Volte a vorbit cu diagrame și descrieri pentru a face fetele cu fotografii și video

În primul rând de golf au fost alungite șosete sau ciorapi trunchiate la genunchi lungime. În aceste șosete pentru sport. Mai târziu, ciorapi a intrat în modă, au început să apară o mulțime de modele interesante, inclusiv tradiționale lung - până la jumătatea coapsei. Dar, de asemenea sportiv, ciorapi penetrat imaginile romantice și stil casual. În acest articol vom vorbi despre cum să tricot șosete spițe cu schemele și fișa postului.Volte a vorbit cu diagrame și descrieri pentru a face fetele cu fotografii și video

Simboluri în descrierea circuitului:

 • L / buclă frontală p.-
 • Și / n. - buclă greșită
 • Cr / n. - bucla șirag de mărgele
 • AP - bucla

șosete cu dungi cu rever

Acest model este destul de simplu pentru a efectua și este potrivit pentru incepatori. Dimensiuni: 36-37 (38-39).

Pentru a lucra veți avea nevoie de:

 • Fire - 100 g și 100 g de vopsire culoare turcoaz secționată (4 plus).
 • Spite № 2,5

Modelul de bază este tricotată conform schemei: În primul rând circular - * 1 L / n. 1 pct. Pentru a elimina nakida ca / ​​n. Apoi, se repetă de la *. Pentru al doilea rând - 1 L / n. 1 pct. Nakida cu provyazyvaem ca / ​​n. și așa mai departe. Alternând între 1 și 2 rânduri.

Suprafața frontală a - alternativ serii l / n și / n. Rândurile circulare numai l / n.

Fire schimba la fiecare 4 rânduri.

Descrierea de pași de tricotat:

Pe recruta spițe de stocare de 80 de bucle, le distribuie la cele 4 spițe (20 buc.) Și poate fi închis într-un cerc. Knit 6 cm. Modelul la sol.

Partea de sus a piciorului tricot cusatura de jos din față, alternând turcoaz și dungi colorate. La fiecare 6 rânduri face ubavki de 20 de ori într-o buclă (pe linia mediană a spatelui). Pentru ubavok alternativ tricot primele 2 n. Spițele 1st împreună L / n. iar ultimele 2 n. spițe 4a împreună cu o pantă spre stânga (n = 1. retrage ca l / n. l 1 / n. întinde îndepărtat prin n.). 60 n resturi.

140 seria Provyazat (32 cm), fir turcoaz linie toc tricot (ca în tricotat de șosete).

După aceea vom merge pe jos. Knit toate sts broderie față și, ca și mai înainte, benzi alternative. file Bates pentru a ridica piciorul, până când nu este de 60 de picioare lungime - 19 (20,5) cm.

deget de la picior Knit fire turcoaz. Provyazyvaem pe 1 si a 3-a vorbit și a 4-a 3 bucla 8 capăt spițelor de-a lungul fata si pe 2 si 4 a vorbit 3 și 1 a 4 n. Cu o pantă spre stânga. Gata Sosete!ciorapi extra lungi, cu un model ajurata

Acest model este mai dificil de cea precedentă, dar se pare foarte atractiv. model ajurat în formă de pomi de Crăciun pentru cei care au început să învețe croșetat ajurata. Lucrarea finit poate fi văzut în fotografie:

Volte a vorbit cu diagrame și descrieri pentru a face fetele cu fotografii și video

Pentru tricotat, veți avea nevoie de:

 • Fire - alb (sau o altă alegere) - 200 de grame de compoziție mixtă (lână și poliester).
 • Un pic de fire (aproximativ 20 g) de toc poliester - în acest exemplu, gri.
 • Spite - ciorap №3,5.

Elastic tricotate ca: 2L / n. Și 2 / f. - alternează în același mod.

Suprafața frontală a - serii circulare l / n.

Suprafață netedă greșită - rânduri circulare și / n.

Ajurata model tricot, conform schemei 6 rânduri raportul. Cele chiar rânduri - l / n. Modelul circuitului este după cum urmează:

Statutul etapelor Ciorapi

 • Pe spițele 48 de bucle și recruta ajurată model tricot (6 repetări pe orizontală). raport vertical repeta de 5 ori. Realocați bucle pe ace 3 la 16, 15 și 17 buc. Primul ac frontal cusatura tricot, dublu provyazyvaya ultima bucla (partea din față și din spate pereți). Făcându-se ecoul găurii de sondă - 3 L / n, 8n. model delicat, 4n / n. A treia - l / n. Rezultatul va fi 49 p.
 • seria Provyazat 97 (42 cm), pentru a redistribui bucle pe ace 4 12,9,16 și 12. Primul și al patrulea ar fi suprafața frontală. Pentru a adăuga fire toc de poliester. Călcâiul este tricotată de „bumerangul“, atunci când rândurile scurtate de pe fiecare parte nu dovyazyvayut 1 st. Fac sc pe dreapta a acului. Ar trebui să rămână 10 rânduri n Apoi alungite Tally. - 1 st pe fiecare parte a transferului de pe acul drept, strângere strans fir.
 • După tricotat treci calcaiul la suprafața frontală a tuturor spițelor. După aproximativ 19-20 cm, începe scădere. În primul rând diminuează revendicarea 3. După 1 care rămâne la rândul final de tricotat pe 1 si a 3-a vorbit provyazyvaem 2 n. Împreună ca l / n. Pe 2 și spițe a 4 provyazyvaem timpuriu proheavy 2 n. (1 îndepărtați ambii n / n 1 se întinde pe cel care a fost îndepărtat). Repetați pașii până când sunt 6 n. Bates, în fiecare rând, până când sunt 8 n. Contractul lor firul de lucru.

Genunchi pentru fete: diagrama care descrie activitatea

În această lucrare, sosete albe pentru fete, dar culoarea poate fi, de asemenea, selectate după cum se dorește.

Dimensiunile acestui model. 14-17 Pentru a lucra cu fire de bumbac necesare lycra (2%), tot ce trebuie sa despre Ai nevoie de un anilor '60 set de №1,5 spițe ciorapi.

Elastice tricotate conform schemei 1: (1L dungi / 1 și n și / n) 1. Modelul de bază este, de asemenea, nu este dificil. nevoie Knit decalate. În diagrama, veți vedea numai rândurile impare, măcar nu se potrivesc bucle faciale. Rapport 6 rânduri.

Diagrama și descrierea poate fi văzut în această fotografie:

Volte a vorbit cu diagrame și descrieri pentru a face fetele cu fotografii și video

Finalizarea cursului:

Volte a vorbit cu diagrame și descrieri pentru a face fetele cu fotografii și video