Vechi Isergil - pagina maximelor amare

Ultimele opinii DESPRE CĂRȚI

carte uimitoare. Nu-mi place doar naziștii.

Am citit toate cărțile lui! Un om mare, a schimbat radical viața.

carte utile. Este păcat că există puține în România, care a citit.Vechi Isergil - pagina maximelor amare

produse aleatoare

Doamna care se încadrează deja frunze - Alexander Vertinsky

Doamna care se încadrează deja frunze,
Doamnă, aveți timp să se odihnească.
Nu a fost scris? Încercați să perie,
încercați cu mâna stângă!

Verbe Rhyme bold
zgură de nisip verbală.
Ai trecut școala grea
dar muza ei - nu a trecut.

Doamna care se încadrează deja frunze,
și smochine nu urca în buzunar. >>

30.08.10 - 05:23
Lee Shin Kuo

Vrei sa ai produsul sau poezia ta preferată a apărut aici? adăugați-l!

- Tu - au spus - om lipsit de valoare și dăunătoare pentru noi! Ne-ai dus si obosit, iar pentru acest lucru vei muri!

- Ai spus: „Lead“ - și am luat! - Am strigat Danko, devenind împotriva lor hrănire. - în mine au curajul de a conduce, de aceea te-am făcut! Și tu? Ce-ai făcut să te ajute? Tu doar du-te și nu au știut cum să păstreze forțele pe drum mai lung! Tu doar du-te, du-te, ca o turmă de oi!

Dar aceste cuvinte le ia înfuriat și mai mult.

- Vei muri! Vei muri! - au urlat. Și toată pădurea hummed și fredonate, ca un ecou strigătele lor, și fulgere rupt întunericul în afară. Danko uitat la cele pentru care le-a suportat de muncă și a văzut că ei - ca animalele. Mulți oameni stăteau în jurul lui, dar nu a fost pe fețele lor noblețe, și el nu a putut aștepta mila de la ei. Apoi, în lucrarea sa indignare inima fiert, dar de milă pentru poporul acesta a fost stins. El a iubit oamenii și a crezut că poate, fără să mor. Și inima lui a rupt cu dorința de a le salva, pentru a aduce la lumina calea, și apoi în ochii lui fulgeră razele de foc puternic ... Și ei, văzând acest lucru, a crezut că era furios, de ce este cu ochii atât de luminos și inflamate, și au alertat ca lupi, așteptându-se ca el va lupta cu ei, și a început să-l înconjoare mai strâns, astfel încât acestea au fost mai ușor de a apuca și ucide Danko. Dar el știa deja le-a crezut, pentru că chiar și mai luminos ars în el inima, pentru că a dat naștere la soarta lor în ea melancolie.Și toată pădurea a cântat cântecul său sumbru, și tunete huruia și ploaie turnat ...

- Ce pot face pentru oameni. - mai puternică decât tunet strigă Danko.

Și deodată a rupt pieptul și brațele lui smuls din ei inima lui și a ridicat-o deasupra capului.

Ea strălucea la fel de puternic ca soarele, și strălucirea soarelui, și pădurea a fost tăcut, aprins această lanternă mare iubire pentru oameni, și întunericul luminii împrăștiate de la el și de acolo, adânc în pădure, tremurând, a căzut în gura putred de mlaștină. Bărbații, uimit, a început ca pietre.

- Hai! - strigă el Danko și se repezi la scaunul său, care deține o inimă de mare ardere și luminoase modul lor de oameni.

L-au grabit, fascinat. Apoi pădurea rustled din nou, agitând blaturi lui surpriză, dar zgomotul a fost înecat afară de sunetul oamenilor care rulează. Totul a fugit repede și în condiții de siguranță spectacol minunat a antrenat inima de ardere.

Și acum pe moarte, dar mor fără plângeri și lacrimi. Danko era în față, iar inima lui a fost tot spălat, spălat!

Și apoi, dintr-o dată pădurea despărțit înainte să-l despărțit și au rămas în urmă, dens și mut, și Danko și toți acești oameni dintr-o dată aruncat în mare de lumina soarelui și de aer curat, spălat de furtuna ploaie a fost - acolo în spatele lor, peste pădure, iar acum soarele strălucea oftează stepă iarbă străluceau în ploaie de bijuterii și de râu spumant de aur ... a fost o seară, și de razele râului apus de soare părea roșu, ca sângele care bate jetul fierbinte dintr-un piept rupt de Danko.

A aruncat o privire în fața lui pe întinderea de stepă mândru temerar Danko - a aruncat o privire veselă pe un teren liber și cu mândrie râs. Și apoi a căzut și - a murit.

Bărbații, vesel și plin de speranță, nu a observat moartea sa și nu a văzut ce altceva se arde lângă cadavrul inimii lui curajos Danko. Doar o singură persoană prudentă a observat acest lucru și frică de ceva, a urcat pe piciorul inima mândru ... Și aici este, sa transformat în scântei, stins ... "

- Asta în cazul în care acestea sunt, scântei albastre de stepă, care sunt înainte de furtuna!

Acum, când bătrâna a terminat ei frumos basm, în deșert a fost infricosator liniștită, precisă și ea a fost lovit de puterea curajos Danko, care a ars inima lui pentru oameni și a murit, nu-i cere nimic în atribuire în sine. Bătrâna a fost de dormit. M-am uitat la ea și a crezut: „Cât de mult mai multe povești și amintiri în mintea ei?“ Și am crezut despre inima mare de ardere Danko și despre imaginația umană care a creat atât de multe legende frumoase si puternice.

Vântul a suflat și a atras de sub zdrentele sânii uscate Izergil femeie in varsta, care au oprit tot mai puternic. Am acoperit corpul ei vechi, și el sa culcat pe pământ lângă ea. Stepa era liniște și întuneric. Furișat pe cer tuturor nori, încet plictisitor ... Marea vuia dully și trist.