urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

În acest articol vom discuta despre urechi de plastic, sau științifice - urechi Otoplastie, așa procedează.
Pentru a spune că omul este întotdeauna mulțumit de sine, sau mai degrabă aspectul său, apoi mint cu nerușinare toată lumea și totul. Nici un om nu este foarte rar, mai precis chiar și atunci când un pic mulțumit de aspectul său.Nu sunt rare, există o problemă atunci când totul pare a fi bine și bine, dar ceva este greșit. De exemplu, credeți că urechile nenatural lipi sau au nici un fel de formă neregulată. În cazul în care acest lucru este cu siguranță nu în mod explicit, adică, dacă observați că nu este numai tu, dar, de asemenea, tine din copilărie a spus că vă spun urechi atât de droopy. Nu ar trebui să fie dezamăgiți. Sau copilul proeminente puternic urechi și vă este teamă că o astfel cu urechi mari, el va rămâne cel puțin pentru o viață întreagă și este impactul asupra sănătății sale mintale. La urma urmei, știm că copiii sunt cei mai pravdogovoryaschie și crearea violentă a rasei umane.

Trebuie să acceptați să nu nimeni nu va fi plăcut, în cazul în care copilul dumneavoastră va urecheat porecla care poate marca copilul pentru o viață întreagă.
Dar nu dispera, există o soluție. Cu acest inconvenient, deoarece luptat încă din cele mai vechi timpuri. În prezent, istoria acestei proceduri (luptă) să fie otoplastie.

Ce este Otoplastia

urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

Otoplastia este chirurgia estetică pentru a corecta direcția atriului, în formă particulară modificată a cartilajului urechii și urechi trădează aspectul estetic normal. Prin recurs otoplastie, în caz de încălcare a cavitatii urechii asociate cu genetica sau traume fizice. Soluții de transport urechi droopy otoplastie să recomande să recurgă atunci când copilul avea vârsta de șase ani. Deci, cum va afecta acest lucru starea lui de sănătate mintală. În șase ani, copilul merge la școală și va fi mai ușor în cazul în care nu va fi numit urechi droopy.
Otoplastia nu numai că rezolvă problema de urechi droopy, dar, de asemenea, orice deteriorare sau deformare a urechii. Baza de operare este o intervenție chirurgicală otoplastie. O incizie mai precis pe spatele pinna, iar cartilajul produs chirurg si deformarea tesuturilor moi pentru formarea cavității urechii naturale.

Otoplastia este un plus imens, pentru că e post-operatorie ei complet. Deoarece incizia este făcută în partea din spate a antihelix rămâne invizibil pentru ochi. Dacă există deloc.

Operațiunea este aproape nedureroasa si se efectueaza sub anestezie locala sau generala. Se referă la un număr de mai puțin operațiunilor traumatice și periculoase. Durata de funcționare a unei jumătăți la o oră și jumătate. După operație pacientul de a aplica un bandaj pentru a merge acasă.
Reacții adverse posibile includ edem echimoze de manifestare probabil, durere intermitentă minoră, reducerea temporară a sensibilității urechii. Nerespectarea regulilor poate postoperator complicații infecțioase, sângerare, asimetria a urechilor sau re ottopyrevanie.otoplastie laser

otoplastie cu laser se realizează ușor mai rapid, în medie, o jumătate de oră. Sub anestezie locala, incizia se execută cavitatea posterioară a urechii. Și cu ajutorul laserului tăiat cartilajului ureche subțire. indeparteaza in continuare excesul de cartilaj după forma naturală coajă de împărțirea. Pe incizia închisă cu copci.
Avantajele otoplastie cu laser se numără eliminarea posibilității de supurație și inflamației după o intervenție chirurgicală. Datorită faptului că laserul are efecte antibacteriene. otoplastie laser afectează vasele de sânge, și au târât rapid de la acest otoplastie cu laser nu produce sângerare.

Bandaj după otoplastie

urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

Imediat după ce a suprapus operația bandaj de tifon fix șervețel. Purtați ar trebui să fie timp de șase zile, fără a fi nevoie să-l pentru a te elimina. Apoi bandaj de compresie ar trebui să fie pentru tine numai în timpul somnului. Deci, trebuie să-l ia timp de cel puțin două săptămâni. Despre pansamente. Ligatura după otoplastie este cu siguranta a doua zi și următorul, la latitudinea specialistului curant. Ei nu mănâncă suturi bioresorbabile îndepărtate după o medie de șapte zile. Pentru activitate lipsită de griji activă poate începe într-o lună.

Otoplastia - prețul procedurii

urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

Aici este prețul de otoplastiei la Moscova. Dar aceste cifre sunt aproximative acest lucru ar trebui să clarifice locul de funcționare. Eliminarea urechile Droopy va costa între unsprezece și 150,000. În caz de recuperare parțială sau totală a unui Pinna deformat va trebui să plătească între paisprezece și până la 240,000.

Corectarea earlobes vă va ridica trei-cincizeci mii. Reducerea dimensiunii urechii te de până la douăsprezece sau de șaizeci de mii.

Despre otoplastie cu laser, deoarece în valoare de treizeci la optzeci de mii de ruble.
Din nou, aceste prețuri la Moscova. Și având în vedere rezultatul mediu de zece clinici. Aceasta înseamnă că poate fi mai scumpe decât poate fi mai ieftin. Dar pentru imaginea medie pe care ar trebui să fie suficient.

Otoplastia înainte și după

urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

comentarii Otoplastie

urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

Dacă ați decis să îmbunătățească aspectul lor nu este necesar să-l salveze. Nu face o interventie chirurgicala in clinici discutabile pe care le ofera aproape nimic pentru a rezolva problemele tale.

Nu te lăsa păcălit, vă poate fi chiar mai costisitoare de a gestiona, și nu numai cu condiția financiară, ci și sănătatea dumneavoastră.

urechi Otoplastie - operație, comentarii preț, fotografii înainte și după

În ceea ce privește comentariile de pe rețea și cele pe care am auzit personal, se poate concluziona.
Dacă este făcută într-o clinică bună și dacă otoplastie are un bun specialist. Cum rămâne cu consecințele, nu poate supraviețui. Ei fac totul în cel mai bun mod posibil. Ei rep drum, și probleme din cauza acestor operațiuni fără importanță nu sunt dorit.

A doua întrebare este dacă urmați recomandările post-operatorii. Nu trage, dacă bandaj, fără o dată dacă prietenii și cunoscuții tras noile urechi în special în primele câteva luni după intervenția chirurgicală și, în general. Dormi pe spate într-o praștie pentru prima lună. În general, dacă vă permiteți hryaschik dumneavoastră să crească împreună și să se întoarcă cetatea în forme noi. Dacă toate acestea este de a se conforma să se teamă de ceea ce ureche din nou Provocare nu este necesar, după otoplastie.