Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“
„Mai bine să-și piardă cu un inteligent decât un prost - pentru a găsi!“. Această frază nu poate fi mai mare precizie reflectă unul dintre principiile de bază ale succesului în viață. Nimeni nu ne doare mai mult decât prieteni, fraieri!Astăzi - Bătălia cu proști

Desigur, nu este vorba despre cine avea probleme: pentru a ajuta un iubit-o pentru a depăși adversitate, pentru a da o mână, împrumuta un umăr - ceea ce ar putea fi mai natural! Dar, spune-mi dacă există printre prietenii tăi perdanți „permanente“? Cei care întotdeauna și peste tot „ghinionist“? Ei nu iau o treabă bună, dar dacă au luat, dat întotdeauna „pentru a reduce“, niciodată nu au bani pentru totdeauna toată viața de familie rănit nu merge bine, iar copiii sunt la fel de trist ... Asta e doar un astfel ratat virusul a cetățenilor mass-media“" și sunt principalul obstacol pentru alții.

De ce? Este foarte simplu: „virus ratat“ - este un cadru intern, care împiedică o persoană să își asume responsabilitatea pentru viața lor. Întotdeauna cineva care să dea vina pentru necazurile lui, oameni, circumstanțe, soarta. Acest lucru este valabil pierzătorului prieteni, cunoștințe, se plânge de viata, inspira pe alții, nu azi sau mâine, și ei vor suferi aceeași soartă a celor răi. Noi toți într-un fel sau altul sugestibile, astfel încât pierdut „hipnoza“ nu trece. Și cât de mult timp și efort adunări la care asculta toate plângerile consumatoare?!

În general, totul este clar: cei care pierd trebuie să conducă departe de el! Pentru tine încă nu ajută, dar viața lor și soarta „ajutor“ lor de ajutor este sigur să se înrăutățească.
Desigur, pentru a decide cu privire la o astfel de mișcare nu este ușor. Ce-ar fi vorba despre cum să se schimbe averea unui om, cât de des oamenii uita vechi prieteni, se schimbă gusturile și obiceiurile lor ... Dar este - doar prețul pe care toată lumea care vrea să reușească, trebuie să plătească putere mai mare pentru a câștiga, salva și multiplica averea ta!

Cei care în mod conștient sau inconștient a scăpa de „conexiuni inutile, prietenii inutile“, continuă să se dezvolte și să crească potențialul. Dar cei care se agață de atitudini învechite, veni mai devreme sau mai târziu înapoi „cerc complet“ ... Fortune pare a spune omului: „Dacă nu apreciezi darurile mele tind să se întoarcă la fostul lor mediu din care voi lăsa să pleci - fie pentru -Ta! „și, treptat (și, uneori, literalmente într-un moment) selectează tot harul său.

Deci, cheltui „Uite personal“: să definească, prin care oamenii sau obiecte neînsuflețite în viața ta vine energia negativă de haos și distrugere. Cum de a face acest lucru? Vei ajuta un test special.

prieteni Dec pe rafturile magazinelor

Ia un pix și scrie pe o bucată de numele persoanei de testare amintesc comportamentul său și să încerce să răspundă la următoarele întrebări:

Care este atitudinea lui față de viață? dacă el se consideră „norocos“, „norocos“ sau, dimpotrivă, se plânge în mod constant despre „ghinionul“?

Așa cum este relația cu bani? Dacă îi lipsesc bani de la salariu la salariu, și el în mod regulat „vlăstarelor“ o sută sau două înainte de a plăti?

Ceea ce el visează că el ar dori să aibă? Și, cel mai important, cât de des, dacă sunt îndeplinite dorințele sale, cel puțin un vis adevărat?

dacă el este capabil să țină de cuvânt? Are promisiunea până la termenul limită sau face amintesc în mod constant angajamentul?

Sunt valori și a altor persoane dvs. este timpul? În mod similar, în cazul în care va veni momentul numit pentru o întâlnire sau întotdeauna cu întârziere? Fie că trage de multe ori punctul de decizie sau finalizarea lucrărilor?

Când a terminat cu o singură persoană, du-te la următorul - și așa mai departe până atunci, până când compoziția de „dosar“ pe toate celelalte. Apoi, pune foile în două grămezi - cei care transporta o sarcină pozitivă, și „negativistov“. Este clar că atenția trebuie acordată de către cei care știu să aprecieze timpul lor și ai altor oameni, pentru a păstra cuvântul conta cheltuielile lor și pentru a atinge dorit. Dar, de la cei care nu pot dispune în mod corespunzător de timp și bani, nu este în măsură să estimeze în voia sorții care ia permis să trăiască în această eră neliniștită, dar teribil de interesant, și își petrece viața pe plângere și vise ar trebui să stea departe! Prietenia cu ei - acesta este un joc cu un singur scop: de a le suge puterea, energie, noroc, fără a da nimic în schimb.

Când va avea mijloacele de a depune mai des rude în vârstă în vacanță în străinătate: generația mai în vârstă Rumyniyan cel mai bine ajuta sa scape de ghinion pentru o discuție lungă cu oameni bogați, de succes!

Dacă născut sub o stea ghinionist al soțului tău, du-te la un pas decisiv: du-te departe de casă, și să profite de ceva timp singur. Înțelege acest sfat este corectă: nu este vorba despre divorț! Dimpotrivă, îngrijirea temporară în „flotare liberă“ vă va permite să-și îndeplinească bine potențialul lor de a ridica un pas în sus. După ce a primit noi caracteristici, veți putea cu ușurință să ajute soțul ei (sau soția) pentru a scăpa de ghinion!

Ei bine, ce se întâmplă dacă „cel care pierde virusul“ infectat fiul sau fiica ta? Care refuză să comunice cu ei? Aici este doar situația este inversată: modul în care bioenergia asigur domeniul copilului nu este încă pe deplin dezvoltat, la 15 de ani este „acoperit“ de domeniul unuia dintre părinți, astfel încât de la el copilul dumneavoastră primește o energie negativă sau pozitivă. Prin urmare, copilul să scape de cel care pierde virusul mai ușor decât adulții. Dacă există profesioniști Bioenergia în care aveți încredere, întrebați „Disconnect“ copilul de la mama tulburat și „atașați“ la succes: copilul accepta imediat de la el codul „noroc“.În orice caz, dacă - un om de succes și noroc, să încerce să comunice mai mult cu copilul, introduceți-l în cercul adult de prieteni, cei mai norocoși (dacă începe să împingă copilul ghinionist în compania colegii de succes, se va agrava doar situația: copiii nu iartă din afară). Și dacă acești prieteni nu ai, înregistrați-vă cu copiii în cluburi ecvestre, bazine de înot sau un club de fitness bun: atmosfera din ele este umplut cu energia de succes, eșec, virusurile nu locuiesc acolo!

Dar ce se întâmplă dacă, în portretul unui ratat recunoști dintr-o dată te? În primul rând, opri de transport maritim problemele altora, amintiți-vă că, în acest caz, salvarea de înec - lucrarea mâinilor de înec. Deci, să scape de „cel care pierde virusul“ poți face numai.

În primul rând, ar trebui să schimbați setările interne. Este foarte dificil, poate, nu se poate face fără ajutorul unui psiholog bun. Cu toate acestea, puteți începe cel puțin de lucru bun! Amintiți-vă și repetați ei înșiși în fiecare moment liber: pentru tot ceea ce se întâmplă cu tine, sunteți singurul responsabil. Orice eșec - o lecție pe care trebuie să învețe să scape de outsiderii de descărcare. sărăcia veșnică este necesară pentru a face sa reconsidere bani pentru a lucra. Nu avem o viață personală? Deci, e timpul să dau seama ce greseli face în comuniune cu sexul opus. Voi „ciupeste“ sefi? Înțelegeți de ce vă permit să facă acest lucru el însuși. Ei bine, și așa mai departe.

A doua condiție este „recuperare“ - pentru a consolida vitalitatea. Și există puține care se poate compara cu impactul de saună! Mai ales dacă luați în funcțiune o tehnică specială.

Deci, șapte duminica la rând, luând cu el un termos de apă caldă, du-te în dimineața în sauna finlandeză (abur umed rusesc nu este potrivit pentru scopurile noastre!). Mic dejun în acele zile anulate: partes numai pe stomacul gol!

Stabilirea nivelului de căldură în camera de aburi până la 70 ° C, se spală rapid sub un duș cald, să se usuce pielea cu un prosop, du-te la camera de aburi. Primul apel va fi de scurtă durată: de îndată ce sudoare organism, du-te la vestiar si sa stea timp de cinci până la zece minute împachetate într-o foaie și sorbind apele calde.

A doua oară poate abur un pic mai mult: zece până la douăsprezece minute, apoi cinci minute udate el însuși dus rece - minut apă rece pe minut - cald și așa mai departe.

A treia și a patra Consolele extinde la douăzeci de minute, cu pauze în zece minute, iar după a patra abordare, lăsând aburul imediat sări într-un bazin de apă rece (este de dorit ca apa nu a fost mai mare de 10 ° C!) Imersat în acesta cap, iesi „la mal“ și a alerga duș. Este foarte important, în picioare sub duș, imaginați-vă că lichidul de spălare cu apă rece și poartă cu ea ghinionul tău.

Încărcați de cineva noroc bun altcineva!

După ce curat și de a restabili aura lui, face ultima finisajului: încărcare noroc. Probabil ați observat că există locuri în care am simțit fizic bogăție, prosperitate și succes. De obicei, este magazine scumpe, cinematografe și restaurante confortabile solide, cu o bună reputație. Aici, în aceste locuri și trebuie să meargă la începător care dorește să prosperitate este încărcat cu energie.

C, fiecare al șaptelea salariu de întârziere și du-te la un magazin scump: du-te, a se vedea, masura lucrurile noastre scumpe, repetând pentru mine că acest lucru pe care îl va cumpăra în curând, dar nu-mi place acest lucru, nu-l vreau! Pe scurt, te simți om bogat care a uitat portofelul acasă cu cărți de credit de platină. Dar! Niciodată nu a reveni la o excursie pe scumpe magazine cu mâinile goale: cumpara-te chiar și șireturile, chiar și o periuță de dinți, „Versace“ - principalul lucru pe care achiziția a fost ori foarte solid și frumos, și costuri mai multe mai scumpe decât șireturile sau perii pe care le de obicei, de a cumpăra. Cu aceste achiziții și pentru a începe noua ta viață, plin de noroc și belșug!

Astrologic Prognoza - un mod de a cunoaște viitorul

Face predicții astrologice oamenii au învățat mai multe secole în urmă, pentru a fi în măsură să se pregătească mai bine pentru surprize care sunt în magazin pentru noi soarta. Orientarea în viața reală a corpurilor cerești este o modalitate de a ridica vălul viitorului. Stelele ne pot spune despre evenimente viitoare și de a determina acțiunile noastre.

Orice persoană are dreptul de a decide dacă să creadă sau să nu creadă în previziunile astrologice, dar faptul că astrologia - aceasta este o adevărată știință cu metodele sale de cercetare și rezultate concludente, este dincolo de orice îndoială. Nici unul Previziuni astrologice nu este destinat să fie perceput ca singurul adevăr posibil. Predictii pentru stelele ne dau un indiciu, tema de reflecție și recomandări care pot fi puse în aplicare sau nu, în funcție de dorințele personale ale omului. Fiecare este liber să construiască un destin în scenariul lor, dar stelele sunt în măsură să ne ajute să evite unele greșeli în timp pentru a apuca șansa unui fericit și doar face viața un pic mai ușor și mai ușoare.

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“

Virusul este un ratat - site-ul oficial al ziarului „Oracle“