Vis carte a spus că am

Ceea ce de multe ori visul de apropiere față de lucrurile pe care le doriți cu toată inima acest lucru. O altă întrebare este dacă este necesar pentru tine, și într-adevăr este. Potrivit somn: Oricare ar fi sa întâmplat în relația cu cel iubit, un lucru este clar, tatăl fetei este dedicată acestor evenimente, iar vocea lui era de o mare importanță pentru amândoi. Iar pentru you- acesta este rezultatul. Vrei să înceapă o relație de reînnoire ei tată-el este cheia pentru tot, și relația acesteia cu tine, și la alegerea ei.Interpretarea vis vis Interpretarea Casa Soarelui

Visul spune visătorul că a analizat comportamentul său trecut în timpul întâlnirii cu fata, și toată lumea era psihologic confortabil în acest moment. Poate doar Dreamer fura timpul privat cuiva și spațiu privat violat prezența lor îndelungată în apartamentul de fata, dar nu a dat seama până acum? Deoarece fraza: „Dacă este așa, totul a mers, eu însumi să fiu primul care să plece,“ și nu tatăl fetei, care a venit la casa lui de la locul de muncă - doar a spus. Visătorul, în realitate, a trebuit să respecte regulile de bază ale etichetei în partid, așa cum el și tatăl fetei transformat tabelele, asta e tot. În ceea ce privește Libia.

Interpretarea vis vis Interpretarea Casa Soarelui

Acest vis spune că atâta timp cât nu. Cu prietena lui, pentru că aceasta a jucat un rol de tatăl ei.Interpretarea vis vis Interpretarea Casa Soarelui

Pentru a cumpăra ceva în magazin, să fie conștienți de faptul că, de ce, și să fie în măsură să - în realitate, visătorul nu este conștient de ceea ce vrea cu adevărat în viața sa personală. Distrage atenția de la tejghea și pierd Pașapoarte - Visătorul trezi distras de la ceea ce are nevoie, el este atras de faptul că există, și poate satisface pierderea conștienței în nedorite pentru el să comunice, care în cele din urmă va înceta să-l satisfacă (indepartezi rapid Stranger, umyknuvshaya pașaport Dreamer, nu neagă furtul și ponosită visător - teama de relații care nu îndeplinesc și violente, fostul indisponibilitate a căsătoriei, care se poate dezvolta într-un imposibil de atins cu varsta). Și acum situația (în individ) Dreamer este atât de instabil încât este timpul pentru a scăpa de teama de pierderea libertății de sex masculin și să se gândească la propriile lor interese și în conformitate cu ele pentru a face alegerea lor (Visatorul ramane cu fata, care abia acum lovit în față pentru o lungă perioadă de timp și în mod serios, că chiar se simte pentru ea sentimentul puternic de dragoste). Pe scurt, visătorul este acum intenționat angajat să asigure că, pentru prea mult timp de necunoașterea evitate și corect - ar trebui să fie conștienți de alegerea lor, de a nu a existat nici o vina si nimic de vina atunci, și să trăiască în armonie cu el însuși și cu alesul său (visator vine dimineața orașul cu o femeie a vrut și iubit). În ceea ce privește Libia.

Interpretarea vis vis Interpretarea Casa Soarelui

Oglindă translucidă sau ochi - este, în realitate, puritatea și transparența intenție Dreamer atunci când ochii sunt oglinda sufletului. Brown Eyes - intenții josnice și ascunse față de fete. În ceea ce privește Libia.

Interpretarea vis vis Interpretarea Casa Soarelui