil diesel se erodeze complet.

Condiții de mână și blugi spălare mașină

Cum să se retragă din petei de petrol de combustibil?

Mucegai în apartament: Cum sa scapi de cu ajutorul unor instrumente simple?

recomandări generale

Nu este întotdeauna posibil pentru a elimina petele diesel acasă, cu mijloace simple. La urma urmei, de multe ori a recurs la spălare, atunci când la fața locului prea stătut și mâncată în țesătură, sau să adăugați alți poluanți. Și apoi modalități simple nu mai sunt active. Ce apoi se spală pe pata de combustibil diesel de îmbrăcăminte? Este posibil să se utilizeze diluanți pentru vopsea industriale, de exemplu, o pastă pentru curățarea mâinilor automobilist. Sa aplicat un strat gros la fața locului și doar trimite element în cuva mașinii de spălat.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, trebuie să adere la normele comune în procesul de prelucrare a spoturilor. Pisa pete întotdeauna de la periferie spre centru - această metodă nu lasă urme. trata întotdeauna materialul cu partea greșită, ci mai degrabă un test de mijloc pe o zona mai putin vizibila pentru a vedea dacă materialul de vărsat său. După tratament, hainele nu pot fi înmuiate pete de mână - trebuie doar să-l spălați în aparat.

În viață, unii oameni a încercat diesel - o surpriza neplacuta. În acest caz, puteți scăpa de ele cu ajutorul acasă căi de atac. Pentru alții, astfel de incidente - model, și atunci ar trebui să cumpere un produs de îndepărtare a petelor speciale cum ar fi pasta de curățare pentru mâini. Orice ar fi fost, dar este posibil să facă față cu pete pe motorină. Este necesar doar în timp pentru a detecta și a le curăța.