vopsele pentru păr fără amoniac - Revizuirea de timbre, răspunsurile la o vopsea bezammiachnoy profesională

părul femeii pictate manual a început în urmă cu mai multe generații, în cele mai vechi timpuri, folosind o varietate de culori. De atunci, știința a progresat, iar acum o femeie poate alege un număr mare de culori pentru colorarea părului în aproape orice culoare.Cu toate acestea, multe disponibile în prezent în vânzări vopsea sunt realizate pe baza de amoniac, care afectează în mod negativ parul nostru. Femeile care doresc să păstreze sănătatea părului lor, o mai mare atenție a fost acordată o noua vopsea lipsită de amoniac, mai delicat și care economisesc.

vopsele Avantaje fără amoniac

vopsele pentru păr fără amoniac - Revizuirea de timbre, răspunsurile la o vopsea bezammiachnoy profesională
Vopsele fără amoniac au avantajul comparativ cu convenționale. În ele cantitatea de amoniac și peroxid de hidrogen este minimizată, care afectează păstrarea sănătății și aspectul părului. Să ne amintim că peroxidul de hidrogen este utilizat pentru albirea pigment nativ în păr și amoniac - pentru a perturba suprafața părului și penetrarea mai adâncă a pigment de colorare în structura părului.vopsele de păr profesional, fără amoniac sunt mai atent, mai puțin dăunătoare părul păstrând în același timp structura sa. Mulți coloranți sunt compuse din uleiuri naturale, care oferă, de asemenea, un efect regenerator asupra parului. Vopseaua este capabil să învăluie părul, protejându-l de umiditate, razele UV și alte efecte nocive asupra mediului. Ele sunt recomandate pentru părul subțire și slab, și care economisesc în interiorul său componentele sunt proiectate pentru a menține părul bine îngrijit și structura sănătoasă.

Dezavantajele culorii amoniac-free

de colorare a părului, fără amoniac, în plus față de avantajele sale în ceea ce privește starea de sănătate a părului și are un dezavantaj. Oricare ar fi producătorul, culoarea, da parul tau va sta timp de 5-6 săptămâni, de fapt, parul va începe să-și piardă culoarea și se estompeze după spălarea capului 5-6. Cu toate acestea, spre deosebire de vopsea convențional fără amoniac mai des posibil să coloreze părul lor, reducând-o la nici o eliminare. Aceasta explică rezistența scăzută, astfel încât pigmenților de culoare învăluie părul exterior, fără a pătrunde în structura sa.

În plus, prețul de astfel de vopsele este puțin mai mare, atât de frecvente nuanțare parul va costa o sumă destul de mare. cerneală permanentă costă aproximativ de 2-3 ori mai ieftin vopsea fara amoniac. În plus, coloranți, liber de amoniac nu sunt potrivite pentru părul gri, ca și mai rău decât a face față cu acoperire gri, și ușura cu ajutorul acestui instrument, puteți doar câteva tonuri.

Un alt dezavantaj de vopsea pentru păr fără amoniac - distribuție inegală a culorilor. Ele sunt extrem de dificil de utilizat la domiciliu, deci cel mai bine să fie pictat de un maestru profesionist este.

rata de popularitate de culori, paleta de culori

Evaluarea popularitate în partea de sus cele mai populare