vopsea sfaturi usi din lemn pe vopsea alegerea

În orice casă, orice acasă nu se poate face fără uși. Ele pot avea un scop diferit. Există o ușă care separă baie, WC, balcoane și loggii din spațiul de locuit principal.vopsea sfaturi usi din lemn pe vopsea alegerea

Pentru a nu apărea pete, acestea ar trebui să fie pus într-o poziție orizontală, atunci când pictura uși.

Uși de interior împart zona de living în camere separate. Usi vechi sunt, de obicei, tesatura foarte puternic și o cutie de înaltă calitate. Unele produse sunt realizate din lemn fin. Cu toate acestea, un strat gros de vopsea acumulate pe parcursul multor ani, în mod semnificativ strica aspectul original al ușii. Refresh poate fi în mai multe moduri, inclusiv capacul din dreapta al noii vopsea.

vopsea sfaturi usi din lemn pe vopsea alegerea

Etapele de pictura ceara usi din lemn.

Cu ajutorul materialelor inovatoare moderne usi din lemn vechi poate da un aspect cu totul nou. Fa-le poate orice om bun. Este necesar doar să știi unele caracteristici ale aplicării vopselelor și lacurilor moderne, pictura tehnologie pentru a se conforma. Cum să picteze o ușă de lemn și orice materiale de finisare utilizate, modul de utilizare a instrumentului?

În cele mai multe cazuri, toate ușile din casă, cu excepția intrare, sunt realizate din lemn masiv sau din materiale moderne, care imita lemnul. Ce fel de vopsea este recomandat pentru a alege pentru aceste uși?

Alegerea vopselei pentru usi

Dificultăți în selectarea vopselei acolo, dar din cauza ignoranței lor oamenii cumpara de multe ori nu este ceea ce vrei cu adevărat. Materialele de acoperire pot fi transparente. Ei adauga pigmenti speciali, care arată structura copacului. Formulările opace sunt utilizate în mod frecvent. Acestea sunt materiale care se bazează pe solvenți organici. Acest ulei remarcabil, alchidice si alte vopsele.

vopsea sfaturi usi din lemn pe vopsea alegerea

Secvență de colorare canatului.

Cel mai frecvent astăzi este vopsea alchidic. Acesta are un cost accesibil, are o rezistență ridicată de acoperire bogat sortiment de culori. Singurul dezavantaj - un miros neplăcut ascuțit, care durează aproximativ 48 de ore. Prin urmare, se recomandă să se efectueze toate lucrările cu vopseaua de pe stradă. Pentru a face acest lucru, scoateți ușa din balamale. O altă opțiune - pentru a se asigura că nu există persoane neautorizate în cameră.

Dacă, din anumite motive, este imposibil de a îndeplini aceste condiții, ar trebui să utilizați email acrilic. Ea are, de asemenea, o gama larga de culori, dar aproape nici un miros. strat de vopsea uscată astfel nu posedă rezistență specială. Din acest motiv, este de obicei acoperit cu un lac acrilic, care conferă un aspect mai atractiv al produsului și îl protejează de diverse defecte mecanice. Laturile negative ale coloranților acrilice trebuie să includă costul lor ridicat și o suprafață mată.

Materialul cel mai rezistent pentru pictura de usi de interior din lemn este considerat nitro si lac nitrocelulozic. strat uscat are o suprafață foarte dură. Materialul este suficient de toxic, poate provoca alergii, și, prin urmare, necesită o manipulare atentă. Este de dorit ca în timp ce lucrează cu aceste materiale in camera nu au existat oameni. O persoană angajată în pictură, trebuie să se asigure cu echipament individual de protecție, în special o mască sau mască de gaze.

Instrumente de lucru

vopsea sfaturi usi din lemn pe vopsea alegerea


Usi de vopsire au nevoie de următoarele instrumente: rola, pensula, cârpe, mănuși și așa mai departe.

Paint ales - acum trebuie să aibă grijă de instrumente.

Pentru a efectua lucrările la pictura ușa de lemn va avea nevoie de:

 • Pensule;
 • vopsea cu role;
 • o spatulă mică;
 • tava pentru vopsea;
 • șmirghel;
 • banda de mascare.

Pictura email alchidic

Activitatea se desfășoară în mai multe etape.

Pasul 1: Pentru usi din lemn pictura de calitate este recomandat pentru a elimina balamale. Dacă nu este îndepărtată, petele de vopsea pot fi formate pe o suprafață verticală. Folosiți o spatulă pentru a elimina piei și acoperirea vechi. Se spală bine cârpă ușă și se examinează cu atenție. chit cu atenție toate fisurile și cioplit. Se usucă mânerul ușii șlefuit, ștergeți praful și suprafața grunduită.

Ea poate fi foarte dificil de a elimina mai multe straturi de vopsea veche. Atenuare aceasta, puteți utiliza o clădire uscător de păr. Puteți utiliza un aparat de sudură. Vopseaua aer cald sau flacără încălzit până când bulele și se îndepărtează cu o spatulă. În cazul în care ușile sunt din sticlă, acestea trebuie să fie îndepărtate, împreună cu accesorii.

vopsea sfaturi usi din lemn pe vopsea alegerea

Reguli de colorare ușilor cu panouri și panou.

Atunci când se lucrează cu surse de căldură ar trebui să ia măsuri de precauție. Dacă o flacără deschisă pentru a menține stratul de cerneală mai mult decât era de așteptat, este posibil să primească marcaje pe lemn, un incendiu. Pe lângă locul de muncă nu ar trebui să fie substanțe inflamabile și combustibile.

Este posibil să se elimine vechile pânze de acoperire vopsea cu uși din lemn cu agenții chimici de dizolvare, care sunt produse sub formă de pulberi, lichide și geluri. Acestea sunt vândute în diferite ambalaje: îmbuteliate, ambalate în cutii de aerosoli.

Aceste fonduri sunt petrol, vopsea vinil, nitroceluloză si alchidice compusi destul de versatil și bine dizolvat. Compoziția este aplicată pe suprafața cu pensula, rola sau prin pulverizare și se lasă să stea timp de 5-20 minute. Timpul de expunere exactă este indicată pe ambalajul unui agent special.

cerere strat gros poate necesita strat re-agent. vopsea vrac pot fi ușor îndepărtate de pe suprafața spatula simplu canat de ușă. După îndepărtarea vechi de vopsea pete întunecate pot fi deschise pe suprafața ușii de lemn. Ele pot ușura clor, care este diluată cu apă înainte de utilizare. Proporțiile diluție de înălbitor - 1: 3.

Etapa 2: Preparată pentru web pictura este pus pe o suprafață orizontală. Este mai întâi necesar să se stabilească un film de polietilenă. Pentru aceasta se potrivesc o masă, banc de lucru, podea. Ochelarii sunt blocate banda de mascare. În primul rând, vopsea panourile cu o perie, apoi proiectarea elementelor, în ultimă instanță, cu vopsea cu role peste blatul de ușă.

vopsea sfaturi usi din lemn pe vopsea alegerea

În cazul în care o vopsea alchidică aplicat în două straturi, atunci rata de curgere va fi de la 40 până la 80 grame per m2.

Pasul 3. Canatul de ușă poate fi impregnat tonirujushchim compoziție. Este folosit ca vopsea, care are la bază uleiuri naturale. Pe stratul proaspăt aplicat, este necesar să dețină o spatulă de cauciuc în jurul valorii de 10 de ori. Compoziția este absorbită în fibrele lemnului, variind culoarea ușii.

În schimb, puteți utiliza o spatula de burete. Înmuiat în vopsea și cu o puternică presiune se realizează pe suprafața foii de ușă de-a lungul fibrelor. Frecarea vopseaua timp de 2-3 minute. Dezavantajul acestei metode - costă o mulțime de timp.

Etapa 4. O altă opțiune este de a furniza următoarele. Noi trebuie să ia vopseaua de culoarea dorită și săpun lichid. În primul rând, pe web aplicat cu o rola pensula sau vopsea. Ușa trebuie apoi uscați bine. strat de vopsea uscată este acoperit cu săpun lichid. Deasupra săpun se aplica un al doilea strat de vopsea, care poate fi înlocuit lac iaht. În toate modurile de pictura este recomandat pentru a elimina panourile ușilor toate accesoriile. Dacă acest lucru nu este posibil, acestea sunt sigilate cu folie, hârtie și bandă adezivă.

Recomandări pentru alegerea unei uși de culoare

Culoare proprietarii de usi de locuință pentru a alege în funcție de preferințele lor. Dar există anumite recomandări în acest sens:

vopsea sfaturi usi din lemn pe vopsea alegerea

Atunci când pictura din lemn email alchidic ușă, este necesar ca suprafața este complet uscat, în caz contrar vopseaua poate apoi luschitsya și sub formă de fulgi.

 1. Dormitor set de culoare alba merge bine cu aceeași culoare ca și ușa, decorat cu panouri de aur.
 2. Intr-o casa din lemn arata mai bine usi din lemn tratat cu ulei de impregnare.
 3. Sub mobilier lăcuit în culori închise ar trebui să fie ales ușa Tinted de impregnare de culoare închisă. Top ar trebui să fie acoperite cu lac.
 4. Pentru mobilier antic antic cum ar fi cea mai bună alegere - în vârstă de artificial usi din lemn.
 5. Pentru a crea un mediu de casă mai bună utilizare a vopselei este sigur pentru sănătate, pe bază de apă cu. Ele sunt inodore, nu provoacă reacții alergice la oameni și animale domestice.
 6. , Vopsea rapidă, materiale flexibile, rezistente la umiditate s-au dovedit Sadolin MASTER LUX AQUA, Tikkurila. Notă specială trebuie să picteze din lemn colorant. Acesta este special conceput pentru usi din lemn. Are 11 culori, atunci când este amestecat care se poate obține orice culoare care simulează un copac natural.

Usi de lemn Refresh poate fi în multe feluri. pânze de colorat este cazul, imagini de fundal speciale lipirea fotografiilor care descriu diverse scene. Principalul lucru - pentru a picta în conformitate cu tehnologia și unele măsuri de precauție.

Materiale pentru executarea unor astfel de lucrări în vânzare este o sumă uriașă.

Este necesar doar pentru a alege compoziția dorită.