Vopsea pentru îndepărtarea de la sfaturi și trucuri de acasă

Vopsea pentru îndepărtarea de la sfaturi și trucuri de acasă
Asta în primul rând face o femeie în cazul în care decide să schimbe aspectul și stilul lor? Desigur, culoarea parului. Dar dacă imaginea a fost luat fără succes și se uită la ea în oglindă, nu ți-e frică? Singura opțiune este corectă pentru îndepărtarea vopselei la domiciliu. Să ne uităm la modul de a scăpa de experiment neplăcut.Ce sa întâmplat?

Vopseaua nereușită poate fi asociată cu următoarele:

 • colorant ieftine. Lucru este că ieftin pictează un convoi cu hidroxid de amoniu. Acest element - cauza principală a neregularitățile de culoare, deoarece deshidrata fire. Prin urmare, pentru a salva pe coloranții nu este necesar. Consecințele unei astfel de alegeri poate costa mult mai scumpe;

Chiar și atunci când cumpărați agenți de colorare scumpe ar trebui să fie extrem de atent. Dacă ea are un miros ciudat, și atunci când sunt aplicate la vopseaua de păr începe să se răspândească, este probabil un fals.

 • Culoarea indicată pe cutie și reale nu sunt complet identice. Și, uneori, chiar complet diferit. Ar fi naiv să credem că, dacă aveți parul inchis la culoare, apoi, după utilizarea de vopsea, parul va fi roșu aprins sau blond. Acesta va trebui să facă o clarificare.
 • Perm. Dacă ați făcut recent un permanent, colorarea ulterioară poate să nu fie cel mai bun, și nu va fi efectul de „leopard“. Acest lucru se datorează faptului că, după procedura, păr lung structura stilizare modificări;
 • păr gras. Acest tip de păr nu poate absorbi vopseaua, mai ales în cazul în care a fost aplicat pe părul murdar.

Unele femei cred că vopseaua este cade mult mai bine pe părul nespălat. Dar aceasta este doar un mit. Deoarece porii sunt sebum si stil, acestea sunt spălate cu vopsea.

Se spală vopseaua folosind ulei

Vopsea pentru îndepărtarea de la sfaturi și trucuri de acasă

Ulei - pentru „soft“ înseamnă capacitatea de a restabili benzile de culoare primare. Este demn de remarcat, în acest scop, se potrivesc perfect următoarele tipuri de uleiuri: unt, ulei de floarea soarelui, margarină, untură, etc.

Citește și: La ce vă puteți aștepta de la vopselele de par bezammiachnoy și cum de a alege?

Un alt avantaj al acestei metode este simplitatea sa.

 1. Ia o cana de ulei vegetal;
 2. Adăugarea-l la 25-30 grame de seu;
 3. amestec Gray atâta timp cât aceste grăsimi sunt dizolvate;
 4. Masca rezultată este aplicată catenele uniform;
 5. Înfășurat în celofan, iar noi vânt prosop cald peste ea;
 6. Va asteptam timp de 2-3 ore. Poate fi mai lung.


Un astfel de amestec poate fi lăsat peste noapte. În general, cu cât mijloacele de păr, mai eficiente de curățare. Masca se spala cu șampon proiectat pentru păr gras. Pentru a spăla complet săpun parul va avea două sau de trei ori.

Vopsea pentru îndepărtarea de la sfaturi și trucuri de acasă

Unicitatea iaurt este că efectul său este similar cu spălările acide la catene. Acid, este inclus în produsele lactate fermentate, pot distruge componentele de material vopsea.

Utilizați iaurt, pentru a spăla la domiciliu este destul de simplu:

 1. Ia produs din lapte fermentat litru;
 2. Se aplică pe păr;
 3. Noi înveliți în sus și se lasă să se aștepte o oră și jumătate sau două ore.

Această metodă vă permite să se lumineze parul cu aproximativ ton. Dacă doriți să crească impactul, în iaurt poate adăuga un pic de ulei vegetal (1/2 cana). Ca o alternativă - 2 linguri de bicarbonat de sodiu. In schimb, acesta poate fi folosit si 50 grame de vodca.

Vopsea pentru îndepărtarea de la sfaturi și trucuri de acasă
Soda, ca o modalitate de a picta clătire, în special bine adaptate pentru proprietarii de bucle grase. Reteta este destul de simplu:

 1. Ia un pahar de suc;
 2. Se diluează cu apă caldă până la până la un amestec gros;
 3. Ceea ce ne-am pus pe păr, folosind o perie sau un pieptene;
 4. Înfășurat în celofan și un prosop.

Țineți acest amestec nu mai mult de o oră pentru. Așa cum se usuca încuietori. Dupa procedura, soda spălată cu apă și șampon de funcționare.

Din cauza efectului de uscare, nu se recomandă utilizarea fetelor la parul uscat si fragil.

A se vedea, de asemenea: henna indian pentru păr: ce este atât de util pentru încuietori?

Bine săpun vechi

Poate modul cel mai simplu, dar eficient - un / săpun economic comun gudron. Modul de vopsea le spele, este evident: Aplicati produsul pe parul și așteptați 30 de minute. Apoi, cu atenție capul meu.

Săpun se usuca destul de puternic de păr. După efectuarea acestei proceduri de anulare a impactului negativ, aplica un balsam sau o masca pentru hidratare.

Fetele cu fire uscate și fragile ar fi mai bine să abandoneze această metodă.

Mierea - un remediu pentru colorare a părului deteriorat. Efectul mierii pe ud toroanele similar cu acțiunea de peroxid de hidrogen, dar este mult mai delicată.

Înainte de a începe să se aplice de miere pe parul tau, trebuie să le clătiți cu o soluție de bicarbonat de sodiu (dar slab - una sau două linguri). După care distribuie produse pentru benzile și se lasă timp de cel puțin 8 ore. Este recomandabil să se lase masca pentru noapte.

Lemon - produs eficient, conceput pentru păr vopsea de spălat acasă. Dar procedura de purificare prin intermediul produsului este pe termen lung. Într-una fire Go luminat de aproximativ 1 ton. Așa că trebuie să se repete de mai multe ori.

Rețetă. per litru de apă diluat cu suc de lamaie. Ne spala parul cu acest amestec și așteptați câteva minute.

 1. Aplicați produsul pe păr;
 2. Înfășoară cu celofan și un prosop;
 3. Se va spala folosind un șampon pentru păr gras, după 3-4 ore.

Din păcate, metodele de acasă sunt îndreptate spre spălarea treptată de pe vopseaua de pe par. Prin urmare, pentru a curata bucle va trebui să-și petreacă câteva zile, poate săptămâni. Dar e mai bine decât nimic.

Citește și: Care este cea mai bună vopsea pentru a ușura parul tau?

Mai jos va fi descris pe scurt spălare substanțe chimice care au un efect mai rapid. Dar există o captură: spre deosebire de produse naturale, produse chimice nocive pentru structura firului de păr.

spălare chimică

 • «Culoare off» de la Estel;
 • «BackTrack» de Paul Mitchel;
 • «Remake culoare» de păr lumina.

Pentru a obține rezultatul dorit, urmați instrucțiunile.

De obicei, cererea este după cum urmează:

 1. Amestecarea mijloace cu catalizator;
 2. Aplica amestecul pe încuietorile și deține exact timpul specificat în instrucțiunile.

Uneori, procedura trebuie să fie făcut de mai multe ori.

După obținerea rezultatului dorit, se aplică la convertor încuietori, care se spala cu șampon de mai multe ori.