Vikair - instrucțiuni, comentarii aplicare, medicina populară

Vikair - instrucțiuni, comentarii aplicare, medicina populară

Vikair se referă la un grup de medicamente complexe, inclusiv acțiunea antiacid, care sunt utilizate pentru boli ale tractului gastro-intestinal.

Vikair utilizate pentru ulcere gastrice și ulcer duodenal.Compoziția Vikair include mai multe componente active care asigură un efect terapeutic.

formă de eliberare și compoziție

tablete cu eliberare Vikair, 10 bucăți per pachet. În tableta Vikair include următoarele componente: azotat de bismut, carbonat de magneziu, gibrokarbonat de sodiu, obligeană korenevischa, pațachină scoarță. Substanțe suplimentare includ talc, amidon, și acid stearic.

efecte farmacologice

Ingredientele active Vikair au efecte curative complexe: reduc aciditatea gastrică (acțiunea antiacid), a ucis patogeni. Mai mult, Vikair are efecte antispastice, laxative și astringent asupra tractului gastrointestinal.

carbonat acid de sodiu, care este inclus în compoziția de preparare este un antiacid care se absoarbe rapid. Acesta are un efect rapid, dar pe termen scurt terapeutice.

Substanță activă Vikair - carbonat de magneziu are un efect mai lent, dar mai prelungit asupra mucoasei gastrice pentru a reduce aciditatea. ioni de magneziu, creșterea presiunii osmotice în intestin, contribuie la o creștere a conținutului său, și eliberarea de fecale.săruri de bismut pune pe suprafața interioară a filmului protector tractului gastro-intestinal, cauzează moartea bacteriilor, ceea ce duce la dezvoltarea ulcerului peptic.

calamus Korenevischa scuti spasm și de a reduce durerea.

scoarță de cătină conține substanțe care contribuie la creșterea peristaltismului intestinal.

indicatii Vikair

Conform instrucțiunilor, Vikair prescrise pentru ulcere gastrice și ulcer duodenal, precum gastrita giperatsidnom cu tendință la constipație.

Vikair - instrucțiuni, comentarii aplicare, medicina populară

Feedback-ul pozitiv la pacienții Vikair prezintă o eficacitate suficient de mare în tratamentul acestor boli.

Dozare și Administrarea

Instrucțiunile pentru Vikair a declarat că medicamentul trebuie luat 1-1,5 ore după o masă. Numiți 1-2 comprimate Vikair de 3 ori pe zi. Durata comprimate Vikair depinde de severitatea tratamentului și poate dura până la 2 luni.

efecte secundare

Feedback-ul la Vikair poate citi plângeri cu privire la efectele secundare ale medicamentului. Simptomele negative sunt specificate în instrucțiunile pentru Vikair. Printre acestea se numără:

- erupții cutanate și mâncărime pe piele.

Contraindicații

În unele cazuri, comentarii negative despre Vikair asociate cu nerespectarea, și luând medicamentul când este contraindicată.

Nu poți lua Vikair la:

- hipoacide (cu aciditate scăzută) gastrită;

- în copilărie;

- hipersensibilitate la ingredientele active;

- insuficiență renală cronică;

supradoză