Verificați online de text punctuație

Verificați online de text punctuație

Pentru a verifica punctuația textului on-line pe Internet, există mai multe servicii, toate acestea pretind a fi în măsură să analizeze textul introdus în limba rusă la plasarea corectă a virgulelor. Am decis să analizeze în mod specific și să încerce să aleagă resurse de calitate, cu un cec. Ca rezultat al cercetării între serviciile existente (resurse populare au fost verificate pentru text liber de inspecție), listă care nu vom, au fost identificate un singur serviciu Online.orfo.ru. foarte aproape de rezultatele unui test în Microsoft Word.Verificați română on-line punctuația text (aliniere virgule)

După studiu detaliat al fiecăruia dintre serviciile existente, am ajuns la concluzia că, în plus față de Online.orfo.ru alte servicii de calitate pentru a verifica textul privind ortografia românească. pur și simplu lipsește (acest lucru nu se aplică controalelor la alte criterii, cum ar fi erorile din text). Acesta a confirmat că este o mulțime de comentarii repetitive de oameni care încercau să studieze serviciile existente în prezent și a ajuns la aceeași concluzie. Și pe unele site-uri de verificare semne de punctuație în text on-line, chiar am putut găsi textul de inserare, deși titlul acesteia indică faptul că este de a verifica textul.

Online.orfo.ru - cel mai bun serviciu online gratuit pentru a verifica punctuația textului

verificarea simultană a textului de pe acest serviciu este limitat la 4000 de caractere și pentru verificarea texte mai lungi, este necesar să se introducă nu trebuie să depășească acea parte alternativ.Mai departe pentru a verifica textul privind plasarea virgule și ortografia este corectă (gratuit)

Verificați online de text punctuație

  • În timpul testului, mai multe texte cu privire la acest serviciu, au fost găsite (de exemplu, imagine), ca urmare a lipsei probabilă a erorilor de punctuație.

Verificați online de text punctuație

  • Aceleași rezultate arată verificarea textului în Microsoft Word.

Verificați online de text punctuație

Alte servicii populare, este determinat să găsească, în textele propuse cu lipsa deliberată a virgulelor (în cazul nostru) virgulele lipsă nu sunt identificate. a identificat doar câteva greșeli gramaticale și de ortografie.

Desigur, cu disponibilitatea de Microsoft Word a verifica semnele de punctuație în textul on-line de pe Internet nu este necesară, dar încă mai există situații în care nu sau incomode pentru a utiliza acest program. Mai ales dificultăți de plasare virgulă, cu care se confruntă studenți și elevi, în scris dictări, eseuri, rezumate și alte texte.

în limba română, există mai multe opțiuni pentru utilizarea aceleași cuvinte și prepozițiile, în același mod ca și în alte complet diferite. Cel mai probabil, ei știu toate cazurile, nu toți adulții, deoarece unele declarații, se pot întâlni doar de câteva ori. Acest lucru este valabil mai ales de încercări de a scrie propoziții simple folosite în viața de zi cu zi, dar și dificultăți în plasarea corectă a virgulelor. O gamă largă de expresii puțin folosite vor fi cunoscute doar profesorul de limba română, care este un proces de învățare, vizează în mod specific studierea utilizarea diferitelor opțiuni, sau oameni doar bine citesc cu o memorie bună.

Articole utile cu privire la acest subiect: