VTB 24 pentru a lua un împrumut de numerar - împrumuturi online

Există două tipuri de bază de credite: țintă și consumator. Al doilea tip, în ultimul timp tot mai mult în cerere în rândul populației. În primul rând, mijloacele de a obține un astfel de împrumut pot fi cheltuite pentru orice scop, și în al doilea rând, procesul de aplicare este destul de rapid. Luați în considerare ceea ce sunt condițiile pentru acest tip de oferte de împrumut, VTB 24.Biroul principal este situat în Moscova. Dezvoltarea rețelei regionale de mai mult de 1062 de birouri și sucursale care operează în 72 de regiuni din România.

Acționarul principal și proprietarul instituției financiare este VTB Bank. Conform cifrelor oficiale, deține 99,93% din portofoliul total de capitaluri proprii. Consiliul de președinte M. M. Zadornov ia.

Un pic despre performanța financiară:

condițiile de obținere a

linie de credit VTB de produse bancare 24 este reprezentat de trei tipuri principale de credite de consum pe care le puteți obține bani. Primul program se numește împrumut „Close“ și este tipic pentru ea, atunci puteți obține o cantitate semnificativă de dobândă mică.

O caracteristică a al doilea program de „rapidă“ este abilitatea de a obține un împrumut pentru o perioadă scurtă de timp. Al treilea program „convenabil“ este conceput pentru cei care doresc să obțină împrumuturi pentru o perioadă lungă de timp. Deveniți mai familiarizați cu condițiile în vigoare în fiecare dintre ele.

Cum se calculează împrumutul de numerar de la VTB 24

O componentă importantă în procesul de prelucrare a împrumutului în numerar este întrebarea: „Cum de a alege condițiile adecvate și să calculeze valoarea creditului“.

Pentru a selecta corect programul și condițiile cele mai adecvate în primul rând, trebuie să ia în considerare patru factori principali:

 • pe termen lung;
 • suma;
 • plată lunară;
 • valoarea venitului pe lună.

Așa cum am menționat anterior a oferit 3 programe principale. Iată câteva exemple în cazul în care trebuie să selectați programul special și se calculează plățile lunare pentru fiecare dintre ele.

Obiectiv: Pentru a repara apartament. Alegeți tipul de „mare“ t. Pentru a. Necesită 1 milion de ruble. pentru o perioadă de 3 ani. Plata pe lună sumă - 35 652 ruble.

Scop: achiziționarea unui automobil cu kilometraj. Costul de autoturisme - 500 de mii de ruble .. Termen - 9 luni. Alegerea unui tip de „Quick“ t. Pentru a. Pe termen scurt. Plata pe lună - 59800 ruble.

Scop: cumpararea de mobilier nou. Suma - 200 de mii de ruble .. Perioada - 3 ani. Alegerea unui împrumut „Easy“. Mărimea plății lunare - 7333 ruble.

Aceste calcule sunt prezentate în exemple pot fi realizate în mod independent.

Metode în VTB 24 pentru a lua un împrumut de numerar pentru a calcula:

Cum să rezervați

Procesul de obținere a creditelor în numerar este destul de simplu. Să-l considerăm mai detaliat prin împărțirea în mai multe etape succesive și evidențiind caracteristicile și nuanțele fiecare.

Pașii care trebuie făcut pentru a obține fondurile împrumutate:

 1. Aplicare + furniza documentele necesare.

Banca oferă câteva modalități de a face acest lucru: se aplică la orice sucursală în persoană, completați formularul on-line, utilizați Internet banking, apelați centrul de contact, sau utilizați funcția corespunzătoare în ATM.Lista documentelor obligatorii discutate în cele ce urmează.

 1. Ia o decizie de bancă.

soroc a cererii este după cum urmează: până la 3 zile lucrătoare - pentru clienții noi și nu mai mult de 1 zi - pentru deținătorii de carduri de salarizare existente. Decizia este raportată la viitorul debitor trimițându-i mesaje SMS.

 1. Semnați contractul și pentru a obține bani.

Retragerea fondurilor se realizează prin transferul sumei creditului în contul de client. Pentru a debitorului a fost capabil să-și retragă numerar din contul de card de plată emis la el.

Atenție! Pentru acei clienți care solicită și să emită documentele în persoană la circuitul de ramură este după cum urmează: după o decizie pozitivă a băncii la sfârșitul 3 zile este creditat automat în contul sumei convenite împrumutat. Astfel, banca eliberează clienții săi din necesitatea de a vizita ramura pentru a doua oară.

Cum de a efectua un transfer de la carte de credit la debit Banca de Economii on-line, găsiți link-ul.

Cerințe pentru debitor

Trebuie amintit: pentru a deveni un debitor în VTB 24 și de a folosi una din programul de creditare de consum este posibilă numai în cazul respectării tuturor cerințelor băncii. Tabelul de mai jos prezintă toate cererile cheie făcute de către bancă pentru a debitorilor sale viitoare.

dobândă

Ratele dobânzilor la banca depinde de trei factori principali. Primul - un tip de program selectat. Al doilea factor - perioada pentru care se face împrumutul. Al treilea criteriu - segmentul căruia îi aparține clientului.

Procedura de determinare a ratei dobânzii este după cum urmează:

 • Programul "Big" (perioada de 13-60 luni.): pentru clienții standard de 17% pe an, pentru zarplatnikov - 16,5%;
 • Programul „Quick“ pentru toate segmentele - 18% pe an (o perioadă de 6-12 luni.);
 • Program "user-friendly" (termen 13-60 luni.): Standard - 19-27% pe an, pentru zarplatnikov - 19-24%.

rambursare a creditului

Problema de rambursare a împrumutului poate fi împărțit în două. În primul rând, „Când să dea roade“, iar al doilea: „Cum se face plata.“

Răspunsul la prima întrebare este foarte simplu: trebuie să depuneți fonduri într-o cantitate egală cu plățile anuitate lunare la ora 19:00 la data scadenței, care este specificat în contractul de împrumut.

A doua întrebare, „Cum plătiți“, pot fi enumerate următoarele moduri:

 • în numerar, prin casieria băncii;
 • un ATM echipat cu o funcție de a primi numerar, utilizarea în același timp, a emis la primirea cardului de credit;
 • prin intermediul serviciului, „VTB 24 online“, folosind fonduri plasate cu alte persoane din conturile lor;
 • prin transfer non-numerar de la alte instituții financiare;
 • prin traducere „Coroana de Aur“;
 • în cazul în care există un card de salariu, instalați o anulare automată a plății;
 • la oficiul poștal, termenul de primire a plății în contul poate dura de la 1 la 5 zile lucrătoare.

Avantaje și dezavantaje

Ce ar trebui să fie evidențiate avantajele pentru clienții:

 • posibilitatea de a emite un împrumut în numerar de până la 3 milioane de ruble, fără garanții și garanții reale;
 • gamă extinsă de criterii, cum ar fi vârsta debitorului - 70 de ani;
 • necesită un set minim de documente - doar 3, iar deținătorii de carduri de salarizare și nu poate oferi un pașaport;
 • Programele de credit sunt concepute pentru diferite scopuri și nevoi;
 • graficul de rambursare convenabil;
 • având în vedere posibilitatea de a primi un împrumut de a vizita departamentul de doar 1 ora;
 • există 4 modalități de aplicare și mai mult de 7 - modul de efectuare a plății lunare;
 • nici o taxă pentru eliberarea;
 • rapid de luare a deciziilor - de la 1 până la 3 zile.

Împreună cu beneficiile, există și unele dezavantaje:

 • nu există posibilitatea de a emite un împrumut de mai puțin de 100 de mii de ruble .;
 • nu este posibil pentru a obține un împrumut fără venit;
 • acordarea unui împrumut nu poate fi reconciliate, în cazul în care există o istorie de credit negativ.

Review-uri de card de credit Vanguard, apoi cere.

Lista băncilor cu o lume card de credit, a se vedea aici.

Rezumând ar trebui să aloce câteva concluzii cu privire la tezisno împrumuturi în numerar VTB 24. Primul program de împrumut propus 3, adaptate în mod specific la nevoile diferitelor debitori. În al doilea rând, o gamă largă de rate ale dobânzii de 17% până la 28% și o perioadă de 6 până la 60 luni. Acesta vă permite să alegeți condițiile cele mai avantajoase și optime.