USB cablu prelungitor cu mâinile

Compania noastra ofera tuturor regiunilor din întreaga TC România DPD, EMS, Business Line, e-mail România. Conditii de trimiterea de obicei, mai puțin de 3 zile de la data plății facturii, cu condiția ca condițiile de livrare specificate în avans.Livrare la Moscova, prin curier de la 290 ruble.
Livrare in St. Petersburg curier 500 ruble.

Livrarea de apărare negociate separat, în funcție de urgența livrării și greutatea echipamentului.


Pentru mai multe informații despre livrare, a se vedea aici

Pentru a comanda, puteți:

Cablu prelungitor USB cu mâinile.

Cum sa faci un cablu de extensie USB cu mâinile?

Desigur, puteți! Absolut nici o problemă cu asta. Veți avea nevoie doar de:


USB cablu prelungitor cu mâinile

- simplu set de instrumente pentru a lucra. Nippers, deși este posibil și normale foarfece. instrument de dezizolare, ci ca o regulă, toate folosesc un cuțit. fier de lipit, de lipire, pe bază de colofoniu. Fără ea oriunde - fire blocați au o rezistență mult mai mare. Iar ultimul - în scădere pentru a face un design cu aspect profesionist. Dacă nu vă pasă de frumusețea, nu ezitați să-l înlocuiască cu o bandă adezivă convențional (Scotch - este de obicei un strat subțire de polietilenă cu un adeziv nu va funcționa.).

USB cablu prelungitor cu mâinile


Cablul USB au 4 conductoare și cablu UTP 8. Lăsați-i să ghicească numărul de fire de cablu UTP sunt sudate la un singur fir în cablul USB? Pentru cei care nu merg la școală raport - sunteți în afara mai bine renuntat la idee cu totul. Restul cu acuratețe brazate împreună provodnichki fără a confunda culoare. Fiecare pereche constând dintr-o culoare și o pestriță (colorată și alb) firele sunt sudate la un fir al cablului USB la ambele capete ale cablului UTP. Dacă ați reușit să găsiți contracției de căldură în două diametre - groase și subțiri, nu uitați să le-a pus pe întregul cablu și fiecare cablu USB de sârmă separat la lipire. Apoi, acest lucru ar fi oarecum incomod. Dacă nu știi ce este în scădere și în cazul în care să-l ia, limita bandă electrică.
USB cablu prelungitor cu mâinile

În cazul în care aliajul de lipit este finalizat cu succes, fără pauze și nepripayanyh toate, glisați tubul peste locația de lipit și cald uscător lor industriale, în linie pentru a finaliza skukozhivaniya lor și se potrivesc la locul de lipire. Cine nu știe cum să se uite uscător industriale, întotdeauna într-o țigară convențională brichetă. Dă fiecare tot ce-căldură rece, apoi se asamblează într-un pachet elegant și de a face aceeași procedură cu o contracție de căldură mare, peste toate articulațiile de lipire.


USB cablu prelungitor cu mâinile

Nimic complicat. Cu toate acestea, înainte de prima conectare a unui dispozitiv costisitor, ar fi frumos să contact cu inelul de tester din nou poproshennym au argumente pro bune. Ei fac întotdeauna o mulțime de lucruri pe care le pot solicita. bărbați de aur!

Suntem încrezători noastre câteva sfaturi simple pot ajuta să salvați un pic de bani, și în schimb va oferi mai multe minute vesele petrecute pentru ocuparea forței de muncă, care nu au fost niciodată și va aproape niciodată chiar prefera.

Atenție! Toată munca pe care o face pe propriul risc. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru timpul, nervii sunt deteriorate, tăiate sau membrele calcinate, scoaterea din funcțiune a echipamentelor de birou, etc. Este mai bine să încredere în profesioniști și să cumpere produsul finit, care va fi cu siguranță mai frumoasă, mai funcțională, mai fiabile și mai rapid.