Vopseaua fără amoniac Londa evaluări londacolor profesionale și Paletă

Vopseaua fără amoniac Londa evaluări londacolor profesionale și Paletă

colorant-Amoniacul liber Londa Professional Londacolor este foarte popular în rândul fetelor. O astfel de popularitate se datorează faptului că aceasta poate ajuta să efectuați la colorat acasă, în timp ce nu temându-se că umbra părului poate fi neașteptat. Ea dă întotdeauna culoarea, care este înscrisă pe ambalaj, dar numai în cazul în care procedura se efectuează în conformitate cu normele.Caracteristici ale vopselei Londa Professional Londacolor

paleta de vopsea Londa Professional Londacolor

vopsea paleta Londa Professional Londacolor mai mult de 100 de culori. O astfel de diversitate va permite să vopsi părul în culoarea pe care doriți, fără a se amesteca culorile, așa cum fac unele dintre fete, atunci când se dorește să se obțină tonul dorit. Puteți rămâne pe gama clasic de culori, și poate decide să experimenteze și să picteze părul în culori neașteptate. Aceasta vopsea poate oferi pentru tine, și el și cealaltă opțiune.

Vopseaua fără amoniac Londa evaluări londacolor profesionale și Paletă

paletă de nuanțe întunecate

Vopseaua fără amoniac Londa evaluări londacolor profesionale și Paletă

paleta de culori strălucitoare și vibrante

Vopseaua fără amoniac Londa evaluări londacolor profesionale și Paletă

Paleta de culoare maro deschis și nuanțe de roșu

Vopseaua fără amoniac Londa evaluări londacolor profesionale și Paletă

paletă de nuanțe întunecate și roșu

Vopseaua fără amoniac Londa evaluări londacolor profesionale și Paletă

paleta de culori strălucitoare și vibrante

Vopseaua fără amoniac Londa evaluări londacolor profesionale și Paletă

o paletă de culori luminoase

vopsea Descriere

Producătorii, sa afirmat că vopseaua nu este doar pentru tonifiere. Cu el se poate schimba cu ușurință culoarea lor la culoarea opusa, si o vopsea complet părul gri. Culoare acest lucru dă netedă, fără fire, incolori.

Setul de culori include tot ce ai nevoie pentru a prepara o compoziție de colorare. Rețineți că instrumentul are o aromă plăcută și o consistență cremoasă, datorită căreia este ușor de aplicat pe par și rămâne asupra lor în timpul întregii proceduri de vopsire, nu drenaj. După colorarea părului devine moale la atingere și mătăsos.

Rețineți că vopseaua păstrează părul de la 1,5 la 2 luni. În acest caz, totul depinde de starea parului și modul în care va avea grijă de ei. Dacă doriți să păstrați umbra pentru o lungă perioadă de timp, atunci va trebui să cumpere instrumente speciale pentru păr vopsit. Ce vor mai bine, cu atât mai mult cerneala va rămâne pe păr.

Review-uri de vopsea Londa Professional Londacolor

Experiența de utilizare. 1 ori

Demnitate. textură bună, nu curge, nu are un miros neplăcut

Dezavantaje. răsfață și vopsele peste părul, se spală rapid off, culoarea devine neomogenă

Am vopsea de multe ori parul, dar nu pot alege o vopsea bună, astfel încât să mi se potrivește complet, așa că încercați diferite opțiuni. De data aceasta am ales vopseaua Londa Professional Londacolor. L-am achiziționat de la un comerciant cu amănuntul. Vânzări recomandat pentru mine, ca unul dintre cele mai bune culori, așa că am luat-o. Când am ajuns acasă, citiți cu atenție instrucțiunile. Am fost tot clar, și cum să pregătească o soluție, și cum să-l aplice, și cât de mult timp pentru a păstra. După ce a clarificat acest lucru pentru mine, am început procedura. Nu am accident de pe cont propriu, pentru prima dată, astfel încât dificultatea pregătirii și aplicarea compoziției nu am avut. Vreau să spun că vopseaua are o destul de dens, dar în același timp, o textură ușoară, așa că este bine să meargă la părul și nu fugi cu ei. După o jumătate de oră de așteptare, m-am dus să se spele pe vopsea. Am văzut în spălarea părul meu a început să scadă, ceea ce nu sa întâmplat cu ei. Am fost foarte surprins și îngrijorat. Ma gandesc la asta, am amânat pentru mai târziu, dar acum a decis să aștepte rezultatul colorării. Dupa uscat parul meu, m-am uitat în oglindă pentru a evalua culoarea lor. Pentru a spune că am fost ingrozit - nu spune nimic. La rădăcinile culoarea parului i-am dat în galbenului, iar pe vârfurile a aruncat un ton violet. Pentru a vopsi parul, nu am făcut-o, pentru că mi-era teamă că vor scădea și mai mult. Apoi a fost chiar mai interesant. M-am gândit că am nevoie să aștepte un pic și revopsite într-o culoare diferită, atâta timp cât aveți nevoie să accepte și să poarte ceea ce este. Cum am fost greșit! 5 zile după vopsire am spălat părul meu, și au început să cenușă! Am calmat un pic, culoarea este încă acum o uniformă, dar după aceea părul a devenit fragil și a pierdut recursul lor. A fost prima și ultima dată când am folosit această vopsea.Experiența de utilizare. 1 ori

Demnitate. bine pictează peste părul, fără a le deteriora, o paletă bogată de nuanțe

Prin ocupațiile lor, de multe ori trebuie să vină pe drum. Se întâmplă ca într-un alt oraș trebuie să rămână pentru câteva luni. Toate nimic, dar faptul este că am vopsea de păr, și vopseaua este spălat, iar rădăcinile cresc din nou, așa că am ocazional, pentru a efectua colorare. Nu consider pentru ei înșiși opțiunea de a merge la un oraș necunoscut în interior, astfel încât pictura eu mă fac. Cu o vopsea specifică, nu m-am decis, încercați una sau alta. La sfatul stilistul meu de data aceasta am decis să utilizeze Londa Professional Londacolor. Paint ieftin, costa doar 250 de ruble și amoniac liber, care mi se potrivește ca nu vreau să dăuneze parul. blond părul lor am, dar îmi place o umbră întunecată, așa că am ales un blond inchis. Am făcut o compoziție pentru colorare. Nu miros neplăcut nu a fost, și am procedat la procedura în sine. Am provocat cu ușurință vopseaua de pe păr și a așteptat timp de 20 de minute, în conformitate cu instrucțiunile. După aceea, m-am spălat capul meu și a simțit părul a devenit foarte rigid. Nu am fost surprins. Se întâmplă întotdeauna după vopsire, așa că am fost deja gata pentru un balsam de par. După părul său de aplicare să devină din nou moale. Odata ce parul este uscat, am fost convins că culoarea sa dovedit egal si exact asa cum am vrut. Acum, întotdeauna voi folosi doar această vopsea. Am găsit opțiunea perfectă.

Experiența de utilizare. de 2 ori

Demnitate. dă o culoare uniformă a părului, o selecție bogată de culori, face strălucitor de păr, nu-i rău, miroase bine

Dezavantaje. spălate rapid off

Am devenit o blonda pentru o lungă perioadă de timp, și pentru a schimba culoarea parului meu am avut nici o dorință. Recent, cu toate acestea, am început să observați că părul meu este schimbat și nu în bine. Nu a fost uscat, vârfurile au început obsekatsya, a pierdut luciu. În plus, m-am săturat de faptul că, atunci când vârfurile cresc, culoarea părului în mod constant trebuie să se alinieze. De aceea, am decis să schimbe vopseaua de pe Professional Londakolor Londa. M-am gândit că vopseaua de amoniac liber este mai puțin dăunătoare pentru păr. Am decis să aleg o culoare care este aproape de culoarea mea naturala, dar este un pic mai usor. A fost să mă ajute nu atât de rădăcini de multe ori pictate. Am luat două valori de culoare: blond maro-auriu și strălucitor blond foarte deschis. Calculul meu a fost simplu. O astfel de compoziție nu ar trebui să dea o nuanță galben de păr, pe care eu chiar nu-mi place. Compoziția I a fost preparat după cum urmează: 30 ml blond ton Light + 30 ml ton foarte blond deschis auriu brun-oxidant și 1,9% (a luat I 1 parte la 2 părți de vopsea). Nu miros neplăcut de vopsea, eu nu-l simt. Primirea de fonduri, am trata părul și le lasă timp de 20 de minute. Culoarea a fost foarte frumos. Un pic mai inchisa decat am avut, dar mai natural. Hue a rămas timp de aproape 2 luni, dar chiar și după ce a fost spălat de pe un pic, dar el nu a leșina. Doar un pic de păr schimbat culoarea. Ceea ce mi-a placut mai ales despre această vopsea, nu deteriora parul. În plus, procedura sa dovedit mai mult decât bugetul. Să se iau în calcul. 2 culori de ambalare - este de 500 de ruble, un comburantului - 100 ruble. Din moment ce am folosit doar jumătate din bani, atunci am colorare costa doar 300 de ruble. Acesta este un imens economii în comparație cu pictura salon. Acum am folosi numai această vopsea.

Unul dintre prietenii mei pictat vopsea de par Londa Professijnal Londacolor. Ea a vrut să devină o blondă, iar acest lucru o vopsea în acest chilipir. Culoarea a ieșit foarte atractiv și netedă. Cred că ea a mers la salon, dar sa dovedit că ea a fost de a face acest lucru de colorat vopsea casa.

  • Nu-mi place vopseaua Londa Professional Londacolor. Dupa ce parul meu a devenit rigid, iar culoarea nu-mi place. După folosirea acestui vopsea, am pictat, pentru că mă duc la parul nu am putut avea culori diferite.

  • Îmi place să pictez Londa Professional Londacolor culoarea parului este neted, frumos și o menține la fel de mult ca 2 luni! Eu imediat și rădăcinile de vopsea și de culoare sunt actualizate.

  • Recent, sora mea sa dus la vopseaua Londa Professional Londacolor. Ea a plăcut durabilitatea, culoarea părului bun după vopsire și preț accesibil.

  • Această vopsea folosit pentru a utiliza mama mea, dar în ultima vreme, ea a observat că părul a început să cadă. Nu este chiar sigur lucru în vopsea, dar, doar în cazul în care ea a schimbat-o.

  • De mai multe ori am vopsit vopsea de par Londa Professional Londacolor, este bine, pentru că are o compoziție blândă, lipsită de amoniac și de culoare este întotdeauna în concordanță cu declarată în vopsea. O dată am cumpărat doar două tonuri, care au decis să experimenteze cu amestecare de culoare. Rezultatul a fost chiar mai bine decât mă așteptam, pentru a obține o culoare profundă, cu nuanțe.