vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini

Acura Audi BMW Cadillac Chevrolet Chrysler Citroen Daewoo Dodge Fiat Ford GMC Honda Hummer Hyundai Infiniti Isuzu Jaguar Jeep Kia Land Rover Lexus Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Porsche Renault Rover Saab Seat Skoda Ssang Yong Subaru Suzuki Toyota Volvo VWMulte mașini pot fi achiziționate în timpul operației de zgârieturi, chips-uri sau alte deteriorări ale stratului de vopsea. Acestea pot fi cauzate de diverși factori: parcare necorespunzătoare, datorită impactului pietre mici, precum și agresivitatea, vandalism.

vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini

În cazul în care zero are o suprafață mică, nu are sens să alunge mașina în atelier. Într-o astfel de situație, cea mai bună soluție este de a picta masina cu mâinile lor dintr-un container.

Avantajele acestei metode

pictura auto dintr-un recipient cu mâinile clasat printre metodele de reparare locale a mașinii. Acesta este caracterizat printr-o serie de avantaje inerente:
• Fiecare dintre etapele de manipulare și de funcționare a diferite simplitate relativă. Pentru a pune în aplicare ei nu au nevoie de abilități speciale sau o formare adecvată;
• Atunci când se folosește un spray reușește să realizeze reparații de înaltă calitate;
• Spray aerosol cade ușor pe suprafața de orice tip. Acest lucru este valabil chiar și pentru locurile greu accesibile - de exemplu, corpul falduri;
• Pentru distribuirea unui spray cu aerosol nu necesită utilizarea unor instrumente speciale:. Role, pistol colorat, perie, etc;
• strat de vopsea este diferită uniformitate, chiar dacă nu ați petrecut pictura sau lucrări pline de culoare;
• Paint masina pe cont propriu, folosind balonul va fi de mai multe ori mai ieftin decât în ​​costuri utilizarea altor tehnici.

Procedura și cursul de acțiune atunci când se ocupă cu un spray cu aerosoli

Recuperarea de suprafață mașină poate avea propriile sale caracteristici și trăsături distinctive, în conformitate cu gradul de deteriorare cauzat. Deci, primul lucru pe care doriți să evalueze starea mașinii, apoi ia o decizie cu privire la modul de a proceda.
În cazul în care inspecția sa constatat că straturile de numai deteriorate de lacuri si vopsele, chips-uri nu au atins pământul, nici un material de umplutură, este recomandat pentru a le elimina prin lustruire. O atenție deosebită trebuie acordată faptului că suprafața lustruită este posibilă numai într-o situație în care în jurul valorii de scindare vopseaua este menținută strâns și nu sub formă de fulgi.

vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini

Dar, în cazul în care prejudiciul a afectat primerul, și chiar metalul, nu se poate face fără o mașină de nuanțare locală. Modul cel mai acceptabil pentru toți proprietarii de automobile - folosind spray cu vopsea. Nu să-l cumpere la întâmplare, este necesar pentru a afla culoarea camerei mașinii, și numai apoi mergeți la cumpărături.
Amintiți-vă, repararea chips-uri adanci sau alte daune este obligat să efectueze în regim de urgență. În cazul în care, din cauza zgârieturilor a fost de metal goale, acesta va fi treptat oxidat. Acest lucru va duce la începutul proceselor de coroziune.
Pentru repararea defectelor necesare amorsat agentului lor anti-coroziune, numai apoi trece la chit. În cazul în care nu recurge la o asemenea măsură încât chiar și sub un strat de deteriorare a vopselei va crescut în mod inevitabil în dimensiune. Acest lucru va duce la un focar rugina.

Materiale pentru pictura

pictura auto dintr-un recipient trebuie să fie efectuate folosind următoarele materiale:
1. amestec Amorsarea;
2. Lucrări de găurire pentru mașini;
3. Sandpaper;
4. Acoperirea smalțului la o bază;
5. Balonul corespunzător numărului de culoare al aparatului;
6. lac incolor pe bază de compuși de polimeri;
7. Pelicula protectoare din polietilenă sau hârtie convențională;
8. Îmbrăcămintea de lucru și mănuși.

Pregătirea pentru procedura

Înainte de masina cu spray de vopsea, este necesar să se spele bine. În acest scop, se recomandă să utilizați un detergent special și apă călduță. Acest lucru va elimina de pe suprafața mașinii tot praful și murdăria. Dacă rău să se spele masina sau pur și simplu ștergeți-l, cauza vopsea inegale nu se va potrivi culoarea numarul masinii, după o perioadă scurtă de timp începe să se exfolia.
Un alt pas - zona de degresare a corpului. Se recomandă să se pregătească două servetele. O nevoie pentru a absorbi o soluție proiectată special și ștergeți cu grijă zona de lucru. Prin utilizarea altor țesuturi trebuie să ștergeți aria.
În cazul în care vopseaua este stripat până la metal, porțiunea respectivă este necesară pentru a provoca deteriorarea stratului de grund. Se recomandă să se aplice compoziția este sub formă de aerosol. Acest lucru va permite de a pune un strat uniform și să nu agraveze situația.

vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini


La suprafața mașinii nu s-au grund sau vopsea din apropiere, pe care doriți să lipiți peste ea cu o folie de protecție sau de hârtie. Pentru acestea, puteți utiliza banda adeziva proiectat pentru lucrari de pictura. După uscarea completă a suprafeței solului este necesară pentru a degresa din nou. De asemenea, se recomandă să se utilizeze două tampoane. Amintiți-vă, primerul să se usuce complet! Apoi, este suficient să chit amestec special acrilic. O astfel de manipulare ar fi convenabil pentru a face o dimensiune spatulă de cauciuc mici.
Și stratul de grund și uscat timp de o jumătate de oră la o temperatură egală cu 20-25S. După uscarea finală și întăririi, tencuiala trebuie sa lustrui. Acest lucru poate fi folosit ca șmirghel și șmirghel pentru prelucrarea uscată. Gradul de abrazivitatea ar trebui să fie P320-P400. Zona șlefuite se recomandă ca înainte de momentul în care elementul va lua forma sa originală și nu va arăta ca înainte.
Un cuvânt de sfat: face treaba cu pielea va fi mai convenabil dacă înveliți barul ei de dimensiuni mici. Odată ce ați terminat etapa principal de lustruire este recomandat să lustrui suprafața de lucru a marginilor de hârtie, care constituie P500 abraziv.
Pentru a picta cu ajutorul balonului a fost de succes, trebuie să se pregătească zona în locuri în care noul strat de lac este aplicat pe vechi. În acest scop, suprafața este necesară mat folosind una dintre metodele:
1. Această tehnică se bazează pe utilizarea de bovine-Brite și paste mătuire;
2. Esența următoarele tehnici este utilizarea de șmirghel, abrazive, care este P1000-1200.
Apoi, trebuie să în finala din nou degresa zona. De asemenea, este necesar să se utilizeze două șervețele și solvent. Astfel, nu numai că se poate degresa zona specifică, dar, de asemenea, pentru a îndepărta particulele de praf și de murdărie de pe suprafața acestuia.

Principalele puncte ale nuanțelor de proces

Pentru vehicul de colorat parțial este de succes, ia în considerare: zona de acoperire sputtering scaunului nu trebuie să depășească suprafața vopsită. Trebuie să se acorde o atenție pentru a se asigura că pulverizarea a căzut accidental în afara mat, folosind zona, sau de suprafață lucioasă este deteriorată. De asemenea, lăcui acoperire care necesită aplicat după suprafața cernelii trebuie să se suprapună bazele colorate și se află pe rogojină frontieră.
De asemenea, este în valoare de având în vedere că pregătirea suprafeței, cu condiția ca un pic mai mare, ar trebui să profite de zona de dimensiuni mai mari decât dimensiunea zero. Cu acest lucru în viitor, poate fi ușor de lustruit zonele de tranziție.

vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini

Sfaturi și trucuri:
• Înainte de a lucra în mod energic se agită vopsea de pulverizare în spațiul de trei minute;
• Toate acțiunile comise trebuie să se potrivească cu cele specificate în manualul, și nu le contrazic;
• boit trebuie efectuată în interior. Asigurați-vă că aerul nu a fost zboară particule de praf sau de insecte care se pot lipi de vopsea.
Pentru uscare a mers mai repede, puteți utiliza o clădire uscător de păr.

Aplicarea vopselelor și lacurilor

Vopseaua mașinile balonchikom mâinile lor ar trebui să aibă loc la o distanță de 30 cm. Procesul trebuie efectuat la temperatura camerei.
Progres:
1. Se aplică pe stratul de email de bază. Cel mai bine este să-l aleagă sub formă de spray;
2. Apoi se aplică vopseaua. Se recomandă să se pulveriza în trei straturi. Asigurați-vă că pentru a finaliza uscarea le pe toate. La o temperatură nu mai mare de 20 ° C, timpul alocat de uscare va fi cincisprezece minute;
3. Fiecare strat de vopsea ulterior trebuie să depășească în stratul precedent domeniul de aplicare. Differently pata colorată trebuie treptat devine mai mare. După aplicarea ultimului strat, acesta trebuie să se usuce mai mult timp.

vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini

4. Următoarea etapă de lucru - aplicarea unui lac transparent. Aceste manipulări sunt efectuate în același mod ca și vopseaua de pulverizare. Totală necesară pentru a produce cel puțin trei straturi de cerneală timp de douăzeci de secunde.

Tratamentul zonei de tranziție, polizare

Se recomandă să se utilizeze un aerosol solvent pentru tranzițiile de procesare. Pulverizarea se recomandă ca doar marginea penei. Apoi, zona de frontieră este necesară pentru a lustrui. Deci, tranziția nu va fi perceptibil.

vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini

Lustruirea se poate realiza prin două metode: abrazive și de protecție. Pentru a efectua cele mai noi echipamente în magazine specializate a reprezentat o varietate de compoziții. Cele mai populare sunt cele care constau din ceară sau teflon. La aplicarea mașinii de unghii trebuie să fie pus în interior sau pe stradă, dar numai la umbră, în cazul în care nu sunt expuse la razele soarelui.
Proceduri de aplicare Poleiala abraziva:
• Prelucrarea hârtiei abrazive;
• Procesul de lustruire folosind o pasta abraziva. Instrucțiunile indicate pe ambalaj;
• Evaluarea activităților desfășurate, revizuirea detectate defecte.
Dacă lustruire este necesar să se asigure că orice suprafață a mașinii, și nici compoziția nu se supraîncălzească. Dacă se întâmplă acest lucru, asigurați-vă că vă permite timp să se răcească detalii. În cazul în care pasta se va usca, ei destul de un pic de apă umezire.

Știind cum să picteze o mașină dintr-un container, veți economisi nu numai timp, ci și bani. Aceasta ar evita, de asemenea, o revopsire completă a părților corpului.

 • vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini
  Chituind mașina lui ...
 • vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini
  pictura auto Auto
 • vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini
  O tehnica eficienta de pictura ...
 • vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini
  masina pictura lor ...
 • vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini
  Calcularea costului de pictura ...
 • vopsea auto dintr-un container cu propriile sale mâini
  Subtilitățile de pictura masina fara ...