unghii terapeutice „inteligente smalț“ evaluări, metoda de aplicare, a căror divulgare

Frumoase, sanatoase, unghiile bine îngrijite - visul de fiecare femeie, pentru că ordonat, decorate cu mâinile îngrijite excelente sunt semnul distinctiv al femeii moderne. Cu toate acestea, nu toate dintre noi natura le-a acordat o astfel de avere, așa că trebuie să folosească toate mijloacele posibile pentru a îmbunătăți calitatea unghiilor.Pe una dintre cele mai populare instrumente pentru unghii numit „email Clever“, din care comentarii au stat la baza acestui articol, vom vorbi astăzi în detaliu. Produs prin intermediul acestei serii, în SUA, compania „FRENCHI Products, Incorporated.“ Acest cosmetice a dezvoltat o serie de instrumente pentru unghii având în alt scop și care acționează pe unghii cu obiective diferite.

Preparate pentru regenerarea peeling unghii „Smart Enamel“. Comentariile consumatorilor cu privire la acest produs, spun că atunci când este utilizat în mod regulat, placa de unghii este mai durabil, și în mod tradițional predispuse la vârful unghiilor fragile este mai durabil și mai puțin predispuse la deteriorări mecanice. Produsul conține extracte de usturoi și bambus, stimulează circulația sângelui în zona okolonogtevoy și ajută la hidratarea suprafața unghiilor.

„Email Clever“, unghiilor întăritor. Mijloacele calculat la cererea curs în termen de patru săptămâni, conține proteine ​​de mătase și vitaminele A și B5. Utilizarea unghiilor întăritor îmbunătăți sănătatea lor, unghiei se întoarce elasticitatea și rezistența. Producătorul recomandă să se aplice formulare pentru unghiile curate, fără a două straturi de lac în fiecare zi, iar a treia zi pentru a elimina toate straturile formate fără acetonă specială instrument.

Nail aer condiționat „email inteligent.“ Opinii despre acest produs spun că acest instrument este numai utilizarea eficientă pe termen lung. substanțe speciale în compoziția sa au un efect unic asupra porii celulelor de unghii și cuticule, ajutându-le să se deschidă la pătrunderea de substanțe nutritive și vitamine în celulă. Acest lucru face posibil pentru a spori efectele terapeutice ale medicamentului și pentru a reveni unghiile rezistență, elasticitate și fermitate. Produsul a inclus nutrienți, cum ar fi vitaminele A si E, extracte de coada calului, Camellia, ginseng si alte plante medicinale. Datorită faptului că agentul contribuie la dezvăluirea unghiei, atunci, nu este recomandat să fie utilizat simultan cu lac de unghii.Stimulator accelerat creșterea unghiilor. Știm cu toții situația, atunci când în câteva zile trebuie să arate ca o regină, și starea și lungimea unghiei este lăsat mult de dorit. Pentru astfel de cazuri, specialiștii de laborator „FRENCHI Products, Incorporated“, dezvoltat de droguri. Acesta conține un extract natural de ginseng sălbatic și PENTAVITIN și un set complex de minerale naturale și vitamine. Datorită acestui prepararea unei serii de „smalțului inteligente“, care analizează cele mai pozitive, reface structura unghiilor, făcându-l mai dens și strălucitor, și permite numai 10 zile pentru a crește în mod semnificativ lungimea sa.

Complexul 7 "Smart Enamel" - întăritor și unghiilor de creștere stimulator. Instrumentul este versatil în linia de serie și pot fi folosite ca bază pentru vopsea (în acest caz, producătorul recomandă să se aplice un strat), și ca o sănătate îmbunătățirea și mijloace de armare (în acest caz, unghiile curate uscate aplicat 2 straturi de droguri de zi cu zi ). Folosirea regulata a produsului „Complex 7“ poate accelera în mod semnificativ creșterea unghiilor, precum și a îmbunătăți aspectul și pentru a reduce ruperea și pentru a opri peeling.

În plus față de mijloacele de mai sus în seria „Smart email“ fabricat ca medicamente pentru eliminarea unghiilor dăunătoare musca, placa de unghii masca castravete, mijloace de recuperare după structura de extensie de unghii, umectanti unghiile și cuticula ulei nutritiv.

unghii terapeutice „inteligente smalț“ evaluări, metoda de aplicare, a căror divulgare