Unde pot studia în străinătate pentru gratuit - cea mai bună educație gratuită în străinătate

Unde pot studia în străinătate pentru gratuit - cea mai bună educație gratuită în străinătate
Recent, am decis pentru a obține un al doilea grad, dar nu și în România. Știind despre educația de calitate, care este produs de către colegii mei din Europa și America, de asemenea, am vrut să le urmeze exemplul. Conform statisticilor, 10% dintre elevii români merg anual pentru a studia și de a cuceri Statele Unite, Canada, Republica Cehă, Anglia, China și alte țări. Problema învățământului liber în străinătate este încă relevantă astăzi.


În ce țări pot învăța de la studenții români liberi?

Primul lucru pe care am decis să se determine în ce țară ar fi mai ușor de a trăi, în cazul în care m-am antrenat mai ieftin.

Rețineți că puteți învăța doar gratuit la universitățile publice. Ele oferă educație gratuită pentru străini.

În alte organizații, plătit de formare.

Multe formare apel „liber“, în ghilimele. Motivul este că trebuie să se sprijine. răsfețe va nu numai alimente, dar, de asemenea, o bibliotecă, o sală de sport și alte servicii ale instituției. Toate plătit o taxă anuală. În plus, dacă nu introduceți finanțarea universitate pentru programul, va trebui să transferați în contul meu bancar o sumă de bani, care ar fi suficient pentru cazare și masă în timpul perioadei de formare.

Din moment ce eu lucrez și se pot sprijini, atunci nu am să acorde o atenție la educație „liber“. Studiind în România, vom cheltui, de asemenea, cazare si masa. Mai mult decât atât, sumele considerabile cheltuite pe chirie, iar dacă locuiesc într-un cămin studențesc. că cheltuielile mele vor fi mult mai reduse.

Deci, lista țara străină unde puteți obține gratuit de educație și care sunt cerințele de intrare:

 • Austria. Instruirea are loc în două limbi - engleză și germană. Puteți alege cel care deține mai bine. Se înscrie în universități, fără examene posibile, dar va trebui să treacă un test de limbă. Pentru cei care nu au putut trece testul, oferit să treacă un curs de formare, care durează un an academic. În acest timp, va fi capabil de a strânge și de cunoștințe pentru a intra în universitate fără probleme.
  Unde pot studia în străinătate pentru gratuit - cea mai bună educație gratuită în străinătate
 • Germania. Educația are loc, de asemenea, în două limbi, cu trecerea testului. Examenele de admitere și nu. Dacă nu aveți o educație mai mare, nu funcționează. Asigurați-vă că aveți cel puțin 2 ani pentru a finaliza universitatea românească. Cu un completat 1 curs poate ajunge la anul pregătitor. Și cu „turnul“ se poate face fără probleme în universitățile germane.
 • Belgia. Studiul va fi în limba engleză sau franceză. Du-te la universitățile belgiene pot examene, dar cu trecerea testelor de limbă. Principala diferență în această țară - este posibil să se facă chiar și imediat după școală.
 • Italia. Universitățile au deschis porțile pentru studenții străini care cunosc limba engleză sau italiană. Puteți face fără examen și fără certificat de limbă, în funcție de specialitate și cu studii superioare. Minus - nu va primi o instituție de învățământ superior, fără a 1-2 cursuri de română „turn“.
 • Franța. instituțiile de învățământ din România oferă solicitanților să vină la ei, fără examinare și imediat după absolvire. Numai uita-te la certificatul, care ar trebui să fie un scor bun. Atunci când primiți un apel sau un test de certificat de limbă în franceză sau engleză.
 • Finlanda. Instituțiile de învățământ superior din țară să ia propriile lor elevi cu examene și teste de limbă. Instruirea are loc fie în limba engleză sau în limba finlandeză, astfel încât solicitanții trebuie să certifice cunoașterea limbii. Fără examene pot merge la colegiu.
 • SUA. Solicitanții care aleg să se înscrie în universitățile americane ar trebui să fie conștienți de faptul că, fără examinare nu va accepta. Examenul obligatoriu pentru toți solicitanții este examenul SAT. Este necesar să se verifice cunoștințele curriculumului școlar în gramatică și matematică. Observați atunci când primiți va trebui să treacă încă un test de limbă. Universitățile din cadrul programului „licență“, luată imediat după școala românească.
  Unde pot studia în străinătate pentru gratuit - cea mai bună educație gratuită în străinătate
 • Canada. De obicei, studenții străini vin la universități canadiene după liceu, examenele nu sunt necesare. Ele sunt în căutarea doar la certificatul și să dea prioritate celor care sunt foarte apreciate. Când primiți, de asemenea, trebuie să treacă un test de limbă sau să ofere un certificat.
 • Australia. O altă țară unde puteți merge pentru a studia gratuit. Principalul lucru - cunoașterea limbii engleze, certificat sau o confirmare a testului, precum și la sfârșitul primul an al universității românești. Cu aceste date, puteți trece cu ușurință ca pe un curs de universitate din Australia. Viitorii studenți după absolvire nu oferă un curs de pregătire și apoi timp de 3 ani pentru a obține o diplomă „licență“. Un alt plus - este posibil ca 4-5 ani pentru a obține o diplomă de la Universitatea 2.


Rețineți că școlile din Republica Cehă, Grecia, Spania, China și alte țări oferi educație gratuită pentru studenții români.

Dar, de școlarizare universitară nu se desfășoară în limba engleză, dar numai în limba maternă a țării respective, de exemplu, cehă, chineză, etc.

În ciuda acestui fapt, ia universităților fără examene, după școală, și după 1 an de la Institutul Român.

Cerințe de bază pentru solicitanți străini

Pentru fiecare universitate și țară are propriile sale cerințe, dar ele sunt aproape identice.

Solicitanții străini se pot înscrie în instituțiile de învățământ superior, ținând cont de următoarele cerințe:

Documente necesare pentru studii în străinătate

Pachetul standard de documente include:

 • Un certificat de învățământ secundar.
 • O diplomă de studii superioare.
 • CV sau o scrisoare autobiografică în CV-ul format.
 • O copie a suplimentului la diplomă. sau transcrierea înregistrărilor academice, în cazul în care un document de finalizare nu a fost primit.
 • certificat de test de limbă.
  Unde pot studia în străinătate pentru gratuit - cea mai bună educație gratuită în străinătate
 • Certificat de orice alte teste standard, examen.
 • Chestionar executat de cerințele universitare. În unele instituții sa răspândit on-line, în format electronic. Va trebui să-l imprimați și să prezinte o copie pe hârtie.
 • Scrisori de recomandare din partea profesorilor. curatori, decan al Universității. Numărul acestora - 3 - 5.
 • scrisoare de motivație. Ar trebui să indice de ce vrei să faci la această școală, de ce sunt atrasi de un anumit program de studiu. Puteți specifica realizările și hobby-urile lor, să dezvăluie pe deplin identitatea și face apel la membrii comisiei de selecție.

Fiecare document furnizat de Comisie, joacă un rol important.

Dacă nu trimiteți nici un document, vi se poate refuza admiterea.

5 moduri de a studia în străinătate gratuit

Există mai multe metode de obținere a educației libere în străinătate. Toate formele sunt direct legate de un ajutor gratuit. Ar putea avea elevi ai instituțiilor de învățământ, guvernamentale, întreprinzători privați, reprezentanți ai fonduri publice.

Unde pot studia în străinătate pentru gratuit - cea mai bună educație gratuită în străinătate

5 moduri de a enumera o astfel de formare:

Deci, după cum ați înțeles, pentru a primi o educație gratuită în străinătate este posibil. Principalul lucru - să aibă dorința. Atunci când alegeți o instituție de învățământ, ma bazez pe examenele și cerințele de admitere.