Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Frumos decorate de masă transforma neapărat masa cea mai obișnuită a plăcerea estetică, va crea o atmosfera festiva, va indica gustul excelent și abilitatea de amanta.Acoperind micul dejun, prânz sau cină la domiciliu, nu neapărat să adere la regulile, respectați toate recepții oficiale, sau în restaurante.

A se vedea cum arată tabelul de stabilire în casa pe fotografia de mai sus.

Creați o astfel de frumusețe și eleganță poate fiecare femeie. Unul trebuie să știu doar câteva dintre caracteristicile și nuanțele de lucru viitoare.

Serviciu de masa pentru micul dejun

tacamuri inteligent pentru micul dejun de familie capabil de a crea o mare pozitiv și pentru a asigura o stare de spirit bună pentru următoarea zi lucrătoare. Compoziția estetică originală poate fi creată în doar câteva minute.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Inițial, aranja plăcile pentru aperitive. Se pune o cana pe o farfurie, sau ochelarii.

În cazul în care familia ta îi place să mănânce ouă în dimineața „în sac“ sau „bruiate“ obține un avans corespunzător să stea pe picioare.

Acestea ar trebui să fie pus pe o farfurie pentru aperitive. Nu uita pentru a pune un număr de lingură mică. Notă cu privire la vânzare astăzi pot fi găsite linguri de plastic pentru ouă, deoarece în contact cu albusul de metal nu devine un gust foarte plăcut.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Porridge ar trebui să se toarnă într-un castron, pune-l pe o farfurie restaurant. Se pune aranjamentul ceainic, ibric de cafea, cana de lapte pentru a alege, astfel încât să vă simțiți confortabil să se toarnă băuturi calde.

Asigurați-vă că și ordine. astfel încât niciunul dintre membrii familiei nu arde de contact atunci când accidentală cu ei. Piesa centrală pe masă ar trebui să ia un fel de mâncare de sandvișuri și produse de patiserie.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

În continuare vom plasa un castron de zahăr, sare agitator, carnaval, boluri cu gem sau miere. Izolație pentru ibric sau oală, realizate din același material ca și tampoane tabel Decora originale, ajuta pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă.

Setare Masă

În primul rând, nu doare un pic teorie despre scopul de diferite aparate și cină. Aici, uita-te.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Dar toate aceste dispozitive arata ca vii.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Există unele nuanțe și o setare de masă. În ziua următoare o masă este de obicei servit o cantitate destul de mare de produse alimentare: prima și a doua feluri de mâncare, gustări, deserturi.

Pentru a pune toate acestea sunt comune pentru plăcile individuale, veți avea nevoie de echipamente speciale. Acestea ar trebui să fie extins în vasele respective.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Fiecare persoană a fost plasată inițial placă Podstavochny pe care este amplasat un snack bar, precum și boluri de supă sau farfurie adâncă pentru supe.

Lângă descompusă tacâmuri individuale. Dacă aveți de gând să pescuiască pentru o masă cină, apoi se pregătească pentru el un cuțit-lamă specială pentru separarea fileurilor de oase.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi


Pentru burgeri, omlete, caserole, chiftele, zrazy și alte astfel de feluri de mâncare ar fi suficiente furci convenționale. Nu uitați să curețe după fiecare masă. Și numai atunci putem servi desertul.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Setarea de masă pentru cină

Setarea de masă timp pentru cină nu este, spre deosebire de mese. Singura problemă - nu este nevoie într-o oală pentru supe.

Tort, clatite, briose, caserole pentru multe sunt o soluție excelentă pentru masa de seară. Acestea vor necesita desert farfurii. Pregătiți-le desert tacâmuri, așezați cupe pentru ceai sau cafea.

centrul mesei se va ocupa un vas mare cu o masă, coc cu gem, smântână, miere, fel de mâncare unt, lapte, ceai, cafea și așa mai departe. Lipsa de spațiu pe masă pentru a ajuta la rezolvarea scărilor de azi sau tabele de servire.

Ele pot fi poziționate containerul cu băuturi calde, feluri de mâncare suplimentare sau tacâmuri, și tot ceea ce ar putea avea nevoie in timpul unei cina de familie. Mai ales modele compacte și ușor de utilizat de pliere va fi.

Sfaturi pentru servire

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Rafinament si originalitate masa pentru micul dejun, prânz sau cină, nu depinde numai de imaginația, ci o gazda voluntară.

Dacă doriți să realizeze soluții spectaculoase, asigurați-vă că să acorde atenția cuvenită:

  • Gătit și tacâmuri necesare;
  • plasarea corespunzătoare a acestor elemente;
  • selecție competentă a elementelor decorative;
  • compilarea un model armonios de material textil este utilizat.

Pentru a face tabelul de distanța dintre scaune trebuie sa fie de aproximativ 50 cm.

De asemenea, asigurați-vă că pentru a adera la regulile general acceptate de setare tabel:

  • Fata de masa ar trebui să fie perfect curate și călcate. dimensiunea panza ar trebui să fie alese astfel încât marginile mesei atârna aproximativ 25-35 cm.
  • Aranjați feluri de mâncare, începând cu plăcile. Chiar dacă aveți perfect curat înainte de servire din nou, le lustrui până la o strălucire cu un șervețel. tăvi rapide ar trebui să fie plasate pe perimetrul secțiunii, în funcție de numărul de persoane care vor participa la masa la o distanță de 2-3 cm de margine.
  • Nu supraîncărcați de masă feluri de mâncare în plus. Ar trebui să fie pus doar ceea ce tine și familia sau oaspeții dumneavoastră ar putea avea nevoie în timpul mesei. Chiar dacă într-adevăr doriți să arate off prietenilor tăi un arsenal complet de feluri de mâncare frumoase, moderată în jos oarecum, nu se strica numai aspectul general, dar oferă oaspeților un disconfort.
  • Dacă aveți de gând să sărbătoare pe un număr mare de invitați. Pregătiți în cărți de avans cu numele fiecăreia dintre ele și să le aranjeze pe farfurii. Acest lucru va accelera în mod semnificativ procesul de locuri pe scaune.

După cum puteți vedea, aceste reguli nu este nimic complicat și imposibil de realizat. Cu un mic efort, diligență și imaginația, și veți obține un rezultat decent.

decoratiuni

Creativitate și imaginație - aceasta este ceea ce ar trebui să arate fiecare proprietar, a decis să frumos și original pune masă prin propriile lor eforturi.

atmosfera de vacanță și eleganță ajuta la crearea unui decor bine ales: aranjamente florale in vaze lucrate manual, sfeșnice elegante, figurine.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Principalul lucru - nu exagera cu toate acestea, pentru că locul principal are încă nevoie să se acorde feluri de mâncare.

Efectuarea unui tabel pentru Anul Nou. ridica câteva figurine de Moș Crăciuni, oameni de zăpadă sau pomi de Crăciun. Inițial va arăta și clopote în combinație cu ramuri mici ale acestui copac sau pin.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Dacă sunteți de planificare o sărbătoare la aniversarea nunții sau celebrarea Sf. Valentin, au optat pentru inimi, îngeri, lebădă și altele.

Decorarea o masa de Paste. Ia ochelarii mari și puneți-le în diferite culori pictate ouă de prepeliță.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Intotdeauna original si va arata aranjamente florale spectaculoase. Dimensiunea este aleasă în așa fel încât să nu interfereze cu tine sau oaspeții, deschizând o examinare completă de feluri de mâncare prezentate pe masă.

Poti fi pus pe flori mici de pe fiecare placă. Numai că ar fi mai bine dacă ați pat sub care hârtie sau pânză. Deci, veți fi sigur că vasul va fi curat și nu va avea nici un miros terță parte.

Puteți experimenta cu anumite culori. aspect luxos și aristocratic la masă, decorate în culori de liliac și de argint.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

Soluție alb-albastru va da atmosfera de sensibilitate și har. Roșu și nuanțe de verde sunt soluția ideală pentru festivitățile de Anul Nou. nuanțe auriu-portocalii se potrivesc pentru decorarea sărbătorilor de toamnă.

Veselă în casă - fotografii, reguli, sfaturi

După cum puteți vedea, chiar și setarea de masă cel mai simplu la domiciliu pot arăta elegant și unic, dacă ai pus-o pentru a crea un pic de efort și imaginație.

Amintiți-vă, sărbătoare frumos decorate arată ospitalitate, și, de asemenea, puncte de la gustul estetic și simțul stilului casnică. Experiment și toți trebuie să reușească!