Usi de garaj cu fabricarea lor mâini și de instalare

Usi de garaj cu fabricarea lor mâini și de instalare

Faceți o ușă de garaj cu propriile sale mâini, astfel încât să garanteze siguranța și securitatea.

Până în prezent, diferite tipuri de porți, este convențional, constând dintr-o ușă metalică, cu o coajă de lemn, cu role, din lemn, suspendate, usi realizate din tevi de profil, automat sau combină acționare manuală și mecanică.Constipația și Visor garaje sunt de asemenea diverse.

Faceti o usa de garaj cu mâinile, puteți, atât pe baza preferințelor lor și structura garajului.

Care sunt porți?

Swing - cele mai frecvente. Acestea sunt utilizate nu numai pentru construcția de garaj. Sunt din metal, lemn, blocabil pe șuruburile exterioare, cu un înveliș din carton ondulat și a altor.

Dacă faceți-le conduce, le puteți transforma într-un circuit.

porți glisante sunt situate pe partea de intrare a garajului, și necesită un spațiu destul de mare ca o ușă, deschizând un garaj paralel cu peretele frontal diapozitivele deoparte.

element de alunecare poarta Necesar - blocare, care împiedică pierderea de frunze dintr-un garaj de design, în caz contrar va trebui să repare.

În fotografia de mai jos - uși glisante.

Usi de garaj cu fabricarea lor mâini și de instalare

Acestea sunt în majoritate automate, unele modele folosesc un dispozitiv de acționare manuală pentru deschiderea ușilor metalice.

Ridicarea și rotirea ușii - proiectarea conductei de profil, în creștere în sus. La atingerea plafonului, schimbarea stării de ușă, setați paralel cu podeaua.

Baza mecanismului de antrenare balama-braț, ghidajul și de fixare.

Din păcate, în zonele cu climă rece acest tip este de dorit să se utilizeze numai în garaj, în care se face izolația. De multe ori, este nevoie de reparații în timpul iernii pentru acest design.

Garaj se poate încălzi prin aceleași foi ondulate, lambriuri din lemn, garaje, și atașat la casa este folosită pentru încălzirea țevilor de încălzire centrală.

Ridicarea secțiunii - o ușă constând din secțiuni, când deschideți este refractată și este plasat sub tavan, datorită ghidajelor speciale.

Executa funcționează mecanismul de primăvară și de antrenare cu lanț, care rulează dispozitivul de acționare electrică. Acestea sunt realizate din carton ondulat sau lemn, nu uita de izolare.

Foto. porți automate de ridicare

Usi de garaj cu fabricarea lor mâini și de instalare

Uși rulante - obloane semene constau din plăci de aluminiu, care, atunci când este deschis, sunt colectate într-o cutie speciala.

Ca protecție uși cu role sunt rar folosite, deoarece nu este foarte de încredere în ceea ce privește securitatea. Locks pe porțile situației care amintește ușile de blocare.

Utilizați o ușă cu role, în cazul în garaj se află în interiorul zonei protejate sau ușa între garaj și casă, în cazul în care structura este aliniată.

Toate tipurile pot fi deschise manual sau pot fi automatizate. Pentru acestea din urmă trebuie să acționare electrică.

Fabricare, montare, izolatie - Puncte de reper

Alegerea tipului de ușă, amintiți-vă, acestea trebuie să fie practice și durabile, deschise indiferent de condițiile meteorologice.

Astfel, unitatea de sus-și-secționale și sus-peste la temperaturi sub zero grade pot îngheța pur și simplu și necesită reparații.

Uși tradiționale rabatabili sunt cele mai fiabile în orice vreme, și să le facă să nu atât de dificil.

În orice caz, ușile de izolare și camera în sine este obligatorie. Nu uita asta, din moment ce producția a ușii de garaj.

Prima etapă - măsurătorile de luare, trage desene

Efectuarea de orice construcție începe cu lucrările de desen. Desene lucru pe dreapta ușa de garaj pentru a face în faza de proiectare toate garaj. Desenați proiectului, determina dimensiunea.Înălțimea și lățimea structurii depinde de mărimea mașinii. Distanța dintre rama corpul și ușa care nu va fi mai mică de 30 de centimetri.

Lățimea maximă poate fi de 5 metri, standard, de multe ori folosite în construcția - 2,5-3 metri. Înălțimea de 2-2,5 metri.

Ușile sunt formate din trei componente: cadru, balamale ghilotină. Frame sunt realizate din oțel unghi, de 65 milimetri grosime.

Pentru a lua un cadru clapa colț sau profil de oțel de 50 mm grosime, foi de metal cu manta (lemn mantale aplicat mai târziu). Pentru fixarea ușilor folosind balamale.

După ce desenați cifre și de a determina materialele, calcula cât de mult va avea nevoie.

A doua etapă - producția de structura cadru

Instalarea de usi de garaj trebuie să fie efectuate în timpul construcției de garaj.

Un cadru (interior și părțile exterioare) trebuie instalate în timpul formării peretelui frontal, și numai după instalarea poate continua construirea.

Zona din oțel de 65 mm trebuie să taie (utilizare mai bună pentru această „polizor“) în 4 părți și o lungime egală cu lățimea deschiderii ușii, și 4 părți de o lungime egală cu înălțimea de deschidere.

Este necesar să se extindă piesele pregătite, gătiți-le, acordând o atenție la colțuri, care ar trebui să fie exact 90 de grade.

Sudarea este cea mai bună metodă de a face suprapunere. Întotdeauna asigurați-vă că colțurile nu sunt „conduse“. Afară, rama trebuie să fie șlefuite, suprafață netedă asigură o potrivire perfectă pentru rama canatului.

În fotografie puteți vedea modul în care unitatea cadru pentru usi de garaj.

Usi de garaj cu fabricarea lor mâini și de instalare

A treia etapă - formează falduri cadru

Pliurile cadru trebuie să fie puțin mai mică decât poarta în sine, astfel încât acestea vor fi prevăzute cu un ajustaj pe partea exterioară a ramei. Ia colț de oțel sau profil dreptunghiular.

4 părți taie o lungime de 10-15 mm mai mică decât înălțimea cadrului și 4 părți o lungime egală cu jumătate din lățimea deschiderii ușii minus 30 - 35 milimetri.

Pentru a găti cușcă plat, răspândit pe o porțiune plană a suprafeței, mai bine în cadrul final. Corners trebuie să fie exact 90 de grade.

Pentru a preveni flapsuri modificări pentru a le întări în mijlocul părții interioare a structurii trebuie să fie sudată o bucată de oțel unghi.

A patra etapă - instalarea canatelor

Din tablă de oțel (nu mai puțin de 2 milimetri grosime) au fost tăiate două pânze. Înălțimea ușii ar trebui să fie mai mare de 3 - 4 cm decât înălțimea deschiderii garajului, dar lățimile ale punților vor fi diferite.

Lățimea foii să fie 1 - 2 centimetri mai mici decât lățimea cadrului, iar cealaltă foaie, dimpotrivă, are o lățime de 2 centimetri.

Gatiti de proiectare trebuie să urmează. Țesătura de sus și de jos va veni pe baza de 1 - 2 centimetri.

foaie lățime mai mică (numită a doua) sudeaza, astfel încât marginile carcasei să rămână 1 centimetru, în timp ce a doua foaie din contră, se va extinde dincolo de structura carcasă 2 - 4 centimetri. O astfel de metodă va permite flapsurile se potrivesc perfect.

Conform regulilor de foi de sudură sudate întâi în colțuri și în mijloc pentru a evita deformarea lor, și apoi doar o dată la 10 la 15 centimetri sudate toate web.

Instalare de jaluzele de finisare, mantale de balamale sudate din tablă. bucla de fund este sudat de cadru, iar partea de sus a unei frunze.

A cincea etapă - instalarea de porți în garaj

Instalarea de tocuri de uși trebuie să se facă în etapa de construire a unui garaj. Punerea lor împreună, este sudată la o distanță de 60 cm unul de altul cu 4 benzi de centimetru din metal.

După cadrul va fi format, finalizarea construirii peretelui frontal al garajului. Nici un spațiu nu ar trebui să fie.

Cu barele de armare 20-30 cm lungime (țeavă de fier poate fi utilizat) cadru vmontiruem în perete. Avem o tijă în articulații la sol.

Top face suprapunere. Cea mai mare parte este un metal sau grindă din beton. Verificați progresul obloanelor garaj.

Etapa a VI - a seta încuietorile și șuruburile de pe ușile

Constipație și baruri finaliza instalarea a desenelor și modelelor noastre.

Una dintre ușile vor fi închise la încuietorile interiorul garaj, fixarea pe plafon și în podea, în scopul de găuri de foraj 5 cm adâncime.

A doua ușa este închisă pentru constipație, aparținând primei Clapa găuri pregătite special sub ele. În afara structurii de garaj poate fi fixat chiar și cu un lacăt.

Al șaptelea pas - izolarea termică a ușilor de garaj și garaj

Dacă face o ușă de garaj cu mâinile, nu uitați să facă izolație. Cel mai comun material pentru a face izolare - o spumă.

Acesta este poziționat pe interiorul aripilor, top lemn căptuși clapboard. Pe lângă utilizarea de spumă de polistiren, încălzitoare rulou profilate.

Profilate un material destul de versatil sub ea, puteți pune orice izolare, aceasta poate fi ca să arma pereții și să colecteze de la garaj mare, face un vizor.

Avantajul de proiectare a profilului - aceasta este dezasamblarea ușoară și reparații. Din tubul în formă ne poarta poate face și de luat pentru a le conduce, va primi o poarta automata.

Cea de a opta etapă - desen

După instalarea de izolare și uși de garaj făcut uși trebuie să aducă un aspect estetic.

Paint usi de garaj realizate atât din exterior cât și din interior.

În fotografie puteți vedea baldachin de epocă deasupra ușii de garaj.

Usi de garaj cu fabricarea lor mâini și de instalare

A face necesară bine pentru a ajuta la prevenirea coroziunii.

O altă protecție a ușilor de garaj de umiditate va vizor. Efectuarea de instalare, asigurați-vă că pentru a calcula capacitatea portantă, ca vârf de sarcină poate rezista.

Vizorul se poate face din reziduul de foi de metal, carton ondulat, țevi sau pentru a consolida placa de oțel.