vitezometru preroll cu mâinile lor

Vitezometrul este adesea unul dintre criteriile de evaluare a calității și calendarul masinii este. Mai precis, se referă la contorul de parcurs, care este parte a dispozitivului care măsoară distanța parcursă. Pentru a nu perturba numele comun al dispozitivului, acesta va continua să fie numit în acest fel. De multe ori, din diverse motive, uneori subiectiv, este necesar să se efectueze vitezometru nedepănabile, schimbând modul în care mașina a trecut.


Pe tipuri de vitezometre

Înainte de a afla cum puteți mâinile proprii pentru a schimba mărturia unui astfel de dispozitiv, este necesar să se ia în considerare posibile variante. Există mai multe tipuri fundamental diferite de vitezometre:

 • mecanice;
 • electromecanice;
 • e.

vitezometru mecanic

Rulajelor PPC coarda se transmite direct la dispozitiv. Se măsoară viteza și transformată în distanța parcursă. În acest scop, roata dințată cu un factor de conversie predeterminat ales. Cum este pus în aplicare, va ajuta să înțeleagă fotografia.

vitezometru preroll cu mâinile lor

De fapt, se pare că o rotație a roții dințate de ieșire corespunde unui anumit număr de metri distanță parcursă. Această rotație a arborelui de ieșire percepute discuri speciale (dispozitiv de afișare) cu cifrele aplicate arată distanța măsurată.

vitezometru electromecanică

Acest tip de dispozitive este o dezvoltare în continuare a dispozitivului descris mai sus. În multe cazuri, o frânghie a servit ca sursă de eroare a crescut și a fost înlocuit. Dispozitivul montat pe senzorul de viteză CAT introdus. Impulsurile primite de la el pe un motor cu un control adecvat, cuplul reductor. Restul lucrărilor vitezometrului nu era diferită de mecanică, amintindu-i în aparență.

vitezometru electronic

Acest tip este instalat în vehicule moderne. În acest caz, măsurată prin numărul de rotații ale roților. Cunoscând lungimea circumferinței sale, este ușor de a traduce numărul de spire în drumul parcurs. Afișarea rezultatului este realizată pe ecranul LCD.

vitezometru preroll cu mâinile lor

De ce schimba vitezometrul?

După cum sa menționat deja, șoferii trebuie uneori să se schimbe vitezometru. În acest caz, kilometraj este atât mai puțin și mai mult. Și dacă în primul caz, este clar - o scădere a distanței parcurse pe vânzarea mașinii crește prețul său, pe al doilea aveți nevoie pentru a face câteva precizări.

vitezometru preroll poate fi din mai multe motive, de exemplu:

 1. Pentru a îmbunătăți costurile de combustibil. O mai mare gamă permite să scrie off mai mult combustibil. Și nu este neapărat legată de fraudă și postscripts. Faptul că, masina uzat, consumul de combustibil vechi depaseste uneori norma. Acest lucru a compensat, astfel, costurile crescute.
 2. Atunci când motorul este modificat sau panoul de bord. În acest caz, vitezometrul trebuie să fie adus în conformitate cu noile condiții.
 3. Când se folosește o alta decât unitatea recomandată de producător. Diametrul lor poate fi mai mare sau mai mică decât cea specificată pentru roțile standard, după caz, o eroare permanentă va apărea atunci când distanța parcursă de calcul. Aici vitezometru preroll și vă permite să-l stabilească, inclusiv a făcut cu propriile mâini.

Cum este vitezometru preroll?

Aceasta este o problemă destul de complexă și controversată. Totul depinde de tipul de vitezometru (pentru fiecare tehnică proprie poate fi utilizat), iar la data de producție a vehiculului. Mai jos vom lua în considerare unele dintre posibilele abordări pentru a realiza această sarcină.

vitezometru preroll cu mâinile lor

Ca vitezometru mecanic podmotat?

Astfel de dispozitive sunt pe mașinile vechi, cum ar fi VAZ și UAZ primii ani de eliberare. În acest caz, puteți acționa în mai multe moduri. Cel mai simplu - pentru a deconecta cablul de la viteza senzorului, conectați-l pentru a detalia, și traducerea ei într-un mod invers, pentru a schimba mărturia lui. O altă abordare este că este necesar să se demonteze tabloul de bord, scoateți contorul, și folosind instrumentele potrivite, pentru a schimba mărturia lui.

Cum de a regla vitezometru electromecanic

În ciuda faptului că aceste tipuri de dispozitive au fost numai pe mașinile vechi lucra mult mai greu cu ei decât cu pur mecanică. Aici, ca și în alte situații discutate mai jos, este necesar să se separe două probleme: • preroll vitezometru ̶ creștere în mărturia lui;
 • răsucire vitezometru °°° scad citirile.

În principiu, ambele pot fi făcute cu propriile mâini, dar abordarea în fiecare dintre cazuri trebuie să fie propriul tau. Reducerea indicațiilor posibilă numai atunci când dezasamblarea panoul, eliminând contorul și schimbul său manual de valori. Dar problema - cum vitezometru podmotat de acest tip, se realizează cu ajutorul unui generator de. Acesta generează impulsuri de intrare la intrarea de comandă, și în funcție de numărul de citiri în schimbare. La fel ca în cazul precedent, de asemenea, depinde de marca de masina - VAZ, cu Kamaz, UAZ, MAZ, sau Gazela.

Ca vitezometru electronic podmotat

Aceste dispozitive sunt instalate pe mașinile moderne și sunt adesea o parte integrantă a altor sisteme electronice de la bord. Metode specifice pentru a corecta citirile vitezometru sunt determinate în primul rând de la data fabricației vehiculului. Faptul că vitezometrul electronic poate fi pus în aplicare în moduri diferite și să interacționeze cu mai multe dispozitive separate.

Prin urmare, pentru a schimba indicația poate fi necesară nu numai pentru a furniza impulsuri suplimentare de la senzorul de viteză, dar, de asemenea, reprogramarea unor blocuri. Și, în plus, din nou, în funcție de caracteristicile vehiculului, pentru diferite modele de UAZ, VAZ, Gazelle, etc. precum și eliberarea, va fi determinată prin intermediul accesului la vitezometru. Prin urmare, efectuarea cu propriile sale mâini acest lucru este destul de dificil, deși nimeni nu spune că acest lucru este imposibil. Asta doar va necesita utilizarea de dispozitive electronice speciale.

Ce instrumente efectuate vitezometre electronice preroll?

Având în vedere diversitatea mașinilor existente și prelucrează datele din vitezometrul, creat câteva opțiuni diferite pentru a regla distanța parcursă de citire. Conducerea unui astfel de aparat poate fi pus în aplicare ca elemente discrete, precum și sistemele de microprocesoare, dar toate produsele finite sunt împărțite în următoarele tipuri:

Acest aparat este destinat utilizării pe mașinile moderne. Aici este necesar să se știe că CAN - specială anvelopei, pentru care schimbul de date între electronice ale vehiculului. Și schema lui implică prezența mufa de diagnosticare, prin care, cunoscând protocolul, puteți accesa dispozitivele individuale.

vitezometru preroll cu mâinile lor

Pulsul krutilki la OBDII

Acest aparat este destinat pentru a fi utilizat cu mașini străine care nu au magistrala CAN. Acest aparat este conectat printr-o priză de diagnosticare OBDII specială. În acest caz, secvența de impulsuri furnizate semnale vitezometru simularea de la senzorul de viteză, astfel încât distanța parcursă lecturi schimbare.

Krutilki vitezometru ABS

Potrivit pentru vehiculele echipate cu ABS. Munca ei se bazează pe monitorizarea vitezei de deplasare și de rotație a roții. Krutilki conectat la mufa corespunzătoare, simulează funcționarea roților, și un controler care primește informația, începe să se schimbe vitezometru.

În plus, este de remarcat faptul că determinarea atunci când un dispozitiv este selectat pentru vitezometru prelua este modelul mașinii și data eliberării sale. În unele cazuri, schimbarea vitezometrul la WHA sau UAZ va ​​avea loc nu este la fel de KAMAZ și MAZ.

Un dispozitiv de preluare se poate face de unul singur sau să cumpere un lucru de-a gata, dar cel mai important este de a determina dacă acesta poate fi folosit pe această mașină. În cazul utilizării necorespunzătoare, puteți arde pur și simplu electronice.

După cum se poate părea ciudat, dar uneori mai urgente se răsucește în vitezometrul, dimpotrivă, ea preroll. Există o serie de motive, obiective și subiective, pentru a face lucruri de genul asta. Nu a creat un dispozitiv care permite să rezolve sarcina, și puteți alege dispozitivul care ia în considerare data de lansare a unui vehicul specific și permite procedura fără consecințe.

Vă rugăm să evaluați utilitatea articol!

 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  Înlocuirea sigiliilor față și din spate ale arborelui cotit cu ulei mâinile lor
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  etanșări Substituirea arbore cu came 8 și 16 și mașini străine vaze supapă
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  Lupta împotriva blocajele de trafic și cum să rezolve problema
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  De ce pisa de frână tampoane în timpul frânării, și ce să facă
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  Înlocuirea motor mounts la WHA și alte vehicule
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  O mașină: trebuie să știți atunci când aleg un
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  Ce determină distanța de oprire și în ce formulă este posibil să se calculeze
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  Roți pentru rotație pe localizarea vehiculului la 360 de grade
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  După 3 ani, motorul diesel va deveni un lux
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  Q60 test drive cu cel mai nou sistem de control dinamic Infiniti Active Steering
 • vitezometru preroll cu mâinile lor
  Privire de ansamblu dintre cele mai scumpe Hyundai Solaris din istorie