unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii

unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii

vederi incredibile și mod spectaculos va ajuta pentru a crea o manichiura neobișnuită. Alături de obicei acumulare și gel de acoperire, vopseaua „clasic“ nu-și pierde relevanța. soiuri moderne de astfel de acoperiri este aspect deosebit de interesant.Oglinda poloneză - o mare oportunitate de a transformare, mai ales de actualitate înainte de începerea sezonului de vară. Caracteristici astfel de mijloace, utilizarea de nuanțe și o gamă de produse disponibile este prezentată în acest articol.

Care sunt

unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii

Acoperirile cu efect de oglindă sunt sortiment variat. Primul este lacurile convenționale conținute în compoziția de particule minuscule reflectorizante. Utilizarea acestei opțiuni este familiar tuturor și nu necesită abilități speciale.

Principalul lucru este de a utiliza o nivelare adecvată fundație, în caz contrar acoperirea va arăta toate defectele de unghiei. Fixarea stratului este de asemenea necesară pentru a prelungi durata de viață de manichiura.

Gel de acoperire este mai complexă și există o serie de nuanțe, care va ajuta pentru a crea un adevărat uimitoare și strălucitoare, în sensul literal al cuvântului manichiura. O atenție specială folosește un așa-numita praf oglindă. Cele mai mici particule sunt aplicate la sfârșitul procedurii în fața stratului de acoperire superior. Pentru a face acest lucru, un pic de gel lipicios pentru a fi distribuite luciu. După uscarea și fixarea stratului de acoperire, pentru a crea un unic în frumusețea sa, Niall - proiectare.

film de oglindă pentru unghii este, de asemenea, folosit destul de des. Caracteristici devin aplicații critice de proces. Acest lucru necesită un pic de practică la suprafața filmului a fost fără cusur. De obicei, o astfel de manichiură realizată numai de către profesioniști, dar unele umelitsy, de asemenea, au însușit această tehnică.

acoperiri oglindă Acrobatie - utilizarea plăcilor de extensie metalice. Procedura necesita pre-tratare, în special, să consolideze unghiile aproximativ o săptămână înainte de sesiunea.

Master detectează o placă presecționați acoperă și soluția lor de protecție. Astfel, un strat extrem de robust și durabil a suprafeței metalizată.

Nu te folosiți prea des o astfel de transformare, deoarece dăunează unghiei. O alternativă ar fi achiziționarea unui lac special, cu un efect de oglindă. Această aplicație nu necesită paletă profesională și adecvată specială de nuanțe se va ridica culoarea pentru fiecare ocazie.

Cum de a alege

Aproape fiecare brand are un produs similar, astfel încât alegerea nu va fi ușor. Înainte de a în cele din urmă vă decideți să cumpere, este recomandabil să se inspecteze flaconul pentru uniformitatea amestecului, verificați viața și compoziția raft. Dacă ar trebui abandonate lac care conține formaldehidă periculoase, toluen sau ftalat de dibutil, de la cumpărare.

De mare importanță este, de asemenea, consistența produsului. picătură lac nu trebuie să fie prea vâscos sau lichid, sau prin aplicarea turn în procesul de testare. Dacă este vorba despre o perie, produsele sunt mărci de încredere distins de design atent nu numai sticla, dar instrumentul principal.unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii
Care este prețul unui lac de unghii antifungic, și ceea ce de brand cel mai bine este de a alege, este descris pe larg în articol aici.

Dar ce un lac de unghii Sally Hansen diamant 320, descris în detaliu în articol.

Marginile periei trebuie să fie ușor rotunjit, să fie de lungime egală, fără ieșită în diferite direcții ale firelor. Sticlă și fără agitare ar trebui să aibă o consistență netedă, dacă este precipitat sau pe partea de sus a acumulat lichid incolor, cel mai probabil, această calitate produs sau cusute.

Gama de produse

 1. Cea mai mare selecție a colecției va reflecta nuanțe de la El Corazon. Paisprezece de neegalat și de culori diferite da o mulțime de cameră pentru imaginație. Costul acestor agenți variază de la 180 la 260 de ruble.
  unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii
 2. Gelliant - de lux de culoare profundă și durabilitate de până la trei săptămâni. Paleta de nuanțe rafinate vândute de la 250 la 380 de ruble pe sticla. În lac de unghii fotografie -zerkalny:
  unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii
 3. Layla Compania italiană a lansat, de asemenea, o serie de nuanțe oglindite. Paleta este format din opt culori strălucitoare cât mai aproape posibil cu originalul. Costul unor astfel de acoperiri în zona de 500 de ruble, dar să-l cumpere de pe piața liberă este destul de problematică.
  unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii
 4. Produsele L'Oreal are, de asemenea, în arsenalul său de nuanțe de modă nouă. Costul acestei achiziții va fi în jur de 350 de ruble.
  unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii
 5. Marc Jacobs brand este faimos nu numai pentru parfum sale deosebite. lacuri de unghii acestei companii sunt de acoperire rezistente și de lux de culoare. Prețul variază de la 450 de ruble și de mai sus.
  unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii
 6. Buget de acoperire opțiune oglinda pe compania Avon a câștigat, de asemenea, dragostea de fete din întreaga lume. Cât de mult? Costul totul, de la 140 de ruble, iar paleta de culori este foarte variată.
  unghii oglindă poloneză preț, fotografie, recenzii

acoperiri oglindă sunt foarte atractive și merită să aibă loc în paleta de astfel de instrumente. Ele nu sunt doar o vedere uimitoare, dar, de asemenea, foarte „capricios“ pentru a utiliza. Pentru a acoperi a fost extrem de succes și armonioasă, trebuie să se pregătească cu atenție placa de unghii.

Dezavantajul unor astfel de mijloace pot fi accentuarea neregularităților mici pe unghii. Gama acestor culori este foarte largă, aproape fiecare companie are lacuri exclusive SLR.

Ceea ce ei sunt și după cum reiese recenzii despre lac de unghii Orly. Se poate înțelege din conținutul acestui articol.

Care sunt comentarii lac de unghii Lotseril, precum și la ce preț, specificate în detaliu în articolul de aici.

Dar ceea ce este prețul unui cui solid. precum și modul în care aceasta ar trebui să se aplice, detaliat în articol.

 • Margarita, în vârstă de 34 de ani: „Am încercat acoperirea cu gel, cu un efect de oglindă - pe un fel de uimitor! costum de argint aproape orice ocazie, dar nuantele de aur mari pentru un mediu informal, și să nu funcționeze. Susține tsarapinok perfect vizibile și nici un prejudiciu, cu toate că eu sunt foarte frică de el ".
 • Vika, 44 de ani: „A cumpărat lac cu un efect de oglindă. Diferite firme si tipuri, dar întotdeauna manichiura foarte vii și de neuitat. Arată bine, și cu alte elemente, în special combinația de mată și de suprafață lucioasă. Am auzit că vor fi din nou în acest an în trend, astfel încât este necesar să se actualizeze de colectare a acestora cu noi culori. "
 • Irina, 28 ani: „coatings oglindă - o soluție pentru vara, le place și de a folosi întotdeauna. În geanta mea acolo și combinație convențională transparentă cu sclipici, holografică și foarte interesant. Singurul dezavantaj al mijloacelor, cum ar fi, în opinia mea, astfel încât această detectarea defectelor mici. unghiei trebuie să fie prelucrate cu atenție înainte de aplicare, sau „oglinda“ va distorsiona. "