Vopseaua pentru frecat din metodele populare auto, tehnici moderne, consiliere

Mașinile sunt atât de strâns în viața noastră că majoritatea oamenilor nu se poate imagina viața fără un vehicul personal. Masina - o modalitate de a ajunge la locul de muncă, pentru a lua copiii la grădină și o școală, cumpara alimente, du-te la oaspeți, și chiar petrece întreaga vacanță - lista poate fi fără sfârșit.Nu este surprinzator, proprietarii de automobile sunt foarte sensibile la starea și aspectul caii lor de oțel. Foarte des, în mașină forumuri pot fi găsite întrebarea: „Ce este să spele vopseaua de origine străină“

Situațiile în care proprietarul poate fi necesară pentru a șterge vopseaua din mașină, o mulțime mare.

De exemplu, ai parcat masina la mall și a mers la cumpărături. În absența ta, studentul neglijent a mers la un loc de parcare în apropiere și priter mașina. Sau adolescenți izrisoval părți ale corpului dintr-un container.

Pentru a vă proteja de toate problemele este imposibil, dar ceva care poate fi furnizat.

Pe Internet există atât de multe sfaturi despre același subiect, dar nu toate dintre ele să fie de încredere.

Eliminați orice vopsea din mașină posibil, dar procesul este foarte delicată. După îndepărtarea vopselei străine, este important să nu se deteriora vopseaua propriu (vopsea).

Mai jos colectate orientări dovedit pentru a ajuta la curățarea mașinii fără a deteriora vopseaua.

Folk moduri de a freca vopseaua de pe mașini

În lupta împotriva oricărei contaminări de o importanță decisivă va fi factorul timp. Cu alte cuvinte, mai mult pata de cerneală va rămâne pe masina ta, cu atât mai dificil va fi să se retragă.

 1. Vopseaua pentru frecat din metodele populare auto, tehnici moderne, consiliere
  Cel mai simplu și cel mai inofensiv mod de a scoate vopseaua va fi o soluție de săpun. Veți avea nevoie de apă caldă, șampon auto (poate fi înlocuit cu lichid de spălat vase) și un burete. Este necesar să se umezește burete în soluția de spălare și locul de defect. Metoda descrisă este adecvată numai pentru murdărie proaspătă.
 2. Dacă pata a rămas pe mașină pentru un timp, puteți încerca să scape de ea, prin utilizarea pentru lacul de unghii fara acetona. Cele mai multe femei sunt familiarizați cu acest instrument de o vârstă fragedă, iar oamenii îl pot întâlni la cea mai apropiată farmacie. Din cauza absenței în compoziția acetonei lichidă acționează delicat, fără a deteriora vopseaua. Frecați locul de contaminare cu o cârpă înmuiată în remover, apoi se clătește cu apă curată.
 3. Pentru a îndepărta petele de solvenți cronice pot fi utilizate. Acestea sunt împărțite în slab, mediu și puternic în funcție de substanțele conținute. Datorită face din acetonă și alte ingrediente active, ele pot deteriora vopseaua, astfel încât acestea ar trebui să utilizeze cu precauție. Este necesar să se pună mijloace pentru pata de vopsea cu o cârpă sau o perie și ștergeți imediat cu o cârpă uscată. Dacă este necesar, repetați procesul de mai multe ori.
 4. Îndepărtați vopseaua capabil de produse rafinate - benzină, petrol lampant, motorină. De asemenea, spray-o cârpă și ștergeți partea deteriorată a corpului.


Metode moderne de deteriorare îndepărtare

Împreună cu metodele tradiționale, există o clasă de instrumente profesionale pentru îngrijire auto, care pot fi ușor achiziționate de la magazinele de specialitate. Unele dintre ele sunt utile pentru a adopta acum.

1. mijloace Destul de comune este o pasta pentru a elimina zgârieturile. Cu toate acestea, puțini știu că este eficient nu numai în lupta împotriva deteriorării mecanice, dar, de asemenea, posibilitatea de a șterge urmele de vopsea. Mijloacele trebuie să fie aplicate pe o cârpă uscată și ștergeți locul pentru a picta murdărită dispariția completă a petelor. Optim fi achiziționate cu o pasta speciala, burete microporos.

Vopseaua pentru frecat din metodele populare auto, tehnici moderne, consiliere

2. Popularitatea tot mai mare câștigurile de lut pentru curățare auto. Tipic, kit-ul include nu numai argila, ci, de asemenea, ceara, lustruire și o cârpă adecvată. Acest lucru facilitează în mare măsură procesul de pregătire pentru automobilist.

Datorită compoziției sale de lut îl înfruntă „alte“ vopsea păstrând în același timp lac „nativ“ a corpului.

Argila se triturează de suprafața deteriorată este lăsată un timp, și apoi se spală cu apă. După uscare, piesa este lustruit.

3. Experții automobiliști susțin că poluarea este, de asemenea, capabil să se ocupe de pulverizare curat pentru plăcuțe de frână. Este necesar să se aplice demachiant pe o pânză, tratează pata cu fragmente mici și ștergeți cu o cârpă uscată.

Acest instrument este foarte potrivit pentru tipul de contaminare, atunci când o urmă de vopsea ușor presată cu o unghie.

Recomandări generale pentru ștergerea vopselei

Scoateți cerneala străine din mașină - o sarcină migăloasă, care necesită cea mai mare grijă. mutare greșită sau mijloace greșit alese este de a elimina lac de unghii din corpul tau. Pentru a preveni accidentele, respectați următoarele reguli.

Vopseaua pentru frecat din metodele populare auto, tehnici moderne, consiliere

 • Un strat gros de vopsea poate fi îndepărtată cu ajutorul unei spatule de plastic. Legea trebuie să fie atent pentru a nu deteriora stratul de sus.
 • Înainte de utilizarea agenților agresivi, corpul LPC periculoase, verificați cu atenție și influența sa asupra lac pe interiorul vehiculului (de exemplu, sub capota). Dacă schimbarea culorii vopselei, mijloace trebuie să fie diluat cu apă, fie pentru a reduce concentrația de substanțe active sau înlocuite cu o mai blândă.
 • În ciuda unui test preliminar cu privire la „proiectul“ al secțiunii de corp, trebuie să verificați periodic efectul agentului pe unghie. Dacă vedeți că suprafața își pierde luciul, este necesar să se renunțe la această metodă.
 • Atunci când se lucrează cu solvenți chimici respectați toate măsurile de siguranță. A se evita contactul cu pielii si mucoaselor, care pot fi dăunătoare pentru sănătatea ta.
 • Asigurați-vă că solventul nu intră cauciuc și plastic părți ale mașinii. Compoziția agresivă capabil să le strice.
 • Încercarea de a șterge vopseaua de corp, este foarte ușor de a deteriora stratul superior de lac. Pentru a remedia situația este poloneză capabil.
 • În cazul în care metodele de mai sus nu ajuta, este necesar să se aplice la centrul de service autorizat. Specialiștii vor putea să aleagă mijloacele cele mai adecvate, în funcție de gravitatea prejudiciului.

Cum de a evita poluarea?

Desigur, nici unul dintre utilizatorul rutier este imun la aparitia petelor de vopsea de pe masina ta. Cu toate acestea, există câteva reguli simple, care vor ajuta pentru a minimiza riscurile.

 • În primul rând, nu ar trebui să arunce mașina într-un loc cu probleme.
 • TC standuri pentru noapte pentru a obține un garaj sau a găsi un loc în parcarea păzită.
 • În portbagaj, este de dorit să păstreze remediu universal pentru pete, care, în cazul în care le puteți utiliza imediat.
 • Verificați periodic mașina și detectat urme de vopsea nu întârzie îndepărtarea lor.