unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile

unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile

Multe femei au o stare proasta pe tipul de unghiile lor bine ingrijite. Chiar și atunci când vorbim cu cei dragi ei încearcă să ascundă mâna că ei nu s-au dat o atitudine neglijentă. În ultimii ani, mulți au trecut la materiale de capacitate de gel, dar această tehnică poartă „capcane“.Apoi, pentru a restabili placa de unghii, aveți nevoie de o mulțime de timp. Da, și că este întotdeauna în naturalețea moda, de asemenea, conduce la concluzia că este necesar să se țină mai bine evidența acestora, referindu-se la ajutorul drogurilor. Lac „Eveline 8 în 1“ nu se va întări unghiile numai slăbit, dar, de asemenea, le face apariția bine îngrijit.

Evelyn lac Compozitie 8 1

unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile
Acest instrument este capabil de a restabili starea normală a unghiei, pentru a facilita regenerarea după influențele timpurii agresive cum ar fi gel sau unghii acrilice.

Ajuta la mentinerea unghiile intr-o stare normală pentru cei care sunt slabi, prin natura sau devin, astfel, ca urmare a bolilor interne.

La cererea producătorului medicamentului poate elimina doar opt probleme comune de unghii:

 • opri coaja lor;
 • mai greu pentru a face o placă de unghii;
 • elimina fragilității;
 • netezi suprafața osului unghiilor;
 • vindeca unghiile slăbite;
 • le da o ceata;
 • tarnish eliminați;
 • a le face mai groase.

Pe lângă soluțiile de mai sus, în continuare, contribuie la creșterea rapidă a plăcii de unghii.

La baza este un set de instrumente inovatoare Strong Nail ™. Datorită lui, restabilește echilibrul de umiditate și aspectul unghiilor uite. Aceasta contribuie la formarea plăcii unghiilor și creșterea rapidă a acestuia. ingredientele compoziției atent selectate se ingroasa unghiilor și protejează împotriva mediului agresiv extern.

Lacul cuprinde următoarele componente:

 • acetat de Butul (butil) - solvent;
 • acetat de etil (EtOAc) - pentru agenții de degresare;
 • anhidrida ftalica - un polimer care formează o peliculă și contribuie la mijloace de uscare rapidă;
 • Glicols copolimerică - previne amestecarea componentelor de lac și protejează placa unghiilor de la pierderea de umiditate;
 • Acetil tributil Citrat - un plastifiant, formând o peliculă pe unghii și-l rigidizarea;
 • Acid fumaric - mijloace conferă proprietăți antibacteriene;
 • Diamond pulbere - protejează placa de unghii, previne-l de la defăimare și exfolierea. Acesta oferă o acoperire uniformă;
 • Acid ftalic - formaldehidă este utilizat drept conservant, pentru a asigura durata lungă a sculei.

unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile

Datorită ultimei componente este o mulțime de controverse. Conform standardelor europene, această substanță dăunătoare ar trebui să fie nu mai mult de 0,2%, iar în lacul Evelyn 8 într-una din ordinea sa de magnitudine mai mare.

Poate din cauza acestui aviz pentru a utiliza acest lucru înseamnă divizat. O astfel de componentă nu acționează deloc favorabil.

După două săptămâni de utilizare a mijloacelor de unghii va arata bine îngrijit și să câștige luciu.

Obțineți o prezentare generală a colecțiilor Orly lacurile de unghii, a se vedea fotografii și alte comentarii în acest articol.

Instrucțiuni de utilizare

unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile
Este nevoie de acest instrument pentru a fi aplicate de zi cu zi.

Tratamentul eficient este recomandat în prima zi un strat de lac de unghii acoperire, în a doua zi, se adaugă următoarele.

În a treia zi, trebuie să spele toate straturile și se acoperă din nou unghia. Acest lucru se face timp de trei săptămâni, apoi se aplică cu vopsea în locul bazei.

Unele fete recomanda alt mod dovedit:

 • primele două zile pentru a aplica lac pe două straturi;
 • spălați-le în a treia zi a grevei înseamnă deja de trei ori pe fiecare placă;
 • în a patra zi, toate clătire și repetați procedura.


lac terapeutic poate provoca reacții alergice. deoarece compoziția sa conține formaldehidă. Dar poate fi câteva cazuri, deoarece instrumentul a trecut testele dermatologice, un rezultat care nu a fost dezvăluit un impact major al acestei componente asupra persoanei.

Singurul avertisment este imposibilitatea de a se aplica plăcilor de unghii foarte deteriorate, care a suferit de o capacitate acrilic.

Nici un rău ar fi pentru a trata cuticulele cu ulei de măsline sau cremă hidratantă înainte de a aplica acest lac pentru a proteja pielea de uscare.

Atunci când se utilizează medicamentul ca bază pentru unghii colorate, nu este necesar să se uite că are o culoare mată și, prin urmare, nu se poate obține destul de culoarea finisaj, care a fost planificat.

Motivele pentru eventuala durere de unghii

unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile
Uneori, atunci când se utilizează lac în primele două zile în unghiile pot fi simțit de ardere, aceasta poate fi cauzată de o supradoză de mijloace.

Ar trebui să fie șterse imediat de pe unghie si prin timp pentru a începe tratamentul cu aplicarea unui singur strat, nu de la doi.

Nu se recomandă să aplice acest instrument pe o bază de zi cu zi sub lac, în cazul în care tratamentul a trecut deja. Acest lucru poate duce la dependență și de reacție inversă, în care se va rupe unghiile, care este confirmat de unele comentarii fete.

Aplicarea corectă a lacului „Eveline 8 în 1“ - cheia pentru unghii sanatoase, iar dacă nu urmați instrucțiunile, puteți obține experiență nedorite.
manichiura moderna este foarte diferit de obicei, nu numai sub formă de lacuri și culori, dar, de asemenea, tehnologia, precum și durata de „viață“ a unui astfel de acoperire. De ce lac pe unghii cu gel păstrează și ce să facă detalii.

Argumente pro și contra

unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile
Începem cu o singură defecțiune a sculei - de formaldehidă conținute în acesta.

Este necesar să se ia în considerare unghiile fete diferă placă subțire și slăbit.

Pentru ei, cea mai bună soluție este de a încerca în primul rând efectul său asupra unghiei de o parte, și mijloacele aplicate într-un strat subțire.

Dezavantajele cu o mare dorință poate fi atribuită scurtă ședere sale pe unghii, dar pentru a justifica aceasta poate fi remarcat faptul că lacul nu este completa un strat decorativ, acesta este - medicația de tratament, care necesită o cerere de zi cu zi.

pozitive lac mult mai mult:

 • înălbitor excelent vârful liber al unghiei;
 • Acesta acoperă folie protectoare de unghii pe care îl împiedică chiar și acțiunea mecanică;
 • întărește și hidratează nogtiki;
 • când utilizați nu poate provoca un lac convențional, de unghii va avea un finisaj mat natural;
 • realizat suprafata netezirea unghiilor osoase;
 • protecția oferită împotriva factorilor negativi.

unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile

În cazul în care puteți cumpăra, prețul

Cumpara un lac Eveline 8 în 1" «poate fi în orice magazin de cosmetice, mai ales în rețea afiliate mari. Valoarea sa este în intervalul de 120 de ruble. În magazine online, acest lac poate fi cumparat ieftin.

Aspectul oja gel si o noua tehnologie fundamental, coperta a făcut o adevărată revoluție în arta unghiilor art. Viteza și ușurința de aplicare, frumusete fără cusur și puterea de acoperire nu pierde recursul său timp de două până la trei săptămâni, de securitate completă a unghiei naturale - acestea sunt principalele avantaje ale utilizării de lac de unghii cu gel de unghii. După evaluarea tuturor avantajele sale, mulți dintre contemporanii noștri încep să stăpânească tehnica de aplicare oja cu gel la domiciliu. Ce trebuie să acopere gel de unghii oja la domiciliu. ia lista.

Nu am probleme cu unghiile, dar eu sunt încă interesat de mijloacele de Evelyn 8 la 1. Este frumos, de asemenea, că unghiile nu sunt doar sănătoase, dar, de asemenea, arata foarte bine. După prima aplicare am dat seama imediat acest lucru înseamnă că îmi place. unghiei nu a fost găsit. Ea a câștigat luciu și a început să arate mult mai bine, așa cum sa stabilizat invizibil. Uscarea de droguri rapid, astfel încât, chiar dacă te grăbești în interes de afaceri, vă puteți dedica 10 minute și să transforme propriile mâini.

Am nanoshu de obicei, acest lac, în două straturi. Primul uscat instantaneu, dar înghețarea completă a doua trebuie să aștepte timp de 5 minute. După 4 zile am spăla toate straturile de lac remover. Eu folosesc acest medicament atunci când nu există nici un moment să aplice elementele decorative de acoperire de obicei, și am acest lucru se întâmplă destul de des. Spune despre tratamentul unghiilor ei nu pot face nimic, dar asistenta lui în situații de urgență este de neprețuit.

unghii Terapie Eveline 8 în 1 instruire, compoziție, comentarii, de ce doare unghiile

Vopseaua folosită de Eveline „8 în 1“, 3 săptămâni, așa cum a fost scris în instrucțiunile pentru el. Totul a fost perfect, cuie întărit considerabil, și nu am putut obține destul de astfel de noroc. Din prima dată când am găsit un instrument de vânzare, și a fost în căutarea ca câțiva ani. Dar, la doar câteva zile după încetarea curei de tratament, succesul meu în adevăratul sens al cuvântului „rupt“. Timp de o lună de îngrijire constantă unghiile mele au crescut bine. Imaginează-ți dezamăgirea mea când acestea sunt la îndemână toate rupt. După acest efect înțeles că devreme să se bucure și unghiilor această companie este eficientă numai atunci când sunt aplicate și după spălarea tuturor problemelor cu unghiile spate.

Imi place agentul pentru regenerarea unghiilor de la Evelyn. Am aplică două săptămâni, iar rezultatul a fost atunci în mod clar vizibile. unghiile mele au crescut, suprafața lor pliată stabilizat, ei au încetat să exfolia și să devină mai gros. Ultima proprietate achiziționată de ei este foarte important pentru mine, deoarece chiar și cu tăierea împrejur cu ei înainte de a existat probleme au fost îndoite și greu de tăiat. Și, în plus, marginea albă a vârfului de unghii pentru albeasca și să devină similare, ca jacheta.

Elvira, în vârstă de 42 de ani.

Eu folosesc vopsea de la Eveline 8 în 1, numai în anumite cazuri. Acesta a fost mult timp observat că „funcționează“ numai atunci când sunt aplicate pe unghii, și după spălare efectul zero. Prin urmare, am folosi pentru a proteja placa de unghii atunci când faci temele murdare sau mizerie în jurul valorii în teren în țară. Fără ea, aș fi pierdut galbenelele ei.

Etapa finală în machiaj este aplicarea rujului. Dar, uneori, nu este suficient de unul, iar imaginea nu arata complet. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este de a utiliza o buze. Foto, paleta de culori și recenzii Dior buze luciu de aici.
Revizuirea și recenzii despre mată moda luciu de buze în acest articol.