Volochkova numit căsătorie

eveniment placut sa întâmplat cu Anastasia Volochkova în Crimeea, în cazul în care ea este în turneu. După discurs, o balerina din Feodosia a oferit mâna și inima ei de ei admirator de mult timp, al cărui nume este Anastasia preferă să păstreze secretul. Potrivit „stilul femeii“, cu un străin impresionant, să-i facă o ofertă oficială, Volochkova a cunoscut de mai mulți ani. Pentru a primi de la el buchet de mireasa a fost placut surprins, steaua a scris în Instagram lui.Volochkova numit căsătorie
Anastasia Volochkova. Foto: instagram.com/volochkova_art

Anastasia nu-i place să vorbească despre viața mea personală, otshuchivayas care așteaptă principala întâlnire romantică. Balerina a fost o dată căsătorit, hobby-urile ei ulterioare, înainte de nunta nu a ajuns. Poate de aceea un ventilator cu o intenție serioasă a atins Anastasia.Acest om a făcut pentru mine, un lucru incredibil: a scăzut totul și a zburat la Crimeea în mod specific pentru a viziona spectacole mele, Volochkova a spus „stilul femeii“. Potrivit ei, cel mai important lucru - cuvinte nu fine sau numele volumului, precum și faptele și acțiunile.

Despre admirator misterios Anastasia este puțin cunoscută. Acesta este angajat în industria hotelieră, are o rețea de hoteluri pe teritoriul România. Doi ani mai în vârstă decât balerina, dar sa căsătorit oficial nu a fost niciodată.

Potrivit lui Volochkova, despre sentimentele sale om a vorbit în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea, o ofertă din partea lui a fost o surpriză totală. Mai mult decât atât, dansatorul spune că ea a fost complet nepregătiți pentru această turnură a evenimentelor. Ea a cerut să dea timp să gândească, pentru că astfel de decizii nu sunt făcute într-o zi.

Dupa ce a absolvit în următoarele câteva zile tur din Crimeea, Anastasiya Volochkova va reveni la Moscova, unde, în plină desfășurare a repara casa ei. Baie Recent renovat, acum lucrează la fațada casei a fost făcută. Anastasia a decis să faceți upgrade casa ta, revopsit-l într-o altă culoare.

Balerina consideră că schimbările din viața sa personală este întotdeauna asociată cu repararea. Acesta a fost deja testat pe experiența de mai multe ori, a spus ea. Orice reparație mea însoțită de modificări semnificative, așa că acum eu nici măcar nu vreau să termin această lucrare.