viermilor de depozitare la domiciliu - pescuit pe alimentatorul

viermilor de depozitare la domiciliu - pescuit pe alimentatorul
Analizând populara momeala, am ajuns la concluzia că una dintre cele mai atractive pentru locuitori pe lacuri și râuri și este, prin urmare, o opțiune de populare sunt larve de muște albastre. De asemenea, am aflat cu tine, cum să rasa viermilor în casă și a examinat 5 moduri de a le crește. Dar asta nu se poate opri, deoarece este important nu doar pentru a obține o momeală bună pentru pescuit - este important să se asigure cu ea pentru întregul sezon de pescuit. Prin urmare, este important să se știe, de asemenea, modul în care se păstrează viermilor la domiciliu.viermilor de depozitare la domiciliu - pescuit pe alimentatorul
Analizând populara momeala, am ajuns la concluzia că una dintre cele mai atractive pentru locuitori pe lacuri și râuri și este, prin urmare, o opțiune de populare sunt larve de muște albastre. de asemenea, cu tine ne-am dat seama cum să se reproducă viermilor la domiciliu. și revizuit cele 5 moduri de a le crește. Dar asta nu se poate opri, deoarece este important nu doar pentru a obține o momeală bună pentru pescuit - este important să se asigure cu ea pentru întregul sezon de pescuit. Prin urmare, este important să se știe, de asemenea, modul în care se păstrează viermilor la domiciliu. Și stoc pe aceste larve poate fi foarte lung, cel puțin pentru iarna, asa ca a fost un sfat bun pentru pescuit pe tot parcursul anului.

De ce este problema de stocare a viermilor la domiciliu atât de urgentă

Faptul că sub influența unor factori favorabili pentru ea - la temperatura camerei și umiditate normală, și așa mai departe - muște vierme devine albastru rapid la pupă. Și în această stare, larvă, desigur, nu mai este potrivit pentru duza pe un cârlig și de pescuit.

Pupă larvă foarte repede - în vreme caldă se poate schimba literalmente 2-3 ore, în timp ce zaderevenet - pentru 30-40 de minute. Și dacă țineți un container de atașare fost la căldură timp de încă 2-3 zile, de la muștele magaziilor pupe. Prinde-le - este o altă poveste, mult mai puțin convenabil și eficient.

De aceea, este important să se asigure depozitarea corespunzătoare a viermilor la domiciliu. Făcând acest lucru, va prelungi perioada de „existență“ a larve de muște albastre cu câteva zile până la câteva luni.

Norme generale de reținere a viermilor

viermilor de depozitare la domiciliu - pescuit pe alimentatorul
A se păstra larve albastre zbura trebuie să fie cel mai aproape de 0 0 C temperatura. Deja la +10 0 C începe să se viermilor pupă, desigur, mai lent decât în ​​căldură, dar este un proces ireversibil. Dacă se menține temperatura sub zero, în astfel de condiții larvele vor muri.

Înainte de începerea viermilor de depozitare trebuie să fie spălate și apoi uscate. Dacă aduce larve în primăvara sau vara, ele pupă pot fi prevenite cu succes până la 2-3 luni. Pentru succes ca viermilor de depozitare pentru pescuit pe tot parcursul iernii care au nevoie să crească în toamna. Acesta a fost în acest moment larve obținut cel mai „puternic“ ca natura însăși prevede în lor pupă „programul“, în primăvară.viermilor de depozitare în sezonul cald

Primăvara, toamna, și, mai ales în problema de vară a modului în care se păstrează viermilor la domiciliu, elementare rezolvate de un frigider. Și iată cum se face:

  • Deja pregătite (spălate și uscate prin) larvele trebuie să fie pus într-un recipient curat (cum ar fi un recipient găleată sau plastic), dar că era necesar să se acopere.
  • Este necesar să se umple orice copac viermilor rumeguș de foioase sau tărâțe sau făină, sau, în cazuri extreme, ecranate nisip. Raportul dintre agentul de umplere la volumul larvelor ei înșiși - 1 la 3.
  • Ar trebui să fie pus în frigider și capacitatea de a se asigura că temperatura nu a depășit + 3 ... + 5 0 C și nu scade sub 0 0 C.

În această stare, căzut în larve suspendate de animație vor fi stocate (cu lente procese naturale) de până la 2 luni, poate chiar până la 3. Iar atunci când le eliminați din frigider și pune în soare, larvele vin repede la viață: la doar câteva minute, ei vor începe să se agite - aici atunci că acestea pot fi ușor lipi pe cârlig.

viermilor de stocare în timpul iernii

Sezonul rece este convenabil, deoarece puteți păstra larvele de muște, chiar și în aer liber (din nou, în cazul în care temperatura nu este sub zero). În cazul în care instanța de îngheț, este necesar să se construiască viermilor de depozitare în condiții de acasă vagon de marfa. Este un fel de container pentru larve, iar noi vom pas cu pas cum se face:

  • Luați un tub de diametru mic (10 cm) și este etanșat la un capăt. Apoi Înșurubează o (această margine închisă în jos) în sol sub linia de îngheț (adică o jumătate de metru).
  • Asigurați-cilindru staniu cu un fund, în care un diametru de doar câțiva milimetri mai mici decât tubul. După aceea, ia spuma și taie blocajele în trafic.
  • Adormi în cilindru viermilor și introduceți-l în unitatea un tub, și-a atașat la o frânghie să-l atunci poate fi tras înapoi. Și bine saboți dopul recipientului rezultat.

Boxcar gata: merge într-o excursie de pescuit în sezonul rece, vei primi pur și simplu dintr-un cilindru cu larve - și sunt prevăzute cu un cap excelent. Plasarea larve în căldură, veți vedea cât de repede ies din hibernare și devin active.

Acum, că știi cum se păstrează viermilor la domiciliu, dar este viu. Dar puteți găti în continuare și larve de captură pe ele - este, de asemenea, o metodă care are fanii săi. Pentru o astfel de „gătit“ viermilor doar trebuie să-l umple cu apă, și se aduce la fierbere în decurs de câteva minute pentru a ține la foc mic. Veți găsi că larvele gătită atunci când devin palid, aproape transparent.

Dar, chiar și într-o astfel de larvă poate, de asemenea deteriora. Și dacă doriți să stoc pe ele pentru o lungă perioadă de timp și apoi utilizați după cum este necesar, secțiunea următoare a articolului pentru tine.

Depozitarea viermilor fierte

viermilor de depozitare la domiciliu - pescuit pe alimentatorul
Larvele trebuie să se usuce în sus, dar numai puțin, după plasate într-un sac de pânză, se presara cu faina (deși nu este necesar într-adevăr) și se lasă într-un loc răcoros. Dar acesta din urmă trebuie să fie obligatorie, așa cum este deja, chiar și la temperatura camerei, viermilor fierte pot să dispară. Dar, dacă este făcută corect, va fi capabil să-l păstrați până la șase luni.

Apropo, în etapa de „gătit“, poate fi dat o culoare larvă pe care doriți (chiar mai mare recurs). De exemplu, puteți face un viermilor roșu, doar se fierbe cu sfecla. Și coloranți alimentari sunt de asemenea binevenite - atâta timp cât acestea sunt sigure pentru pește și, prin urmare, voi.

Mai mult decât atât, puteți chiar și doar pentru a hrăni larvele în creștere, și se va schimba culoarea. De exemplu, adăugarea unui recipient cu larve de brânză, veți vedea că acestea devin albe, și de la fierte ouă fierte tare - galben.

Acum știi cum acasă pentru a stoca viermilor în toată forma sa. Deci, să ia această duză animal minunat „în funcțiune“ și captura ei, bucurându-se de rezultatele.

Evaluează acest articol: Partajați acest articol: