Unul cu un copil în brațe, blogul lui Anne baganaevoy

Am fost lăsat singur cu un copil. Ghid de supraviețuire

Unul cu un copil în brațe, blogul lui Anne baganaevoy
Am fost lăsat singur cu copilul în brațe: un ghid de supraviețuire.

Acum trei ani, soțul meu și am despărțit în termeni buni, destul de împărțirea maritale. El - o pisică și un părinte mi Khrushev - un prăjitor de pâine și un fiu în vârstă de ani. Începutul unei alte vieți. Cel mai critic au fost primele șase luni: sentimente au fost difuzate de mare, cum ar fi lavă, o menghină stoarcere circumstanțele financiare, subordonarea copilului a creat un sentiment puternic de închisoare. Acum pot să apreciez ce acțiunile mele au ajutat, și care, dimpotrivă, a împiedicat o recuperare de succes și stabilirea picioare. Deci - este o instrucțiune pentru samomamy supraviețuire!Fiecare familie nefericită este diferit, este o axiomă. Și despărțire cu omul are loc la o varietate de peisaj și de circumstanțe. M-am dus, pentru că era să fie de-a dreptul periculos. Și există anumite avantaje. La urma urmei, în ciuda bleakness situației, eu încă mai controla situația. Ea a decis, ea a estimat resursele lor, am realizat că îndura. El a cerut să ajute pe mama mea și prietenii ei și cu mândrie a plecat într-un loc sigur. Nu se compară cu șoc, care trece printr-o dekretnitsa tânără când anunță ei credincioși, care dintr-o dată seama ce ne-am frunze diferite, și noblețe, astfel încât să nu faci de râs prezența lor nedemn. Lăsând singur, neajutorat și concasată, cu un copil în brațe.

Morala: nu ești nici mai rău, nici mai bine decât altele. Tot ceea ce sa întâmplat cu tine - nu în comparație cu alte materiale. Trimite lemn binevoitorii care vor da exemple de femei care au mult mai mult noroc. Și asta te va face să spui „ar trebui să spun în continuare vă mulțumesc.“ Atunci va exista un sentiment de recunoștință - și apoi spun. Între timp, nu este - blestem poate cu adevărat nasylat pe capul celui care a facut viata iad.

Unul cu un copil în brațe, blogul lui Anne baganaevoy
Muștele și chiftele, se calculează!

O altă mamă lezată cu ciocanul în mod activ fiica a crezut că papa - un om rău, ridichi, și cred că este imposibil. În paralel, formând fata o serie de tendințe nevrotice, cum ar fi rușinea de dragoste pentru tatăl lor preferat băieții răi în viitor și așa mai departe.

Și, cred că casual, care rulează ochiul interior pe prietenii tăi, veți găsi, de asemenea, o mulțime de astfel de exemple. Această cauză resentimente în cazul altor mame. Și fiind o parte din propria realitate, neobservate

Morala: urmăriți cu atenție discursul. Pentru faptul că ai aruncat copilul în legătură cu papa. Am rezistat ordinul de a spăla negativ, dar, în urma recomandărilor populare, în timp ce a difuzat urmași ce un tată minunat. Deși nu cuvântul în sine pe faptul că de fiecare dată când am fost acopere capul cu ura de papa însuși, pentru că trebuie să mint. Ei bine, nu vin cu mine încă ce iluminarea este de a da drumul de resentimente și să fie umplut cu iubire. Și apoi am încetat să o fac. Pe Papa vorbim liber în ceea ce privește acest lucru. „Da, ea trăiește separat. Da, uneori este vorba. Nu, nu știu de ce nu a venit azi. Și nu vă pot promite că papa va da robotului. Asta e exact bunicul meu a da - să numim bunicul său „?. Nu există povești despre ce tata la locul de muncă. Și nici o responsabilitate internă pentru modul în care papa se manifestă în raport cu copilul. Eu sunt responsabil doar pentru mine - pentru comportamentul meu, să răspundă la papa însuși. Această abordare a ajutat să scap de vina pentru copil, pentru că el are un astfel de tată. Și, în consecință, a facilitat în mare măsură propria mea stare de spirit. Cu toate acestea, nu o dată.

Cereți ajutorul de care aveți nevoie pentru a puternic - am înțeles pe deplin. Absolut inutil să caute înțelegere de la alte suferinzi și femei cu handicap. Fiecare preparată în experiențele lor, și alta decât o poveste despre cât de rău ei personal - nimic nu se poate distribui. Da, înțeleg, dar ce vrei de la ea? La acel moment, atunci când capul este umflat de gânduri amare, piept apasă disperare, mâinile agitându-se din slăbiciune, de ce vă asigurați că nu sunteți singuri? S-ar putea lucra din nou, bine doi. Dar, dacă va conduce turma de iubite, cu care se va petrece ore ustaivayte repetiții de cor „numele Yaroslavna“, apoi te-a rănit grav tine. Toată energia pe care ai nu este atât de mult acum, va merge pe a asculta plângerile și nemulțumirile. Și în loc să fie restaurate, te va scufunda mai adânc și mai adânc în depresie. În plus, ia în considerare proprietatea orice unitate a societății pentru stabilitate. Echipa va fi în orice mod caută să-și păstreze membrii lor, iar succesul va fi bucuros să aici nr. Pentru a ieși din mlaștina vieții, avem nevoie de o mână de echilibru, care va trage în sus, mai degrabă decât agățându-se în partea de jos a piciorului.

Morala: Viața te-a aruncat pentru a supraviețui. Aici și de a supraviețui! Uita de toate aceste prostii despre fetele bune care sunt probleme, se transformă în behăitul oilor și coborâți la turma. Toate aceste forumuri și accidente comunitare „broshenok“ - coti. Tu - Nu-i. Trebuie doar o astfel de perioadă și va fi în curând peste.Când viața costă dur cu un om, el este în căutarea celui vinovat în lumea exterioară. Femeia începe să se dea vina. Chiar dacă sincer greșit fostul soț, vom cere în continuare întrebări, „cum aș putea permite acest lucru“, „în cazul în care sunt ochii mei“ și „de ce nu am ascultat la mama mea.“ Vin, și ca o consecință, rușine leagă o tendință naturală de a căuta ajutor. Asta este, putem sugera, dar sub formă de plângeri la viață. Dar niciodată nu va cere pur și simplu de teama de teama de eșec, și nu doresc să arate slăbiciune și de inferioritate. Pentru o societate încă mai trăim prin legile primordiali - dacă este căsătorit, o fată bună, bine făcut. A fost lăsat singur cu un copil - el devine un paria. Taie un scenariu de „da-care-I-acum nevoie de-un-mic-un copil-la-arme“, ceea ce înseamnă moartea prin înfometare în ochii unei mulțimi indiferente

Ei bine, e adevărat. Fiecare dintre noi are o duzină, poate mai mult, oameni care pot ajuta cu adevărat. Doar cere - fără whining și manipulare în spiritul „mi atât de greu.“ Doar cere - să stea cu copilul, mutarea mobilei, aduce medicamente, a lua notițe în gosucherezhdeny. Nu se arunca cu capul în această machetă trufaș „Pot să fac totul singur.“ Nu căuta scuze pentru incapacitatea sa de a cere în generalizări „dar nimeni nu ajuta acum, fiecare pentru sine.“ Dă-le oamenilor o șansă de a arăta cele mai bune partea lor. Activ cere ajutor bărbați - prieteni, cunoștințe, colegi, vecini, trecători. Nu te pune jos pe scări, cu un cărucior, așteptați un minut, iar când mă duc dincolo de om, opriți-l simplă cerere „vă rugăm să ridica PRAM sus.“ Fără explicații, care este greu pentru tine, fără „Hopa, îmi pare rău, aș putea fi eu, dar am acolo cinci kilograme de cartofi.“ Da, cineva și să refuze. Passer poate fi graba sau vecin dobitocule poate recupera după o intervenție chirurgicală și el nu a putut trage de greutate, și una ex-soț este acum într-un meci de băut, împreună cu fostul ei sot. Acestea refuza - pentru a ajuta pe alții. Dar nu salva până problema în extreme, contactați un pic înainte de timp, astfel încât oamenii să aibă timp de manevră.

Am început să mă întreb intenționat numai un an mai târziu, și numai după sfatul insistent al antrenorului meu. Prima clatita a ieșit un succes, era teribil de frică să ceară un vecin pentru a aduce un pachet de alimente în lift. Dar apoi a intrat în gustul, cuvântul este sentimentul kayfovo atunci când un om, chiar și un străin, deși de scurtă durată - de îngrijire, dar ia de mine. Și ea a început să se aplice cererea tot mai mult. Deci, acesta este un alt pukto din lista de „ce să fac, aș fi devenit un alt“ - pentru a cere o dată, nu cu mult timp după bătălia de la numai realitatea.

Unul cu un copil în brațe, blogul lui Anne baganaevoy
triumfă asupra răului Salvage

Pentru că - 1) copilul este mic, el are nevoie de mama încă foarte mult 2) mini-grădină - nu este atât de rău, dar spitalul va fi mult mai scumpe. rasă atât de nervos „home-work-shop-gradina“ mă pe scenă, lins rănile într-un fel nu a declarat recurs. Deși, din nou, pentru cineva la locul de muncă ar fi o eliberare. Principalul lucru - să facă acest pas conștient și bine calcula totul.

Ei bine, dacă, decide să alimenteze rândurile de freelanceri, ca mine, atunci eu sunt gata să dea câteva sfaturi practice:

Orizonturi și educație

Aici 99% "foarte" raskhohochutsya sardonic. Ce nafik bărbați, dacă sunteți de dimineața până seara, cu un copil mic? Și între locul de muncă ca un blestem? Și totuși, am exemple atunci când un aspect drăguț tânăr mama prevăzut într-o nouă relație, nu a avut încă timp să se răcească papuci expulzate sau decedat soțul. Și nu un singur exemplu, atunci când aceste relații au ceva ce merită. 2-3, cuplul fugi, dar până când mama mea are complexă vyrabotlsya stabilă de vinovăție pentru copil, pentru că ea nu a fost în măsură să îi furnizeze un tată normal un prejudiciu adânc înrădăcinată „vsemuzhikikozly“, iar inima a fost acoperit cu dezamăgire durabilă de gheață în sine și altele .

Deci, recomandarea nainastoyatelneyshaya - să se abțină de la coabitare (cel puțin!). Desigur, un păcat să nu pentru a profita de sprijin, ajutor și îngrijire. Dar ești acum, să-l puneți blând, nu sunt alimentate, energia este vitală pentru stima de sine la zero este scăzută, voința slăbit. În această stare începe să activ facă ceva pentru a da omului nou - ceea ce înseamnă că cel mai mult să se devoreze. Acordați-vă timp pentru a recupera de la ceea ce sa întâmplat, elimina lecțiile. Nu în termeni de „ceea ce am făcut greșit« dar, în sensul de»care ma condus la această situație,«și»De ce am nevoie pentru a deveni mai că nu se repetă."

Unul cu un copil în brațe, blogul lui Anne baganaevoy
Creativitate. Aici și acum

Suferința cauza gânduri din trecut și teama de viitor. Sentimente față de fostul soț este încă foarte puternic, iar dacă vă imaginați că într-o lună da drumul, eu încă mai trebuie să te dezamăgesc. Aplatiza și cârnați va fi pentru o lungă perioadă de timp. Eu, de exemplu, un sentiment de calm și indiferență la vederea fostul ei soț prins doar după aproape 3 ani. Am văzut foarte rar, mi sare el nu a fost stropit pe rana, așa că am considerat a fi în termeni favorabili. Dar se întâmplă, de asemenea, că papa zel spin în ochi, din diverse motive. Și apoi perioada de reabilitare ar putea hoo cum zanyatutsya. Deci, ce să fac?

Observați că nu am sunat pentru a merge la un psiholog. Da, pentru că ești cu o mare probabilitate de acum nu va merge. Poate că atunci, când cimentul este la inima va interfera, de fapt, cu respirație. Și acum - nr. Tu înota în oceanul de durere în zgomotul cap, în fața ochilor pictura dintr-un film de groază cu participarea dumneavoastră. Este atât de greu de suportat încât psihicul include apărarea și spune că „aceasta este norma.“ Ei bine, că nu a mers pe șine. Și odată norma, atunci nu este nimic pentru a trata și de a „durotologu“ tu nu mergi.

Dar noi trebuie cumva distras, este necesar pentru ceva pentru a comuta.

Desigur, dacă nu ai un copil (copii), sau ar fi o suma de bani inordinately mult, v-ar găsi, probabil, consoleaza pur clase de fete - scurta excursie la mare, șampanie, dans în club până când picătură, chef nebun pe Riviera Franceză cu un amant tânăr ...

Dar tu nu ai un iubit, iar această sumă de bani. Ai un copil. Și programul de copii determină ritmul și ordinea vieții. Ei bine, ai rupt câteva ori la prietenii ei, ei plâng, au luat milă și a spus că el a știut întotdeauna că a fost nici un meci pentru tine, asa ca ce? Aceasta anestezie, si apoi avem nevoie de o terapie reala.

Eu personal cunosc de doar 2 mod sănătos: munca și creativitatea. Din moment ce munca mea implică un număr mare de foarte creativ, ea este ma și salvat în primul an. Am scris ceva texte de dimineața până seara (cu pauze pentru copil, desigur) a fost luată pentru toate comenzile, și de a rezolva astfel două probleme principale: inima de calm și de a face bani. Adevărat, am uitat complet despre odihna corporală pe care mi rateu câteva luni mai târziu. În legătură cu durerea unlived (citeste mai sus) oboseala provocat bronșită, pneumonie apoi, lipsa de energie si un nou episod de depresie. Acesta din urmă - din domeniul „cum să nu facă.“

Aceasta va fi cea mai bună terapie, crede-mă. Concentrându-se pe clasa altruist, ai forța creierul să fie „aici și acum“. Lăsați sebyazhaleny inutil sau chibzuind dureros „de ce sa întâmplat“, „Ce am făcut greșit“ și așa mai departe. Dacă ați trecut deja etapa de doliu luminos, dar acum trebuie să recupereze. Deja toate, destul de whining. Este timpul pentru a trage împreună și pentru a muta pe. Cum? Ce? Unde? Ce? Nu știi? Ei bine, nu doare creierul, răspunsul nu este încă vine, dacă este setat întredeschisă în sine pe peretele acestor probleme. Angajarea în muncă creativă - și lucrurile se vor îmbunătăți.