vopsea de păr pentru îndepărtarea de la domiciliu

Cum să efectueze o spălare de vopsea de păr

Pentru femeile care se ocupă cu părul de colorat este foarte important să existe informații fiabile cu privire la mijloacele de colorare, dar dincolo de faptul că au cu siguranță trebuie să fie interesați și de probleme, cum ar fi părul pentru îndepărtarea vopselei.Motivele pentru care agenții de eșec și de colorare pentru a combate problema

De ce este culoarea parului este atât de important pentru femei? Răspunsul este evident - vopsea ajută părul pentru a da luciu pictează părul gri și modifică imaginea drastic estompate. Dar, prin experimentarea cu culoarea, se întâmplă și dezamăgire de multe ori.

Rezultatul final este obținem ceva despre ceea ce a visat inițial. Și acest lucru se întâmplă, indiferent de alegerea locului pictura, nu numai casa pe noi înșine, dar în saloane cu experiență colorists adesea confundate.

  • Cel mai încrezător că, după colorare - ar trebui să obțineți un rezultat ca un model de cutie - aceasta este prima greșeală.
  • A doua greșeală - să credem că toți cei care știu cum să facă părul, și știe cum să picteze.

Informații! De fapt, colorists bune nu atât de mult, este mai talent natural ca artist.

vopsea de păr pentru îndepărtarea de la domiciliu
Pentru aceste cazuri nefericite și există mijloace pentru a spala vopseaua de pe par.

Dacă vorbim despre dizolvant de acid, apoi cu ei la un moment dat nu funcționează, de ieșire de culoare vechi pentru mai multe etape, de fiecare dată îndepărtat aproximativ 2 tone.

Agenți de înălbire sunt foarte dure si agresive la dizolvant de păr și instrumente profesionale nu provoacă daune profunde a părului și de droguri pot fi ușor achiziționate în magazin de cosmetice și de a folosi propria.

Vopsele moderne de spălare a părului nu are amoniac și componente de colorare, ceea ce facilitează îndepărtarea culorii ușor, fără a deranja pigment natural al părului și cuticulele.

O astfel de spălare nu este ușura păr ca agenți de albire, și sunt atrași de ele sintetic - pigment de culoare. Acest lucru are loc ca o investigație ruptură de ligament între moleculele de cerneală, iar structura părului. În cursul care molecula de medicament este luată și vopseaua este spălată din ea.

înroșirea feței populare

Cele mai populare înroșirea feței:

  • «Culoare off» - Estel
  • «Arta de culoare Off» - Vitalitys
  • «Remake culoare» - Lumina de par
  • «Backtrack» - Paul Mitchel
  • «Colorianne Color System» - Brelil.

Pentru a obține rezultatul dorit - trebuie să acționeze strict în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.

vopsea de păr pentru îndepărtarea de la domiciliu
De exemplu, dacă aveți nevoie pentru îndepărtarea părului de culoare negru, ia «culoare off», și în conformitate cu instrucțiunile, se amestecă agentul de reducere cu catalizatorul.

Toate acestea se aplică pe păr, apoi pune un capac și să păstreze timpul indicat pe ambalaj.

o astfel de procedură este de natură să aibă nevoie pentru a face de câteva ori, cu re-prepararea reducătorul catalizator.

După obținerea rezultatului dorit, aveți nevoie pentru a pune pe Convertor de păr și de trei ori pentru a spăla cu șampon.

O oră mai târziu, puteți re-colorare a părului sau opri pe rezultatele obținute. De obicei, după un negru obține o nuanță gălbuie-roșiatică.

Notă. că, după spălare o anumită culoare, parul va fi în curând vopsit, asa ca vopseaua este mai mică sau de cumpărare pe nuanta mai deschisa.

vopsea de păr pentru îndepărtarea de la domiciliu

Se spală vopseaua în mai multe moduri la domiciliu.

săpun de rufe

vopsea de păr pentru îndepărtarea de la domiciliu
Cel mai bun mod - săpun. Aceasta este o mare de păr pentru îndepărtarea de la domiciliu.

Pentru această metodă, se spală părul cu șampon și se freacă cu apă și săpun. Săpun dețin 10 minute și se clătește.

Deci, puteți face de două ori pe săptămână, dar după săpun, aplica un balsam hrănitor.

Se clătește de musetel

Puteți clatiti parul cu musetel, iar dacă o faci în mod regulat - obține o mare trasnet de păr.

Bună vopsea spală off sifon. Ai nevoie de a se amesteca cu o linguriță de șampon și se spală capul, dar vopseaua se spală de inegal. Nu uita de hidratare masca.

Masca de miere

vopsea de păr pentru îndepărtarea de la domiciliu
Foarte util, clarificarea și nivelarea culoarea părului - masca de par cu miere. În fața ei, în primul rând, se spală părul cu șampon și sodă, clătire (nu se aplică balsam), prosop uscat si aplica o miere normala.

Wrap capul în folie și cravată o eșarfă. Stai 8 ore. Nu prea încălzit, deoarece mierea va lumina la temperaturi ridicate mai rău.

Albirea are loc datorită faptului că mierea extrage componente de albire peroxid de hidrogen legat.

rubarbă uscat

Pentru clarificare, utilizarea de rubarbă uscat două sute de grame. Umple-l cu vin alb de struguri (500 ml.). Amestecul se fierbe la 250 ml. vin. Se strecoara si se aplica pe par timp de 1,5 ore. La fel o săptămână, în fiecare zi.

Mușețel cu peroxid

Pentru a ușura parul inchis la culoare, ia 0,3 litri. apă, 50 ml de peroxid 30% și 100 g de romaniță. Florile insista 30 minute, tulpina, lasa peroxid. Aplicați un strat de păr și se lasă timp de 40 de minute -, sub filmul. Se clătește cu șampon.

vopsea pentru îndepărtarea folosind chefir

vopsea de păr pentru îndepărtarea de la domiciliu
Alături de produse cosmetice persistente cu vopsire sau spălare nu este mai puțin popular și de vopsele, cu un fir de păr chefir, deoarece acesta este un mijloc de eficient, ușor de utilizat și foarte sigur.

Se spală părul la domiciliu prin iaurt, de asemenea consolidarea rădăcini, reface zonele afectate și de a ajuta la vindecarea microcracks de acid lactic.

Un litru de iaurt bogat în grăsimi, adăugați orice lingură (rapiță, măsline, floarea-soarelui), ulei și sare. Aplicati pe parul uscat, purta o pălărie și du-te ca o oră.

Pentru a repeta procedura, masca se spală cu șampon și se repetă. Puteți face de două ori pe zi și de două ori pe lună.

  • doua opțiune

    Se amestecă două cești de iaurt cu doua linguri de bicarbonat de sodiu si trei - de vodca. Ușor se încălzească și se aplică pe păr. Wrap capul în celofan și du-te două ore.

Fiți conștienți! Prin astfel de mijloace vă ușura parul la o jumătate de ton.

Avantaje și dezavantaje pentru a spala vopseaua

Dar, vă rugăm să rețineți - colorat saturat tonic nu, este mai bine să utilizați, dacă doriți să dea un plus de stralucire si reîmprospăta parului. De asemenea, pentru a realiza blond cu inchis - de culoare maro deschis aveti, desigur, nu va funcționa.

Flushed Away Culorile sunt multe, ele dețin aproximativ 6-8 cap pomyvok. Cele mai populare de paleti, Garnier, Loreal.

Dar dacă doriți să picteze pentru o noapte, folosind o vopsea prin pulverizare (spălate prima dată), iar paleta este chiar și cu cele mai luminoase culori: roz, magenta, violet, albastru și altele.

Și, asta dacă nu sunteți familiarizați cu culori, chiar mai bine această culoare să aibă încredere profesioniști.

Amintiți-vă! Oricare ar fi spălând cu parul pe care o preferați, fie că este vorba mod cosmetic sau național vopsea - numai respectarea strictă a instrucțiunilor - dă un rezultat pozitiv.