Van pisici fotografie și caracteristicile rasei, ceea ce este prețul de Wan turcești în România

pisici Van din Anatolia de Est (Turcia). Aceasta rasa este patria a existat în Evul Mediu, dar numai în mijlocul secolului trecut au fost văzute de străini, și aduse în Marea Britanie de către doi turiști. Oficial, rasa a fost înregistrată în 1969 și este numit „pisica turcă.“ Numele său actual, Turetskiy Van, aceste pisici au primit numai în 1985, a reprezentanților acestei rase pot fi distinse de pisici Angora turcești.pisici Van: fotografie și descriere fizică

Ce este Turetskiy Van, puteți vedea în fotografia atașată. Pisicile din aceasta rasa se disting prin mărimea lor. De exemplu, femeile pot cântări aproximativ 5 kg. si pisici - chiar și până la 10 kg.

Principalele caracteristici ale exteriorului Van pisici sunt:

  • Van pisici fotografie și caracteristicile rasei, ceea ce este prețul de Wan turcești în România
    șef al mediului animal sau, în formă de pană și a rotunjite contururi mari, largi și lungi, și pomeții înalte. Fruntea și bărbia rotunjite și fața rotunjită are un vârf de cuțit distincte, dar nu și ascuțite;
  • Ochii Vans mari, în formă unei nuci sau piersici gropi, plantate sub o pantă mică și câteva extins la colțuri. Culoarea ochilor poate fi albastru sau chihlimbar, există culori diferite pentru fiecare ochi;
  • Urechile sunt mari, set larg și de mare, lat la baza. Inner ureche paradis câteva ture pe exterior, iar marginea exterioară este dreaptă;
  • corp mare Van turc, puternic și lung. Gatul este scurt si musculos, rotunjit cutia toracica, musculatura bine dezvoltata. Liniile drepte și unghiulare nu. umeri largi, corpul se îngustează spre pelvis;
  • picioare de lungime medie, ușor înapoi tampoane mai lungi pe labe îngrijite, are o perie între degete;
  • Coada pisicii este în formă de buclă sau peria are o lungime proporțională cu media;
  • Lână are o lungime de cel puțin 5 cm la adulți. Jumătate de lungime, nu subpar. Climatul în patria Wang din Turcia sunt de așa natură încât, în vara anului blana de animale adesea mai scurte și mai rigide decât în ​​alte perioade ale anului. Lungimea rămâne aceeași în abdomen și „chilotei“. haina de iarnă crește și devine mai dens, cu excepția capului. Pisicile au un guler magnific și coadă. Lâna este foarte moale și este similar cu cașmir, rezistență diferită de apă.

natura animalului

Proprietarii acestor pisici marchează în aceste calități le:

Picioarele din pisicile sunt foarte puternice, astfel încât acestea sunt în măsură să urce chiar și cele mai înalte dulapuri. Le place să aleagă un loc confortabil camere la etaj și de acolo să ia în considerare ceea ce se întâmplă.

Van pisoii se disting prin jucăușenie lor, cu toate că o astfel de caracteristică directă și activă a reprezentanților rasei, și mai mult pentru adulți. Le place sa pierd pe obiecte de vară și jucării, se rostogolea pe podea și o mulțime de funcționare. Și turc Dube place apa și pot înota pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, ei sunt vânători excelente prin natura lor.

Van pisici fotografie și caracteristicile rasei, ceea ce este prețul de Wan turcești în România


Van pisici fotografie și caracteristicile rasei, ceea ce este prețul de Wan turcești în România
Van pisici fotografie și caracteristicile rasei, ceea ce este prețul de Wan turcești în România
Van pisici fotografie și caracteristicile rasei, ceea ce este prețul de Wan turcești în România

Aceste animale sunt foarte curios si le place sa chat-ul, în timp ce cei cu alte animale de companie. Cu toate acestea, Dube turcești le place să realizeze în astfel de cazuri să fie superioară. și se va concentra puternic pe partea de origine a persoanei. El va fi în mod constant în fața ochilor tăi.

Pisicile iubesc nu numai aktivnichat și să se joace tendința lor inerentă de a mai mult divertisment intelectual. De exemplu, ei sunt dispuși să învețe și lucruri mai serioase. De exemplu, ei pot aduce o serie de papuci și alte obiecte atunci când este dorit. Van pisicile se disting credinciosia, perseverență și ingeniozitate.

În ceea ce privește comunicarea cu proprietarii acestea sunt destul de exigente. Wana doresc să comunice cu ei lung și tare, ca un egal. De asemenea, în cazul în care acestea sunt strâns legate de un singur maestru, apoi mai târziu să se obișnuiască cu ea ar fi extrem de dificil.

Caracteristici de îngrijire Dube turcești și sănătatea lor

Van pisici fotografie și caracteristicile rasei, ceea ce este prețul de Wan turcești în România
În medie, Van pisicile trăiesc aproximativ cincisprezece ani. Practic Reprezentanții acestei rase diferă de sănătate bună. Cu toate acestea, în unele cazuri, există boli diferite. In special bolile cardiovasculare, cardiomiopatie hipertrofică. Multe rase de pisici suferă de această boală, deoarece este transmisă acestora prin moștenire. Cu toate acestea, turcă Dube este vorba rar.

Van pisicile sunt foarte active, așa că, dacă observați că animalul este lent și obosit, este de dorit să arate specialistul său. Un suport cada sub forma unei nevoi puternice de alimente sănătoase și nutritive, care cuprinde carbohidrati si proteine.

Coat turc Dube este că, pentru a avea grijă de ea este foarte simplu. Reprezentanții acestei rase nu este subpar, deci trebuie să le pieptene o dată pe săptămână maxim. În mod frecvent și regulat scăldat o pisică, de asemenea, nu au nevoie, cu excepția faptului că ei nu numai că vor să ia o baie sau de a lua o baie în iaz. urechi de animale curățate când murdar.

Dube turcești sunt supuse apariția bolii parodontale pentru a preveni, este necesar pentru a curăța dinții unui animal. Acest lucru ar trebui să se facă o dată pe săptămână sau cel puțin o dată pe lună. În cazul în care proprietarii nu primesc animalul să conducă acest proces la un medic veterinar.

Van haină lungă pisica nu va fi rasfatata, dacă vă va monitoriza cu atenție curățenia tăvii ei.

În general, grija de Vanir este foarte simplu, dat fiind faptul că aceste pisici se disting prin sanatate excelenta. Ei nu au boli genetice care afecteaza multe alte specii. atunci ai nevoie pentru a vedea medicul dumneavoastră în mod regulat și de a face inoculări animale.

Stai cu ochii pe animalele de companie și nu rămân indiferenți față de ea.

Caracteristici Dube culoare

Van pisici fotografie și caracteristicile rasei, ceea ce este prețul de Wan turcești în România
Wang turcă pot fi identificate cu precizie prin marcaje de culoare pe lână albă. Mai mult decât atât, aceste semne pot fi de orice culoare sau un model clasic. în particular, tabinet. Marcajele, care sunt situate pe vârful cozii poate avea un punct alb.

porțiune de lână Vopsit poate acoperi coada si capul pisicii, dar nu mai mult de 20 la sută din părțile sale. Dacă există un model tabby, coada este inelat benzi, în cazul în care culoarea de sus va fi mai luminos. În unele cazuri, printuri color și au umărul stâng al animalului. În tradiția turcă despre el spune că este semnul lui Dumnezeu să binecuvânteze lupta pisica cu găuri de șoareci pentru a alimenta forțele impure ale Arca lui Noe.

Marks au adesea nuanțe:

Caracteristicile de rasă sunt de așa natură încât stratul permis și complet alb de Van din Turcia, aceasta se numește „van Kedis“, atunci când corpul animalului nu este nici un model de marcaje sau o nuanță diferită.