Vest cu mâinile - cum să coase o vesta tactica

Vest cu mâinile - cum să coase o vesta tactica
Vest cu mâinile lor

Primul Tactical Vest sa născut în Italia, o jumătate de secol în urmă. Prototipul său este de dotare cu echipamente pentru scopuri universale Ușoare individuală constând dintr-o centură lată, cu două benzi care se leaga in umeri. Inițial, misiunea RPS este de a plasa pe muniție pentru purtarea.Vest cu mâinile - cum să coase o vesta tactica
Unul dintre materiile prime pentru vesta tactica

Caracteristica principală a buzunarele webbed sunt. Acestea sunt aranjate în așa fel încât să permită distribuția echipamentelor greutate uniform pe tot corpul, eliminând sarcina de a coloanei vertebrale. Buzunare si pungi sunt aranjate, astfel încât partea din spate a fost liberă. vesta tactica ar trebui să posede astfel de proprietăți ca:

  • Rezistența la foc și rezistență
  • Asigurarea libertății de mișcare chiar și pe burtă
  • Asigurarea libertății de acțiune atunci când se utilizează tehnologia
  • roominess
  • Disponibilitatea hardware-ului de încredere

Dar nu numai armata folosește Vest. Acest lucru înseamnă echipamente au vânători și pescari lung atrase pentru confortul său - vă permite să pună în interiorul pungii și buzunare toate uneltele și accesoriile necesare pentru vânătoare, lăsând mâinile libere. În plus, există un iubitori de construcții Vest spearfishing. Pentru a ține cont de toate dorințele individuale ale pescarilor sau vânătorul, Vest se poate face cu propriile mâini.

Vânătoare Vest și descărcarea propriile mâini

Vest cu mâinile - cum să coase o vesta tactica
Pregătirea materialelor pentru Vest

Descărcarea de gestiune pentru vânătorul este de două tipuri - de vară, de culoare camuflaj, și alb de iarnă. Acest echipament permite să poarte cu ei o sursă mare de muniție, care este distribuit pe punga, ușor de utilizat, iar vânătorul nu se simte nici o creștere a mers cu greutate. Vara realizare webbed, de obicei, constă dintr-o pânză ventilat și iarna - multistrat, izolate termic.Sarcina de fabricație proprie de vânătoare Vest nu este atât de dificil, în cazul în care să fie pacient și de îngrijire. Pentru a face acest lucru, selectați materialul, care va fi ideale tesatura opțiune impermeabil militare, kaki sau camuflaj culori. Calcul imagini realizate de obicei, bazat pe lățimea de tesatura pe un metru de 2,5-3 metri.

În continuare, trebuie să luați off măsurători, în timp ce în haine de stradă. Prin urmare, în cazul în care vesta este vara, hainele ar trebui să fie de vară. În cazul în care vesta este proiectat pentru a fi utilizat în sezonul de iarnă, măsurătorile sunt efectuate peste îmbrăcăminte de iarnă de top. După aceasta, șervețel de hârtie sau poate provoca orice părți model în mărime completă, apoi să măture modelul și să facă terminat montarea. Dacă nu se poate face mai mult sau mai puțin potrivite model, puteți utiliza întotdeauna template-uri gata făcute de pe internet. În acest caz, nu este necesar să se uite pentru modelul este membranate, este posibil să se utilizeze vesta model convențional.

După namotok pe suport de hârtie sau pânză pe care doriți să transferați modelul de pe tesatura de camuflaj, apoi a făcut patch-pungă și celule în părți de descărcare separată.

Apoi, o parte tăiată sunt cusute într-un produs finit, cusăturile sunt manipulate de răspândirea.

Elementele de fixare fixe și alte accesorii ultima.

Cum să coase Vest mâinile proprii: o opțiune pentru pescari

Vest cu mâinile - cum să coase o vesta tactica
Vest cu mâinile lor

În funcție de condițiile meteorologice și metoda de pescuit, există următoarele soiuri Vest:

  • vesta universal folosit în orice anotimp, cu excepția iernii și căldura toridă, și pentru orice tip de pescuit.
  • descărcare de vară: utilizate diferă materialul de cusut, care trece aerul.
  • Încălzit - realizate cu tampoane multi-strat, folosite în timpul sezonului rece. Caracterizat mai puține husă, astfel încât să nu restricționeze circulație spinning.
  • Vest Rucsac: purtat ca un rucsac obișnuit, dar în față este în loc de Vest curele.

Descărcarea de gestiune pentru pescarul trebuie să aibă o multitudine de buzunare, au articulații puternice, de asemenea, de preferință rezistent la umiditate buzunare prezență de depozitare, cum ar fi frica de umiditate, precum și buzunare convenabile Velcro in loc de fermoare. În cazul în care zbura de pescuit, o parte de descărcare este obligatorie disponibilitatea de echipamente de altoire.

În primul rând avem nevoie pentru a găsi materialul potrivit pentru descărcare și materialul de umplutură, precum și recipiente de plastic sunt mărimea potrivită pentru a le adapta în interiorul pungii sau capacele. Cu toate acestea, trebuie să cumpere toate componentele hardware - încuietori, inele și jumătate, curea Velcro cu carabine pentru a ajusta dimensiunea cu ajutorul vesta ei pe fiecare parte. După aceea puteți începe modelul. Pentru a nu inventa ceva nou, puteți lua orice model modele de veste de pe Internet. În plus, necesitatea de a găsi un model de buzunare cu eliminarea, capacele, și apoi mutați toate modelele pe suport de hârtie, cu măsurători ale umerilor, subsuori, lungimea, lățimea spate, din față și părțile laterale, având în vedere faptul că partea este cusută de reglare praștie. Această bandă permite vesta de a purta haine de iarna sau toamna, precum și să se adapteze produsul la orice dimensiune. Puteți alege modelul, atunci când nu există nici o odihnă, în schimb a produs o bandă largă, o legătură bretele cu guler.

O parte din modelul pe care doriți să îl mutați din hârtie în țesătură, atunci acestea sunt tăiate și Ungeti, ajustate pe o cifră, dacă este necesar. Apoi, buzunare la însăilare cu capace, va trebui să se conformeze cu dimensiunile lor la interior au fost plasate înainte containerele de plastic selectate. În cazul în care produsul este adaptat pentru toate dimensiunile, pot fi parte reticulate pe mașina de cusut. Ultimul lucru pe care cusute căptușeală și tăiați porți, mâneci și de jos.