Vopsea profesionala care economisesc parul fara amoniac este mare în cazul în care eficiența utilizării lor

păr fragil, palid, uscat și divizat, strălucire și luciu lipsit - modelul obișnuit, care se observă în fiecare zi în oglindă fetele folosesc în mod regulat vopsea cu vopsea de par de amoniac. Este acest gaz incolor format din hidrogen și azot, distruge stratul superior al părului, facilitând astfel penetrarea colorantului în interior.Vopsea profesionala care economisesc parul fara amoniac este mare în cazul în care eficiența utilizării lor

Pentru a minimiza pierderea de fire de sănătate după vopsire au fost dezvoltate și care economisesc de colorare a părului care nu conține amoniac.

Controverse cu privire la eficacitatea lor sunt menținute pe termen nelimitat: unii susțin că pentru a obține culori frumoase și vopsea părul gri. Folosind un colorant inofensiv, este imposibil. Alții act de faptul că, datorită acestui blând înseamnă că puteți obține culoarea dorită cu daune minime. Avantaje și dezavantaje au cerneluri de diferite tipuri, dar toate în timp util.

coloranți profesionale: tipurile și caracteristicile lor

Înainte de a da preferință la un anumit tip de vopsea, să înțeleagă clasificarea.

Toate vopselele de par pot fi împărțite în trei grupe:

tip tradițional - prima dovadă. O astfel de vopsea poate conține amoniac sau alternative sale - particulele alcaline aminele, și peroxid de hidrogen. Avantajele acestui colorant este faptul că dă rezultate rapide. Dar mult mai multe minusuri.

Vopsea profesionala care economisesc parul fara amoniac este mare în cazul în care eficiența utilizării lor

Pictura de droguri de amoniac este întotdeauna însoțit de un miros neplăcut chimice, dar în unele persoane și la toate pot fi alergic. Înapoi la culoarea naturală după vopsire colorantului de amoniac nu poate - va trebui să aștepte până când părul crește înapoi.

Vopsea de amoniu profesională pentru cei care aspiră la o schimbare radicală: de la blond inchis să plece, sau invers, precum și fetele care au o mulțime de păr gri.

Dar utilizarea unui astfel nu este de păr blând coloranți discutabile: blond dorit poate să nu fie de culoare și, eventual, parul se va rupe și să cadă. Culoarea rezultată se estompează rapid - cântare stricate bucle pur si simplu nu se poate păstra în stare bine păstrate originale.

Vopsea profesionala care economisesc parul fara amoniac este mare în cazul în care eficiența utilizării lor

Desigur, piața de cosmetice moderne este bogat în produse de colorare cu componente de îngrijire concepute pentru a minimiza efectul de șoc pentru păr, dar efectul negativ asupra părului care nu se schimba.

Vopsea semiproof Professional - care este colorant, liber de amoniac. Până în prezent, ea a câștigat popularitate imensă în rândul fetelor. Intregul secret este că, în procesul de colorare a părului, fără a utiliza fire de amoniac nu suferă de reacția „explozivă“.O astfel de cruțare profesionale de colorare a părului poate face parul un pic mai închisă decât câteva nuanțe sau ușor ușura sus - ele nu penetrează dens în structura firului de păr și sunt spălate din ea în doar câteva luni.

Avantajele utilizării unui colorant semipermanent evidentă:

  • Ea nu formează o limită clară între bucle de păr vopsit și recrescut;
  • efect blând, ușoară;
  • posibilitatea de a experimenta cu nuanțe de fără a afecta parul.

Cel mai moale de colorare a părului blând - nuanțare. Este absolut nu dăunează părul este spălat în câteva ori și are un cost redus. Cu toate acestea, vopseaua este un instrument numit dificil.

Vopsea profesionala care economisesc parul fara amoniac este mare în cazul în care eficiența utilizării lor

Este mai degrabă folosit pentru a face culoarea deja vopsite shag mai bogat, pentru a da un ton mai profund, sau pentru a elimina culoarea nedorite (în cazul îngălbenirea cu Blondie). De asemenea, este o soluție excelentă pentru cei care doresc sa perie pe parul colorat anterior.

Pentru cei care doresc să picteze părul gri, și nu cauzează prejudicii lungimii, coaforii a venit cu o metodă specială de colorare - combinate. La rădăcina părului trebuie aplicat vopsea de amoniu (aproximativ 5-10 cm) și lungimea - bezammiachnoy. Acest lucru va permite un prejudiciu minim pentru a scăpa de păr gri.

Vopsea fără amoniac: sfaturi privind utilizarea

Am decis pentru vopsirea părului pentru vopsea blând părul gri. Că rezultatul este păstrat atâta timp cât posibil, să nu-și spală părul înainte de vopsire. Dar toate tipurile de lacuri, geluri de styling mai bine se spală, sau reacții chimice pot veni ca o surpriză.

Vopsea profesionala care economisesc parul fara amoniac este mare în cazul în care eficiența utilizării lor

Colorantul să fie distribuit pe toată lungimea părului (necesar uscat) și se lasă timp de o jumătate de oră, apoi se spală off cu șampon. De asemenea, se aplică de aer condiționat restaurarea parului si un intaritor special. Desigur, acest lucru se realizează cel mai bine în salonul profesional - în mod independent, pentru a obține rezultatul dorit este destul de dificil, mai ales în cazul în care parul este lung.

Dacă aveți nevoie doar pentru a picta rădăcinile, se aplică mai întâi un produs direct la ei, și după 20 de minute, sa răspândit ușor pe întreaga lungime. După aceea, ca de obicei, ar trebui să remover șampon și balsam de fixare.

Indiciu util!

Atunci când cumpără bezammiachnoy tip colorant, să acorde o atenție pentru a compoziției sale. Dacă există o apar amine periculoase sau benzoat de sodiu, despre inofensiv pictura spune imposibil - aceste componente chimice acționează la fel de agresiv ca amoniac, minimizând efectele componentelor vegetale și substanțe minerale.

Avantaje și dezavantaje ale coloranților fără amoniac

Acum rezuma cele de mai sus. Printre avantajele coloranților amoniac-free pot fi numite, în primul rând, prejudiciul minim. materialul colorat nu pătrunde adânc în firul de par, fluiditatea și agenți activi de suprafață. Apropo, dacă sunteți o lungă perioadă de timp, folosind produse de amoniac fără să fie vopsite în aceeași culoare, apoi în timp, parul tau va obține o culoare mai profundă din cauza acumulării de pigment.

Vopsea profesionala care economisesc parul fara amoniac este mare în cazul în care eficiența utilizării lor

De asemenea, majoritatea producătorilor de vopsele de păr blând, fără amoniac, se adaugă la compoziția lor cantitatea mare de vitamine necesare pentru creșterea firelor activi. Acest tablou nu numai că nici un rău, dar, de asemenea, va fi util.

Deficiențele de asemenea, există, dar ele sunt controversate. Printre ei - o leșiere relativ rapidă a culorii și un preț ridicat. Dar, din nou, prețul ridicat este justificat de compoziția calitativă, și nu vă zgârciți cu privire la utilizarea și eficiența; dar aici este o eliminare rapidă va experimenta în mod regulat cu noi nuanțe.

Alegerea de colorare a da preferință lume branduri de renume, mai degrabă decât producătorii dubioase. Este puțin probabil ca cea mai ieftina vopsea va face parul stralucitor si luxos. Frumusete si sanatate a parului - este ceva ce merită atenția și cheltuielile financiare.

Oricum, unele colorare pentru a alege - este doar alegerea ta. Fii frumos!