Vis ruj Interpretare vise ce ruj într-un vis

De ce vis de ruj? carte de vis dă mai multe interpretări ale acestei povești. Visatorul nu este suficient de atenție de sex masculin, poate o nouă cunoștință, o poveste de dragoste vârtej de vânt. Dar, uneori, într-o viziune vis avertizează de înșelăciune, dificultăți prin propria lor vina.subtilitățile de relații

Visat punct de acțiune: totul merge prost, ea a vrut să fie fața personală visătorului. Poate că ar trebui să introducă soi.

Pentru a visa ca ruj, înseamnă că nu aveți suficient de comunicare cu sexul opus, o atenție de sex masculin.

Vis ruj Interpretare vise ce ruj într-un vis

Ce vise fac-up în fața unei oglinzi? Vis Interpretarea explică, sa întâlnit în curând o persoană interesantă. Dacă ești singur - poți întâlni sufletul pereche.

Sugerează fața marafet a oglinzii? Poate că relația cu soțul va fi mai pasionat și apare amant. Dar emoțiile imediate pot provoca probleme mari.

știri, perspectivele de afaceri neașteptate

Am văzut într-un vis, ca un ruj tip? Vis stări Interpretare: treaz să audă vestea că va provoca o mare confuzie.

Visat ruj la nuntă? Visul promit perspectivele de afaceri atractiv, dar poate strica totul comportament greșit, dorința de a atribui tot meritul.

Ai să depună eforturi pentru relații puternice

Ce vis pentru a trasa conturul cu un creion? Vis carte sugerează: dormit vrea să se întâlnească rapid pe cei aleși și de a stabili relații pe termen lung.

Vis ruj Interpretare vise ce ruj într-un vis


În cazul în care visătorul delimitată contur creion a buzelor într-un vis, iar apoi a provocat ușor tonul de bază - este în așteptare pentru o căsătorie puternică este pentru viață, în cazul în care cuplul a pus interesele deasupra propriului lor partener.

Fii atent cu sentimentele

luminoase de culoare pe buzele unei fete prevestește om întâlnit cu o tânără atractivă, ceea ce ar fi un caracter neplăcut. Casatorit vis femei promite o ceartă cu soțul ei.

Am văzut într-un vis, ca un ruj luminos pictat? Se poate rupe în curând o poveste de dragoste vârtej de vânt, cauzat impulsuri pasionale. Dar nu pierde capul.

ruj Visat ruj stralucitor? Vis rapoarte de carte, de dormit nu experiență acele sentimente care spune. Trebuie avut în vedere faptul că inselat poate fi dezvăluit.

Cum era?

interpretare vis ia în considerare ceea ce ruj utilizați:

  • roșu - un secret, cu un arondare bărbat căsătorit;
  • piersic - va experimenta un sentiment înălțător blând;
  • visiniu - calm fata si stabilitate;
  • lila - trebuie să vii pe plan intern;
  • roz - simțurile tale vor fi înșelați;
  • Negru - sunteți obosit de rolul inexpresive în viață și doresc să conteste soarta.

Vis ruj Interpretare vise ce ruj într-un vis

Ce un vis, ca și cum era roz, cu perla? Vis carte sugerează: cineva va fi flatat, dar poți recunoaște pe om ipocrit și gelos, așa că nu ar putea dăuna.

Vrei să atragă atenția, pentru a primi propunerea intimă

Pictat ruj roșu într-un vis înseamnă: somn tinde să iasă în evidență, pentru a atrage atenția, pentru a încerca să provoace pofta la bărbați.

Fata a avut un vis de a folosi roșu? Ea va primi o ofertă de la om intim capabil să facă patronaj la locul de muncă sau de a oferi bunăstarea materială.

Visul Miller: dorința de a flirt

De ce vis de ruj? Viziune sugerează: visătorul este setat la flirt, dragoste.

O mică problemă, înșelăciune

Un vis de a folosi sclipici? S-ar putea fi un pic de probleme prin propria lor vina. Reconsidere comportamentul lor și să încerce să repare problema.

Vis ruj Interpretare vise ce ruj într-un vis

luciu pictat într-un vis prevestește apariția realității umane, care vă va înșela - indică o carte de vis. Dar viziunea reflectă, de asemenea, dorința de a ascunde de alții obiectul pasiunii sale.