Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Cu o problemă ca un miros urât care vine de la picioare, cu care se confruntă aproape toată lumea. Se crede că principalul motiv pentru acest fenomen este lipsa de igienă. În realitate, acest lucru nu este în întregime adevărat, deoarece aroma neplăcută este influențată de mulți alți factori, inclusiv calitatea pantofi și caracteristicile organismului.Pentru informații cu privire la modul de a scăpa de miros picior în casa repede, ar trebui să vorbim mai mult, așa că vom discuta în continuare acest subiect.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Cum să scapi de miros picior în casă

Cea mai comună greșită este afirmația că apare mirosul neplăcut al picioarelor din cauza sudoare. Potrivit experților, alocarea sudoare nu este întotdeauna însoțită de o aromă puternică, cu excepția cazurilor în care o persoană care suferă de o varietate de disfuncții ale corpului. De fapt, apariția mirosului poate afecta mai mulți factori, printre care sunt separat următoarele:

 1. pantofi de slabă calitate. Dacă utilizați în mod constant produse realizate din materiale sintetice și dimensiunea greșit, ea provoacă o creștere a numărului de bacterii dăunătoare. Ca rezultat - la picioarele apar bataturi, bătături și ciuperci, și de la început să apară miros foarte neplăcut.
 2. Mai ales corpul uman. Mulți oameni suferă de o varietate de disfunctii care au un impact semnificativ asupra aspectului unui miros înțepător de ascuțit și picioare. Acesta poate fi o varietate de boli cronice și a proceselor inflamatorii, adică, un mediu în care forma activă bacterii noi și fungi.
 3. Imaginea vieții unei persoane. În cazul în care o persoană care nu respectă un stil de viață sănătos, nu de dormit, sunt adesea expuși la situații de stres și de stres nervos, si este, de asemenea, implicat în activitatea fizică viguroasă, ceva în corpul său există încălcări care duc la dezvoltarea de transpirație excesivă a picioarelor și imunitate mai scăzută. Aceeași reacție provocată de alcool și fumatul.
 4. îngrijire picior greșit și de igienă săraci. Picioare necesita un tratament special. Pe această parte a corpului apar adesea diferite ciuperci, care pot provoca un miros înțepător. Prin urmare, este important să se știe cum să aibă grijă de picioarele tale, pentru a preveni apariția unor factori negativi.
 5. Bolile de piele și tulburări fungice. Acest factor duce la faptul că picioarele sunt formate microbi dăunători care se răspândesc pe tot corpul de la transpirație. Bacteriile provoca un miros ascuțit, și pentru că picioarele umane încep să se stoarce miros neplăcut.

Important! Înainte de a începe să ia măsuri împotriva mirosul picioarelor, este necesar să se stabilească motivele pentru care au apărut din cauza problemei. Acest lucru va ajuta pentru a obține mai eficient scăpa de factorii negativi.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Care sunt metodele tradiționale de salvare de la transpirația picioarelor la domiciliu

Dacă sunteți în mod activ reflecta cu privire la modul de a scăpa de miros picior în casă la un moment dat, ar trebui să se pregătească pentru faptul că o procedură nu poate fi suficient, deoarece tratamentul va dura o perioadă lungă de timp.

Desigur, există acum o gamă foarte mare de varietate de medicamente de la miros picior, dar nu fiecare dintre aceste instrumente se poate lăuda cu eficiența lor. În plus, costul acestor medicamente este destul de mare, și pentru că nu toată lumea își poate permite să-și petreacă o mare parte din bugetul familiei lor.

Din acest motiv, mulți oameni dau preferință pentru populare metode de a scăpa de aroma neplăcută a picioarelor. Printre cele mai importante remedii populare picioare transpirație în casa sunt:

 • sare, ceai și contrastante baie de picioare;
 • utilizați decocturi de muguri de mesteacan si stejar;
 • combinația de salvie și nucșoară;
 • bicarbonatul de sodiu;
 • acid boric și diverse uleiuri esențiale;
 • oțet de mere și se amestecă suc de morcov cu ardei dulce.

Noi explicăm fiecare dintre aceste instrumente mai în detaliu.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Cum se utilizează băile de picioare pentru a scăpa de mirosurile neplăcute

baie de picioare de zi cu zi este considerată a fi nu numai util, ci și principalul mijloc de transpirație al picioarelor la domiciliu. Experții ne asigură că, dacă o persoană care a avut probleme cu un miros înțepător, este în valoare de zi cu zi ca o utilizare igiena footbath. În plus, acesta este un excelent mod de a preveni duhoarea neplăcute.
Cade sunt pregătite pe baza unei varietăți de componente, cum ar fi uleiurile aromatice, scoarță de stejar și mesteacăn, sare de mare, ceai, și alte componente. Bazat pe durata procedurii va fi stabilită în componenta selectată.

Important! Înainte de a pregăti baie pentru picioare, asigurați-vă că ingredientul principal nu vă provoca reacții alergice neplacute. În caz contrar, problema ar putea agrava, iar picioarele tale vor fi o varietate de boli de piele.

Cel mai eficient este băi de sare, contrast și ceai.
Sare de baie este recomandat să se utilizeze cel puțin 3-5 ori pe zi. Pentru a face acest lucru, se amestecă o jumatate de cana de sare într-un litru de apă caldă și se amestecă bine. Apoi, prin urmare, în mod intensiv 10-15 minute în apă sărată picioare.

Baie de ajutor pe bază de ceai pentru a opri transpirație excesivă, și ca rezultat - te va salva de la miros neplăcut. Pentru a pregăti o baie ia 15-20 grame. frunze de ceai uscate, se umple cu 1 litru de apă fiartă și prepararea cafelei da aproximativ 15-20 de minute. Ca o alternativă - este posibil în continuare să fiarbă mijloace. Apoi se adaugă o soluție de circa 1,5 litri de apă, pentru a forma o temperatură mai confortabilă, iar amestecul rezultat a fost pus în picioare. Deci, trebuie să stea timp de aproximativ 20 de minute. Utilizarea zilnică a acestui instrument vă va ajuta să se ocupe de transpirație în următoarele 5-7 zile.

Contrast bai ajuta aproape complet pentru a opri transpirație excesivă și de a reduce fluxul de sânge la picioare. În acest scop, treptat picioare debit de apă rece, creșterea treptată a regimului de temperatură de până la 60-65 C. Apoi, această procedură se efectuează în sens invers, adică, reduce temperatura apei.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat


Ca un decoct de coaja de stejar poate ajuta pentru a scăpa de miros picior

Una dintre cele mai eficiente metode de combatere miros înțepător picior considera coaja de stejar. Pentru a prepara bulion pe baza ei take 3 linguri razuit stejar uscat coaja si se umple cu 0,5 litri de apă. Se fierbe amestecul timp de 15 minute, și să dea un clocot bine să se fierbe pentru următoarele 10 minute. În continuare, se lasă decoctul să fiarbă timp de 2-3 ore într-o cameră întunecată sub capacul închis.

După ce agentul este gata, se diluează bulion coaja de stejar cu apă fiartă, în proporții egale și baie de picioare gata. Înainte de a pune picioarele în soluție, acestea trebuie să fie spălate cu săpun antibacterian. După picioarele spălate bine și uscate, le-a pus timp de 15 minute într-o soluție de scoarță de stejar. Practica arată că numai 10-12 din aceste proceduri pot ajuta să uite de miros urât de picioare.

Cum se prepară un decoct de muguri de mesteacan pentru eliminarea mirosului

În mesteacăn muguri conțin substanțe active care ajuta la reducerea riscului depunerilor bacteriene pe pielea picioarelor. Este mulțumită acestei proprietăți utile, muguri de mesteacan considerat un mijloc eficient în lupta împotriva scăpa de miros neplăcut picior.

Pentru a prepara un decoct, se iau 50 de grame. muguri de mesteacan, de preferință în formă uscată, așezați-le într-un recipient de sticlă și 0,5 litri de apă clocotită se toarnă. Strâns închide capacul containerului și trimite-l la infuzat timp de 10-12 zile într-un loc întunecos și rece și să fie sigur. Cel puțin de 1-2 ori pe zi, va trebui să fie în mod activ se agită containerul bine hrănite apă muguri de mesteacăn, cu ingredientele active.

La expirarea 10-12 zile, supa este gata de utilizare. Pentru a scapa de mirosul neplăcut pentru o lungă perioadă de timp și pentru a preveni formarea de boli ale pielii și apariția bacteriilor cu un tampon de bumbac șterge picioarele de 3-5 ori pe zi. Metoda pentru a aduce efectul maxim, tratamentul trebuie supravegheat cu atenție timp de 2 săptămâni, după care ar trebui să ia o pauză de o săptămână, și următoarele 2 săptămâni pentru a continua cursul.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Cum să scapi de miros picior in casa cu ajutorul nucsoara si salvie

Nu mai puțin instrument valabil în lupta cu un miros neplăcut de la picioare este considerat o combinatie de nucsoara si salvie. Combinația acestor substanțe ajută la pori picioare înguste, reducând astfel transpirație.
Pentru a prepara soluția trebuie să ia o salvie uscată tânăr linguri tocat, se amesteca cu 1 linguriță de nucșoară zdrobit și umple două cești de apă clocotită. Se amestecă bine și se lasă mijloace la infuzat timp de 1-1,5 ore. Acest instrument poate fi utilizat ca o componentă principală pentru o baie de picioare, sau de ștergere de picioare. Adevărat este de remarcat faptul că, pentru a șterge picioarele cu această soluție trebuie să fie de cel puțin de două ori. Apoi, agentul va fi eficient, și vei uita despre o astfel de problemă ca picioarele urât mirositoare.

bai Soda salva de la miros neplăcut picior

Plain bicarbonat de sodiu poate fi un instrument indispensabil în lupta cu o aromă de picioare neplăcute. Componente active sifon absorb excesul de apă și de a ajuta curata porii pielii, îngustarea acestora și reducând astfel transpirație.

Pentru a prepara o soluție de sodă, este necesar să se ia o ceașcă de apă caldă și dizolvată în ea 1 lingura suc. Apoi se diluează agentul rezultat în 1 litru de apă și pune picioarele în jumătate de oră. După aceea spalarea lor sub jet de apă rece și ștergeți cu grijă.

Dacă nu aveți timp să cadă, apoi, în acest caz, puteți soluție de sodă pentru a procesa șosete din tesatura de bumbac. Înainte de a le purta, trebuie să vă spălați picioarele cu săpun antibacterian și freca piciorul în aceeași soluție de sodă. Cu aceasta compresa este necesar să se meargă cel puțin 1,5-2 ore, iar apoi picioarele trebuie spălate și uscate complet. Datorită unor particularități de sodă, tratamentul nu poate depăși 1,5-2 săptămâni, după care aveți nevoie pentru a da picioare o pauză de la suc timp de cel puțin 3-4 săptămâni.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Care sunt uleiurile esentiale vor ajuta pentru a scapa de miros neplăcut picior

Cu mirosul ascuțit al picioarelor poate ocupa, de asemenea, unele uleiuri esentiale naturale. Ele pot fi folosite ca o componentă pentru băi, sau pentru picioare de zi cu zi de ștergere.
Potrivit experților, cel mai eficient este o combinație de uleiuri esențiale de pin, salvie si eucalipt. Acestea ar trebui să fie amestecate în proporții egale, și de două ori pe zi să se ocupe de picioare. Dar pentru bai cele mai bune de a folosi uleiuri esențiale de mentă, eucalipt și cătină, de asemenea, în părți egale.

Sucul de morcovi și piper va ajuta pentru a elimina mirosul neplăcut

Dacă reflectați cu privire la problema de modul de a scăpa de transpirația picioarelor, fără a recurge la ajutor din exterior în casă, apoi ajuta în acest caz dificil puteți de obicei ingrediente pe bază de plante, care sunt în bucătărie de fiecare gospodină. Este vorba despre morcovi si ardei gras.

Pentru a uita despre problema picioarelor transpirate și miros neplăcut, trebuie să fie amestecate în proporții egale cu suc de morcov suc de piper. Instrumentul trebuie să fie luate pe zi dimineața, postul de preferință nu mai mult de 30-40 ml.

Dacă doriți pentru a spori efectul amestecului rezultat, este de asemenea posibil să se ocupe de picioare. ªtergerea picioare ingrediente suc de zi cu zi de morcovi și piper vă va oferi o protecție eficientă împotriva formării de microorganisme fungice.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Cum să scapi de miros picior în oțet de cidru de mere de origine

Vorbind despre modul de a scăpa de tone de picior oțet miros în condiții de acasă, nu uitați respectarea atentă a concentrației substanței. Otetul este un foarte coroziv, iar în plus față de doza admisă pe picioarele tale pot apărea răni și arsuri, astfel încât trebuie să urmați cu atenție rețeta.

Scapă de miros neplăcut picior poate fi sub influența băilor oțet. În acest scop, 1 litru ia un otet de mere 9%, se toarnă într-un recipient metalic și se încălzește la reflux. Se amestecă oțet încălzit cu 1 litru de apă la temperatura camerei și a pus în soluție picioare active timp de 10 minute. După acest timp, se clătește picioarele în apă rece și se tratează pielea picioarelor cu o piatră ponce.

În cazul în care pantofii au avut, de asemenea, de timp pentru a absorbi aroma neplăcută, este necesar să-l prelucreze într-o soluție de oțet de cidru de mere.

Important! Oțet nu numai că va elimina mirosul înțepător neplăcut al picioarelor, și va ucide toate bacteriile daunatoare.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Picior Medicamente pentru sportivi

În cazul în care produsele cosmetice și remedii populare au fost ineficiente și nu te-au ajutat să facă față cu problema de transpirație excesivă și un miros înțepător, ar trebui să utilizați facilitățile de droguri farmacie. Gama de astfel de instrumente este cu adevărat enorm, dar nu fiecare dintre ei a fost în măsură să dovedească, în practică, pentru a fi eficiente.

Una dintre cele mai eficiente medicamente considerate Drisol. Principala sa sarcină Lodge în sudoare înfundate glandele de pe picioare. Cu toate acestea, de prea multe ori acest lucru înseamnă că nu este necesar să se utilizeze, ca și în acest caz, este posibil să aveți probleme cu umflarea picioarelor. În plus, Drisold cauzează adesea reacții alergice, astfel încât costul inițial pentru a pune o cantitate mică de bani pentru o mică parte a piciorului pentru a vedea dacă acesta vă va duce la consecințe negative.

Destul de bine sa dovedit a fi un astfel de medicament ca Formidronum. Utilizarea sa poate fi prelungită perioadă. Cu toate acestea, amintiți-vă că acest medicament cauzează adesea apariția de roșeață pe pielea picioarelor. În cazul în care o astfel de reacție ați observat, ar trebui să întrerupă utilizarea fondurilor.

Borozin nu va elimina numai mirosul, dar, de asemenea, pentru a vindeca boli fungice la etapele primare. Prin urmare, formarea de crăpături pe picioare, ar trebui să meargă imediat la cea mai apropiată farmacie.

Una dintre cele mai comune mijloace este Teymurova pastă. Acest medicament este utilizat pentru a trata cu picioarele transpirație. Cu toate acestea, să acorde o atenție la reacția de picioarele tale. Dacă roșeață a pielii, ar trebui să opriți cursul tratamentului.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat

Pentru mai multe sfaturi despre cum să scape de transpirație picioarelor la domiciliu

Pentru a preveni apariția mirosului neplăcut din picioare, este în valoare de a profita de recomandări suplimentare:

 1. Evitați pantofii din țesături sintetice. Acesta este cel mai puțin confortabil pentru picioare, iar transpirația este crescut în mod semnificativ.
 2. Încercați întotdeauna să se usuce pantofii, asa ca nu retine umezeala. Într-un mediu umed bacteriile se dezvolta cel mai activ, deci ar trebui să-l evite.
 3. Dacă aveți un miros urât de picioare, atunci înainte de a începe tratamentul, ar trebui să consulte un dermatolog. Aceasta va ajuta la stabilirea cauzelor mirosul ascuțit.
 4. Practica picioare de igienă. În fiecare zi trebuie să se spele cu grijă picioarele cu detergenți antibacterieni. De asemenea, încercați să obțineți întotdeauna picioarele uscate.
 5. Preferați ciorapi din țesături naturale, în special bumbac și in.

Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat
Vom scăpa de miros picior în casă la un moment dat