Vaccinul „Nobivac“ pentru pisici

Chiar și proprietarii neexperimentati cu coadă elevii știu despre semnificația vaccinări obligatorii. Vaccinarea vă permite să protejeze pisica iubit dintre bolile cele mai periculoase, întărirea sistemului imunitar al animalului pentru a le. Nobivac vaccin pentru pisici este de lucru pe mai multe fronturi, protejarea animalelor domestice și proprietarul său.Ce este Nobivac

Cu ajutorul acestui drog vaccinarea pisicilor. Vândut ca o soluție injectabilă, sub formă de nazale sau a unei componente uscate cu un solvent, acesta permite creșterea imunității la tulpini boli feline cele mai periculoase. Medicamentul este produs în Țările de Jos.

Serul conține celule neutralizați virusul, ele nu provoacă daune organismului, dar provoacă în mod activ producerea de anticorpi la o anumită patologie.

Altoire „Nobivac“ în funcție de tipul

Pentru pisici si pisoi, există patru tipuri de acest medicament, ele sunt concepute pentru a preveni aceste procese infecțioase:

  1. Bordetellioz - "BB".
  2. rinotraheitei virale, panleucopenie, Calicivirus - vaccin "Nobivac triketene Trio" pentru pisici.
  3. Chlamydia - "Forket".
  4. Rabie - „Nobivac Turbarea“ pentru pisici.

Scopul principal este de a preveni bordetelleza de droguri. În aparență este o vaccinare în masă omogenă albă se realizează intranazal, adică prin soluție instilarea în nas. Pentru a dilua utilizarea substanței „Nobivac Diluant“. agent de profilactică nu produce efecte secundare grave, cu toate acestea pe scurt animalele de companie pot tuse și strănut, eventual, o mică selecție a sinusurilor de secreție transparentă.

În cazul în care conținutul de acasă câteva persoane despre aceeași vârstă, este recomandat să le planta într-unul și același timp.

"Nobivac triketene trio"

Un vaccin pentru pisici, ca ghid, este utilizat pentru a preveni virale kaltsiviroza tip rinotraheita și panleucopenie. De droguri în funcție de virusuri vii. Substanța activă are forma greutate uscată rozaliu. Administrat subcutanat, înainte de aplicarea directă a solventului este amestecat cu un „Nobivac diluant“ special.Pentru pisici utilizarea fondurilor este posibilă atunci când ajung la 2-3 luni. Reacțiile adverse posibile sunt specificate de producător: umflarea creșterea vaccinare spațiu temperaturii corpului.

„Forcat“ este un vaccin complex pentru prevenirea acelorași boli care sunt prezentate „Trio triketene“ în domeniul de activitate, dar, de asemenea, dezvolta imunitate impotriva Chlamydia. Administrat subcutanat, înainte de a aplica o masă albă uscată de rasă „diluant“.

Acesta este proiectat pentru a preveni astfel de boli periculoase ca rabie. Ca parte a fondurilor sunt inactive tulpini ale virusului. Este un amestec de umbră galben, administrarea sa este subcutanat sau intramuscular. Nu există efecte secundare, cu excepția pentru o ușoară umflătură la locul injectării, care dispar de la sine in 2-3 zile.

Important! Fiecare dintre vaccinuri pot fi utilizate numai în cazul în care animalul este complet rece. 10 zile înainte de procedura, asigurați-vă că pentru a închide deparazitare.

Vaccinul „Nobivac“ pentru pisici

Trebuie reamintit faptul că prevenirea joacă un rol important, deoarece orice boală este întotdeauna mai ușor de prevenit. Sursa: Flickr (Sheena_Batey)

Contraindicații vaccinări

Contraindicațiile orice boli, precum și un sistem imunitar slab. Nu se recomanda utilizarea acestor produse pentru pisici gestante sau care alăptează.

Dozare și Administrarea

Vă rugăm să rețineți că următoarele instrucțiuni de utilizare și doza de orientare generală, doza exactă a medicamentului poate fi prescris numai medic veterinar în funcție de vârsta și greutatea animalului.

Utilizarea și dozarea vaccinurilor:

  1. "BB". Recipientul cu un agent profilactic, solventul se adaugă cu ajutorul unei seringi, substanța a fost agitată până la omogenizare. Apoi, flaconul este încălzit timp de un minut în mână, în loc de un ac este împins mijloc aplicator și apoi injectat în nasul animalului. Utilizarea este posibilă cu o vârstă de patru săptămâni, atunci recepția se efectuează într-o cantitate de doză de 3 ml pe an.
  2. "Forket". Mijloace conectate la solventul descris mai sus. Amestecul rezultat a fost administrat subcutanat. Animalele sunt vaccinate la vârsta de 8 săptămâni, revaccinarea se efectuează în 3-4 săptămâni. Apoi, 1 ml de medicament se administrează anual.
  3. "Triketene Trio". Materie uscată și solventul s-au amestecat, injectat subcutanat. Vaccinată anual, folosind 1 doză.
  4. „Rabia“. Soluția a fost administrată subcutanat sau intramuscular la pisicile in varsta de 3 luni, mai grefă anual de dozare - 1 mililitru.

„Nobivac“ vaccin pentru pisici este cea mai mare parte recenzii pozitive. Proprietarii de animale cu blană sărbători nu numai eficiența mijloacelor, dar, de asemenea, factori cum ar fi transferul facil al animalelor vaccinate.
Trebuie reamintit faptul că prevenirea joacă un rol important, deoarece orice boală este întotdeauna mai ușor de prevenit.