Ursul de sunet free download

Datorită fel destul de impunătoare regele tuturor fiarelor numit leu bărbos. Cu toate animalele din pădurile noastre locale cu privire la aceasta și nu știu știu. La urma urmei, avem un conducător cu totul diferit - un urs. Brown - în pădure, alb - în partea de nord.În acest post, am făcut o selecție dedicată proprietarului pădurilor și latitudinile arctice. Există un urs sunete în format MP3 pe care le descărca gratis făcând clic pe link-ul din partea de jos a postului. De asemenea, puteți asculta on-line.

Desigur, suportă sunetul nu este cel mai de dorit, pe care vreau să aud din apropiere, mersul pe jos în pădure sau cules de ciuperci. Cu toate acestea, cei mai mulți urși sunt de fapt creaturi destul de pașnice și prietenos, așa că preferă să rateze reciproc, atunci când s-au întâlnit.

În plus, ei spun că ei sunt foarte timizi. La sunetul vuiet al unui urs poate fi răspuns cu un glas tare și stol puțin probabil să vină la tine. Dar nu este necesar să se experimenteze și să caute această oportunitate.Murchanie pisica are un efect de vindecare terapeutic, iar vuietul unei performanțe stângace de mare viteză de creștere a performanței.

In ciuda stângăcia aparente, este foarte puternic, animal rapid și agil, care poate prinde cu calul. Cine ar fi crezut .... Dar, cu toate acestea om bun și el este un dinte dulce nobil, o mulțime de timp petrecut pe colectarea și mănâncă fructe de pădure și, uneori, miere de albine. Prin urmare, în plus față de sunetele unui urs, puteți vizita o selecție de albine zumzet.

Un cuplu Mishutka și dungi de albine a fost mult timp un set clasic de personaje și povești în multe basme și desene animate.

Apropo, împreună cu sunetele răcnește să poarte cu noi, veți găsi, de asemenea, o selecție de voce și a altor locuitori forestiere - lupi. bufnițe. râși și multe altele.

Desigur, există, de asemenea, o mulțime de biblioteci de înregistrări cu sunete de animale și păsări - toate acestea în depărtare de câteva clicuri distanță de tine.

Mai jos veți găsi o listă de redare direct de sunetele urs. Descărcare gratuită, asculta online și bucurați-vă! Biblioteca noastră de muzică va introduce copii vocile lumii animale, care pur și simplu nu se găsește în cei vii.