Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)

Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)
puzzle tridimensional din seria BRILLIANTINA diamante CRYSTAL PUZZLE.S, precum și cu inima, totul este destul de simplu: Dă preferată și vei fi fericit)) figura simbolică, iar ansamblul nu este foarte complicat, mai ales pentru cei care colectează alte puzzle-uri în această serie . Potrivit pentru novichka.V completa puzzle-ului, veți primi instrucțiuni în cazul în care să kazh. Preț: de la 290 la 488 de ruble.Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)
Apple a - un simbol al fertilității, iubire, înțelepciune și de lux. Este Apple ca cele mai multe puzzle-uri de cristal puzzle, straturi, în cele din urmă, atunci când cifra este gata, trebuie să introduceți o bucată de hârtie care citește consolida toate detaliile. Completați puzzle-ului, veți primi instrucțiuni în cazul în care pentru fiecare număr de o parte vor fi furnizate. Dacă doriți să utilizați. Pret: 186 freca.

Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)
puzzle tridimensional din seria PYRAMID CRYSTAL PUZZLE. piramidă egipteană de culoare galben-aurie. Figurina va sta. Acest puzzle nu este foarte complicat, potrivit pentru nachinayuschih.V completa puzzle-ului, veți primi instrucțiuni în cazul în care pentru fiecare număr de o parte vor fi furnizate. Dacă doriți să utilizați un indiciu, răspândit detaliile. Pret: 161 freca.

Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)
Cu jocul de puzzle tridimensional „castel“ nu va avea timp să se plictisească! puzzle 3D pot fi asamblate pe fiecare parte, pentru că este simetrică. Acest joc de puzzle este pe cale de a straturi. Fiecare detaliu a puzzle-ului este atribuit un număr, trebuie să conectați toate părțile între ele în ordine. soluție de puzzle-uri - una dintre formele cele mai interesante, etc Pret: 1391 freca ..Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)
Minunat puzzle asamblat pare foarte ușor. Este uimitor atunci când este cuplat împreună bucăți de plastic, vă gândiți, să se concentreze asupra procesului, și dintr-o dată detaliu are locul său, iar în mână atinge floarea. Dă trandafiri preferate :)) completează puzzle-ului vei primi instrucțiuni în cazul în care să. Preț: 290 freca.

Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)
puzzle tridimensional de cristal PUZZLE seria STAR. O opțiune excelentă pentru cei care doresc să dea starului preferat din cer :)) Dar ține cont de faptul că acest puzzle nu este atât de ușor merge. Printre piesele este un asterisc mic, ar trebui să fie în centrul pieselor finite. Va trebui să sparge capul un pic, dar, ca rezultat al persoanei. Pret: 488 freca.

Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)
puzzle tridimensional din seria BEAR CRYSTAL PUZZLE. Aceasta este una dintre cele mai interesante serie de puzzle-uri, ca urmare a construi veți obține un urs drăguț. Ursul este foarte frumos de culoare chihlimbar translucid, arata ca caramel asamblat. Foarte des acest puzzle pentru a cumpăra ca un cadou pentru fete. Completați puzzle-te. Pret: 307 freca.

Volumetric puzzle puzzle cristal (puzzle cristal)
Un puzzle tridimensional al seriei de PUZZLE CRYSTAL, una dintre cele mai dificile puzzle-uri din această serie. Toate elementele sunt complet diferite și originale, deci ai nevoie de o mulțime de atenție în adunare, altfel nu va reuși. În setul de instrucțiuni de la vârful, care poartă toate numerele pieselor și ordinea de asamblare. După sarcina. Pret: 488 freca.

puzzle tridimensional din seria BEAR CRYSTAL PUZZLE. Aceasta este una dintre cele mai interesante serie de puzzle-uri, ca urmare a construi veți obține un urs drăguț. Ursul este foarte frumos gri translucid, arata ca caramel asamblat. Foarte des acest puzzle pentru a cumpăra ca un cadou pentru fete. Completați puzzle-te. Pret: 613 freca.

puzzle-uri dragoste? - Acest site este pentru tine!

site-ul Puzzlers.ru creat pentru a ajuta pazlomanam. În fiecare zi monitorizăm gama și prețurile de puzzle-uri din cele mai importante magazine din Romania pentru a se asigura că utilizatorii noștri pot selecta cu ușurință și să cumpere un puzzle pentru prețul cel mai atractiv.
Utilizați puzzle formularul de căutare sau înregistrare. care ar fi capabil de a crea și de a salva o listă de puzzle-uri preferate. Toate puzzle-uri magazine sunt atent selectate. Dacă doriți să facă schimb de informații, pentru a ne scrie.