Venectaziile pe picioare cauze, simptome, tratament

Venectaziile pe picioare - un fenomen destul de comună. Acestea sunt extinse vasele de sange subcutanate, care sunt vizual seamănă cu pinionului sau plasă. vasodilatație durabilă poate fi declanșată de diferiți factori - de la expunerea externă a pielii la problemele interne ale corpului. În funcție de cauza de modele vasculare de pe picioare poate face o concluzie cu privire la nivelul de pericol al acestui simptom. vene mici unice de pe picioare sunt de multe ori o problemă cosmetică, în timp ce apar în mod regulat, modele vasculare progresive sugereaza boala, cum ar fi varice.cauzele

Venectaziile pe picioare cauze, simptome, tratament
Cum sunt vene paianjen pe picioare

Modelul vaselor sanguine subcutanate pe picioare, precum pe fata (cuperoza) apare din cauza pierderii de elasticitate pereților vasului. Sub influența fluxului de dilatarea vaselor de sange si devin vizibile pe suprafața pielii. Defect de nu mai poate accepta poziția inițială. Astfel, fluxul de sânge este perturbată, iar pielea apar venoase roșii sau albastre.

Există mai multe motive pentru care vasele își pierd elasticitatea lor, devin mai subțiri, care determină ulterior venelor varicoase sau rozacee. Mai jos sunt principalii factori care contribuie la formarea de acnee rozacee pe picioare:

 • predispoziție genetică;
 • factorul de vârstă. Cu vârsta, pereții vasculari slabi, cauzând cuperoza și pinioanele pe picioare si corp;
 • efectul hormonilor. Perturbarea echilibrului hormonal normal, care apare la femei in timpul sarcinii, au avut, de asemenea, un impact negativ asupra stării navelor;
 • excesul de greutate. Problema obezității, determină o creștere a sarcinii pe membrele inferioare, acesta este unul dintre principalele motive pentru care apar în mod clar în venele picioarelor;
 • sarcină excesivă. presiune constantă pe membrele inferioare, produsă de activitatea fizică, nevoia de mult timp pentru a fi pe picioarele tale, purtând tocuri înalte provoacă intrări sporite și stagnarea de sânge la partea inferioară a corpului;
 • boală. Unele boli ale organelor interne (cel mai adesea - ficat) asociate cu apariția modelelor vasculare pe corp;
 • probleme cu circulația sângelui. Boli ale sistemului cardiovascular și a provoca varicele;
 • schimbările de temperatură. salturi bruște de temperatură afectează negativ vena, cauzand extinderea acestora;
 • Efectele UV asupra pielii;
 • dieta nesănătoasă, consumul de alcool.

Tipuri de modele vasculare

Venectaziile pe picioare cauze, simptome, tratament
Tipuri de stele nave pe suprafața picioarelor

Există mai multe tipuri de modele vasculare care apar pe picioare, ceea ce este confirmat de numeroase poze cu vase de sange modificate pe pielea de pe Internet. Acestea pot fi de mici dimensiuni sau răspândirea într-o mare suprafață a pielii. La originea modelelor vasculare sunt arteriale și venoase, și aspectul se disting:

 • liniar, benzi sau dungi semănând;
 • copac cu multe ramuri;
 • arahnide, trântit în direcții diferite;
 • punct, ca un mic păianjen vene, capilare unde razele se abat de la un punct în mijloc. Adesea se manifestă ca rozacee pe fata.

A se vedea, de asemenea: varicoase și sală de gimnastică

Venectaziile pe picioare cauze, simptome, tratament
Un mic telangiectazii - debutul bolii

Din aspectul și forma de model, care este creat de capilare dilatate pe picioare. tratament și a remedia această problemă nu depinde. Determina cauza singur acest simptom este, de asemenea, imposibil. De aceea, văzând venele vasculare sau vene de pe picioare, ar trebui să vedeți un specialist. Numai după diagnosticul poate determina dacă problema este un simptom al bolii sau doar un defect cosmetic, care este ușor de a scăpa de într-o clinică de frumusețe modernă. În cazul în care expansiunea capilare a provocat varicele sau alte probleme grave de sanatate, nu se poate face fără un tratament complet.Cum să recunoască boala

capilare dilatate în sine nu sunt periculoase pentru sănătate. Și ei nu sunt întotdeauna provoacă vene varicoase. De multe ori extinderea vaselor de sange subcutanate cauzate de factori externi, și principalele sale consecință negativă este aspectul inestetic al pielii de pe picioare. Într-un astfel de caz, pentru a identifica problema folosind termenii reticular sau cosmetice varice.

Varicele reticulari asociată cu extinderea venelor extrem de subțiri în piele, care stimulează venele paianjen pe picioare. Rozaceea pe fata, acesta este considerat un defecte cosmetice și nu cauzează alte simptome sau disconfort. varicoasă cosmetice complicatii. De la el, spre deosebire de boala varicoasă, este ușor de a scăpa de cu ajutorul unor proceduri cosmetice hardware si cosmetice speciale.

Venectaziile pe picioare cauze, simptome, tratament
Varicele în picioare: boala special

În cazul în care sa extins nu numai capilare, dar, de asemenea, marea vena safenă, vorbim despre varice. Apoi, în plus față de modelul vascular, varice provoacă următoarele simptome asociate:

 • umflarea picioarelor;
 • o senzație de greutate;
 • crampe la nivelul picioarelor pe timp de noapte;
 • durere și mâncărime în vena alterată;
 • vene umflate.

Comparând fotografii ale membrelor inferioare ale pacienților cu varice și fotografii care descriu frumusețea venelor varicoase, diferențele vizuale pot fi văzute. Venele la pacienții cu vene varicoase sunt mult mai mari în diametru, pronunțată formarea neuniformă sau noduli pe suprafața pielii.

Metode de tratament

Venectaziile pe picioare cauze, simptome, tratament
Tratamentul cu laser de stele vasculare

Pana in prezent, medicina oferă un vast arsenal de metode și tehnologii care contribuie la eliminarea plaselor vasculare sau asteriscuri pe corp. La etapa inițială pentru a preveni varicele sunt atribuite terapii conservatoare, care includ:

 • medicamente sub formă de tablete sau unguente care îmbunătățesc circulația sângelui;
 • înseamnă întărirea venelor și capilarelor;
 • terapia de compresie, ceea ce implică purtarea de stocare de construcții;
 • exerciții de gimnastică și terapie de masaj.

A se vedea, de asemenea: Tratamentul înfundarea vaselor de sânge ale picioarelor, inimă și creier

Există, de asemenea, recomandări pentru măsuri preventive menite să prevină formarea de modele vasculare pe picioare. Este necesar să ducă o viață activă, să adere la principiile unei diete sănătoase și să renunțe la obiceiurile proaste. Este necesar să se evite efectele temperaturii care ar putea declanșa vasodilatație. De asemenea, este recomandat să renunțe la tocuri înalte și haine prea stramte, care interferează cu circulația normală a sângelui. La sfârșitul zilei, ar trebui să existe proceduri care elimina picioarele obosite - un masaj de lumină sau o baie caldă.

Pentru a preveni rozacee (vene capilare de pe fata), ar trebui să urmeze aceleași principii, precum și utilizarea echipamentului de protecție de efectele radiațiilor ultraviolete.

Eliminarea navelor deteriorate

Venectaziile pe picioare cauze, simptome, tratament
Metode pentru eliminarea venelor

Metode de eliminare hardware dilatate navelor îndreptate nu numai la îmbunătățirea aspectului starea pielii, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți microcirculația sânge. Pentru a elimina defectele cosmetice în formă de păianjen vene minim invazive tehnologii sunt utilizate în absența contraindicațiilor, în timp ce varicele, în special de funcționare implică intervenția chirurgicală.

Pentru metode minim invazive, blând pentru a ajuta la eliminarea rozacee includ:

 • fototerapia. Acesta este un curs de proceduri care implică impulsuri de lumină de expunere a pielii (flash). Această metodă vă permite să rezolve problema în condiții de siguranță a vaselor de sânge la nivelul picioarelor, precum și pentru a elimina acnee rozacee pe fața lui. Utilizarea se face și îndepărtării fototerapia photocorrection petelor pigmentate și pistrui;
 • mikroskleroterapiya. Această metodă de îndepărtare a vaselor de sânge prin introducerea în ele agentului sclerozant. El este introdus printr-un ac ultrasubtire, după care lumenul vasului alterarea lipit. Se tratează kuperoz mod posibil în absența alergie la medicamentul utilizat în timpul procedurii;
 • undelor radio de expunere. Această metodă este folosită pentru îndepărtarea venelor mici prin intermediul undelor radio de înaltă frecvență;
 • terapia cu ozon. Această procedură implică injectarea unui amestec special de ozon în piele, modelul vascular deteriorat.

Selectarea unei anumite metode de tratament trebuie efectuată după diagnosticul de experți și pentru a identifica posibilele contraindicații pentru orice proceduri medicale.

Venectaziile pe picioare cauze, simptome, tratament