Vărsături - cauze, simptome si remedii populare tratamentul vomei

Determinarea vomei

Prin definiție, vărsături - l slozhnoreflektornoe acțiune, în timpul căreia toată umplutura iese din stomac prin gura. Acest lucru se întâmplă în acțiune atunci când centrul vomei din trunchiul cerebral afecteaza stimuli periferice sau centrale. Vărsături, de obicei, indică faptul că persoana are o boală gravă, care este unul dintre simptomele.Vomite - nu este reciclat resturi, suc gastric, mucus. Se întâmplă ca să vomite amestecat cu sânge, bilă, sau chiar puroi.

De ce apare voma.

Vărsături acționează un fel de reacție de apărare a sistemului imunitar, care încearcă să curețe corpul de toxine sau a altor iritanti.

Cauze vărsături o gamă largă:

  1. infecție cauzată
  2. Intoxicatia organism care rezultă din ingerarea de fungi, alcool, droguri, gaze nocive și a altor substanțe
  3. Toxicoza la femeile gravide
  4. Boli ale ficatului și rinichilor
  5. boli endocrine, cum ar fi insuficienta suprarenala sau diabet
  6. Tulburări ale sistemului nervos central, cum ar fi tulburările cerebrale circulatorii, migrene, leziuni traumatice cerebrale și altele.

Vărsături - cauze, simptome si remedii populare tratamentul vomei

Cel mai adesea voma apare atunci când o infecție sau orice boală a tractului gastro-intestinal. Însoțitor simptome - greață și dureri la nivelul stomacului sau abdomenului. Dacă o persoană scoate de câteva ori, atunci rezultatul poate fi deshidratare, deoarece corpul cu voma prezintă sodiu, potasiu, clor. Acest lucru conduce la repetarea actelor de vomă, iar persoana își pierde puterea complet, iar starea lui mult mai rau.

În cazul în care o persoană care suferă de ulcer gastric, el are voma poate conține sânge, mucus. O persoană poate avea dureri în regiunea epigastrică. Dacă aveți aceste simptome, ar trebui să solicite imediat ajutorul medicilor. repaus la pat obligatoriu și individual circuit de alimentare cu energie severă.

Dacă există o scădere a producției de ulcer gastric se formează în rumen, sau se umflă, apoi, în astfel de cazuri, vărsături pot fi foarte severe si frecvente. Acesta începe după o medie de cinci ore după o masă. Persoanele cu boli astfel de organism puternic epuizat și deshidratat. Din acest motiv, acestea ar trebui să fie trimise imediat la un spital. Cel mai adesea boala este vindecată doar de o intervenție chirurgicală.

În cazul în care o persoană cu vomitat cantități mari de sânge, acest lucru indică o boală gravă în organism. Acest lucru înseamnă că vasele de sânge ale stomacului și esofagului a început să sângereze. Cauza hemoragie vasculară poate fi un ulcer gastric, eroziunea vaselor, diateză, extinderea tumorilor, rupte Viena în esofag.

Pe probele de obstrucție intestinală cu vărsături un miros foarte înțepător. În același timp, persoana se simte durere severă în abdomen. Se întâmplă că lacrimile umane și inflamația apendicita, colica renală a avut loc, infarct miocardic, virusul gripal, pneumonie, intoxicație severă, diabet.Trebuie să știm în mod clar că, dacă o persoană vomita, este primele semne ale bolii. Deoarece vărsături nu este un simptom exclusiv de doar o singură boală, este nevoie de cercetare medicala in cauzele aparitiei sale. medicii cu experiență pot face un diagnostic corect al pacientului și să aplice tratamente adecvate.

Semne și metode pentru tratamentul vomei.

Primele semne că o persoană va voma, o senzație de greață, respirație rapidă, salivație excesivă și lăcrimare. Omul încearcă să înghită așa cum au fost, cu mușchii abdominali încep să contracteze incontrolabil, esofag devine avansat. Ca urmare a lacrimi umane.

Pentru a vomitat acte sunt peste, trebuie să luați medicamente cu acțiune antispastică, cum ar fi „fără silozuri“. Puteți introduce o soluție atropină sau preparat, ceea ce va duce la motilitatea normala a tractului digestiv, de exemplu, „Reglan“ sau „Reglan“. Astfel de medicamente pot fi administrate intramuscular sau intravenos.

În cazul în care cauza vărsăturilor a fost intoxicația a fost intoxicarea unui organism, este necesar să se efectueze acțiuni care promovează detoxifiere. În cazul în care organismul este deshidratat, este posibil să se introducă lichide si electroliti intravenos cu ajutorul sistemului. În cazul în care pacientul apar salturi ale presiunii arteriale, este necesar să se efectueze tratamentul de normalizare.

Rețineți că vărsăturile trebuie tratate ghidate numai prin natura originii sale, care este, trebuie să știți motivele. Principalul lucru de reținut este că, dacă apare voma din nou, iar puterea crește, și sânge voma este prezent, acesta indică gravitatea bolii și necesită tratament imediat medicilor profesioniști.

Tratamentul emeza cu mărar și mentă.

Una dintre cele mai populare tratamente populare pentru vărsături este un ceai cu menta. Menta are un efect calmant, blând pe peretele stomacului inflamate și promovează eliminarea gag reflex. Pentru a prepara ceai de menta, este necesar într-o cană de apă fiartă se adaugă o lingură de frunze de mentă uscate, acoperă cana și se lasa sa stea timp de 10 minute. După aceea, se strecoara ceaiul plictisitoare, și este gata de utilizare. Dacă ceaiul va aduce o infuzie timp de două ore, veți obține o infuzie de mare ajutor. Ia-ar trebui să fie de trei ori pe zi, timp de o lingura.

În cazul în care cauza de voma este stresul, atunci persoana ar trebui să fie efectuată în aer curat. De asemenea, ar trebui să ia 15 picaturi de tinctura de menta diluat cu apă.

Dacă cineva a fost otrăvit, este posibil să se vindeca voma bulion preparat din semințe de fenicul. Pentru a face acest lucru, trebuie să fiarbă semințele în apă clocotită și se lasa sa stea timp de două ore.

Trebuie amintit faptul că organismul de vărsături sever deshidratat și trebuie să umple de aprovizionare de apă. Pentru a face acest lucru, pacientul bea apa minerala amestecata cu sucul de fructe.

Dacă a existat intoxicații cu alcool, voma nu trebuie să se oprească, deoarece cu varsaturi organismul incearca sa aduca toxinele daunatoare. Odată ce vărsăturile este de peste, aveți nevoie pentru a turna capul unui pacient cu apă rece și se lasă de cafea cu lamaie.

Tratamentul de voma decoct de balsam de lamaie si un ceas cu trei panze.

În cazul în care există vărsături repetate, persoana trebuie să ia un decoct de balsam de lamaie. Este mai bine să-l bea, și după recuperare de o jumătate de pahar înainte de masă. Pentru a normaliza funcționarea tractului digestiv, este necesar să se folosească infuzia de ceas trifoliate.

Tratamentul de voma artar si lamaie.

Un decoct de frunze de un copac de arțar este un remediu foarte bun pentru vărsături. Pentru a face aceasta, trebuie să se usuce frunze de arțar într-o ceașcă de apă pentru a prepara fierbere. După aceea, într-o baie de apă decoct de încălzire, dar nu se fierbe. După bulionul se filtrează și se răcește. Ia-o nevoie de decoct de trei ori pe zi, timp de ¼ cana.

Puteți trata, de asemenea, vărsături și, cu ajutorul unei lămâie. Pentru a face acest lucru, coaja de lamaie insista pe alcool.

Vărsături - cauze, simptome si remedii populare tratamentul vomei

vărsături tratamentul cu maselarita și sparanghel.

Pentru a calma pereții interiori ai stomacului, puteți lua pudra de sparanghel. Pulberea este amestecată cu apă și băutură.

În cazul în care voma este severă și frecventă, este posibil să se aplice următoarea metodă. Un sfert de gram de frunze uscate de măselariță apă fiartă se toarnă o jumătate de pahar. Amestecul rezultat trebuie evaporată în căldură, până la consistența nu va fi similar cu terci. În viitor, ai nevoie de 2 picături din amestecul rezultat se diluează cu apă și se bea de trei ori pe zi. Belen în sine este otrăvitor, deci trebuie să-l ia foarte atent. În cazul în care se produce intoxicatii, aceasta va fi singura măsură de lavaj gastric.

Vestea cea mai interesantă