Vezi cum stelele se uite în jos din cer mp3 download gratuit și fără înregistrare pentru a descărca gratuit orice

[03:58] # 9688; Breathe (da, eu pot auzi bătăile inimii - eu sunt încă respira, dar încă mai rămâne pentru mine) - uita-te la cer, arata ca norii plutitoare, și soarele te strălucește și eu nu prind niciodată, lumea noastră este slabă și nu are o singură picătură de suflet peste tot praguri, ei bine, nu renunta, respira.[02:31] Sus - Cine de aici nu se întâmplă, care nu au de risc - El însuși nu a experimentat, chiar și în partea de jos, el va apuca stelele din cer în jos nu vine peste ca nu tyanis, în contul meu toate zecimi de viață fericită de o astfel de frumusețe și de minuni . Nu există trandafiri roșii și panglici de doliu, și nu pare a fi

[03:52] Am vrut mult timp să spun că te iubesc te iubesc unul, dar nimeni nu a placut. Cerul vă unul sub picioarele tale vor pune te ating uneori frică să mână))))))))))))))))) - mă îmbrățișează această lume, care ți-a dat din lume, care a fost înaintea ta un străin se va ridica pentru mine, iubitor , stelele și acolo voi imbratisa te îmbrățișez și să nu fie încă cu tine este un vis pentru mine. Pentru visul meu de zbor devin realitate și în curând viziunea mea din această lume, numai tu și cu mine suntem[04:52] De ce este cerul greșit - am vrut să fiu cu tine, așa că am așteptat pentru dragostea ta am crezut că ești cu mine, dar sa dovedit a fi doar un vis. M-am rugat la ceruri. El a cerut pentru mine să creeze pentru tine. Ei bine, cum poate fi raiul greșit. Că nu ați creat-o pentru mine.

[03:26] Ei bine, uite, corpul meu spune - Iubirea mea este inflamabil, dinamită explozie mă omoară, sângele fierbe iubirea mea este ca o-din-dinamită DIN

[03:31] cântec frumos - Ai plecat, lăsând în urmă o lumină, iar acum ai devenit o stea strălucitoare. Ai plecat, oferind întreaga lume pentru noi, că el, ca un moment disperat pentru noi. Cerurile te ascunzi ochii. De la lacrimi pentru copii, de durere, de vise. Cu noi dragostea ta.

[03:31] Nastya Kamensky - ai plecat, lăsând în urmă un miting, iar acum ai devenit o stea strălucitoare. Ai plecat, oferind întreaga lume pentru noi, că el, ca un moment disperat pentru noi. Cerurile te ascunzi ochii. De la lacrimi pentru copii, de durere, de vise. Cu noi dragostea ta.

[02:10] Barbie: Printesa Victoria și pop-stele Keira. - A se vedea cât de ușor este.