Visul plug Interpretare să reinvestească țara, astfel încât vis într-un vis

Plough într-un vis la tractor sau un plug, pentru a vedea plug și semănate ei - unul dintre semnele bine-off. Mai ales în cazul în care a visat de sol fertil. Downers spun că visătorul este într-o căutare activă pentru partenerii de afaceri, căsătorie. Dimensiunea mai mare a fost câmp arat, cu atât mai mare va fi șansele de succes. răspunsuri detaliate la ceea ce visele teren arabil, pot fi găsite în celebrele interpreți.Ce carte visul lui Miller

Cunoscut pentru predicțiile sale de un psiholog, el considera ce un vis să reinvestească țara în două moduri. Cartea sa de vis susține că arat plug sau tractor de sol înseamnă disperare rezemat de lucru de munte. În același timp, el a cerut să nu renunțe la speranța de a gasi o recompensă bine meritată și profit pentru munca lor.

Visul plug Interpretare să reinvestească țara, astfel încât vis într-un vis

Interpretarea visului de câmp arat aproape de un psiholog celebru:

  • pentru a merge în spatele plug - un volum mare de muncă, dificultăți;
  • lucra pe un tractor - există un motiv pentru a începe o afacere;
  • vezi tillers - pentru proiecte creative;
  • semene arat personal - o recompensă generoasă, realizarea obiectivelor.

Simțiți-vă liber pentru a începe o afacere

Dacă ați avut o șansă să reinvestească terenului, a se vedea terenul arabil, pe care plimbare pasăre, a pus plantele într-un vis - știi că cel mai bun augur pentru realizarea propriului lor proiect va fi plecat. Downers recomandăm să începeți să întruchipeze chiar și ideile cele mai îndrăznețe. Justifică lungi de așteptare în cazul în care a visat că toate lucrările de plantare l pune pe tine.Visul plug Interpretare să reinvestească țara, astfel încât vis într-un vis

Neașteptat Joy, profit mare, an de cultură - este exact ceea ce visează și grapă plug nou la sol. Meteorologii sunt unanime: ei numesc să renunțe la îndoială și să se angajeze în proiecte la scară largă îndeaproape.

credite pe termen de viață personală

câmp arat într-un vis simbolizează fertilitatea. În cazul în care ea a avut un vis despre o fata - este timpul pentru a reflecta la nașterea unui copil. Femeile vis cărți spune despre disponibilitatea tinerilor de a se căsători și de a face o continuare de soiuri. Plow merge pe ea desculț - ajustat la viața intimă.

Visul plug Interpretare să reinvestească țara, astfel încât vis într-un vis

Renumitul psiholog Freud trasează o paralelă clară între arătură și organele genitale. El explică în detaliu ce vise sapa, plug, plante. El prezice schimbari in viata sexuala nu este mult timp în vin. Si cel mai important - acestea sunt doar într-un mod pozitiv.

Când ar trebui să aibă grijă de sine

Plow și cad sub el într-un vis - un lucru rău. Dreaming înseamnă începutul bolii. Dacă ai visat că ești blocat, sau pur si simplu nu se poate merge dincolo de arătură - să fie atenți la bunăstarea, mai mult și restul să fie în aer liber.

Visul plug Interpretare să reinvestească țara, astfel încât vis într-un vis

Conflictele cu copii Horoscop prezice cei care au visat un sol virgin infertil și nu putea plugul pământul.