Un pisici fără scrupule ameliorator Marina Gurylova - site despre pisici „“

lucru sa întâmplat cu bătător la ochi pisica mea. Fotografia descrie o pisica de reproducție mea, care, în vârsta de patru luni, a fost transferat la coproprietate în pepiniera (orașul lui Vladimir Bright Rainbow) Marina Gurylovoy, care, la rândul său, astfel încât să nu conțină un animal la domiciliu a dat pisica unui terț sub forma unui cadou, un om obișnuit îndepărtat feline din lume, fără a spune că primul ei pisica este proprietatea canisa mea.Pe site-ul său a postat o fotografie Marina pisică ameliorator mine îndreptat în mod natural, în calitate de proprietar însuși, nu este dat ca pisica este pe condițiile condominiu. Am fost asigurat că pisica nu este în condiții de pepinieră, vor trăi mai bine, ocazional, a raportat că pisica este iubit și foarte bine întreținute. Sunt de acord cu acest lucru, mulți sunt în căutarea pentru casa si doresc sa lucreze cu pepinieră iubitorii de pisici obișnuite.

Ca urmare a unei cereri pentru a afișa o fotografie crescut pisica a răspuns că ea nu a fost foarte bună și ea nu poate lua o fotografie de ea pentru mine. Furnizarea de contacte cu o terță persoană care a trăit o pisică, ea pur și simplu nu a funcționat pentru un motiv oarecare. Trebuie să spun pentru a vedea și de a face cunoștință cu o terță parte din numele său este Olga, am putut doar când pisica era deja la mine acasă.

După cum sa dovedit Olga om cinstit foarte bun, care a iubit și sa uitat după. El ajută să ia naștere și tras semnalul de alarmă cu privire la starea de sănătate a pisicii în a treia zi. Marina se despre ce se întâmplă cu pisica să-mi spuneți nu a pus în contact nu iese.

În seara zilei de-a șaptea au spus Olga că ceva ciudat se întâmplă cu pisica, puii ar fi rupt stomacul ei și făcut-o la casa lor, nu am pus în evidență din nou. Văzând ce se întâmplă mama Crook Olga forțat să meargă la Marina ore Clinica veterinara, Marina, în același timp, nu a primit nici să se uite la pisica, iar apoi spunând că ea a fost obosit și sa dus la culcare.

Mama Marina a sugerat să nu meargă la spital din cauza unui timp de seară și de costul ridicat al unui taxi (200 ruble), ea a oferit o gaură de tratament alternativ în stomac decât o acoperire în sus și fixați. La acea Olga era furios, a luat soțul ei și au mers pe transportul lor. Era doar ora unsprezece seara mama ei ma sunat și a început să vorbească în telefon, ea a trebuit să lucreze, este necesar să se în mod artificial pisoi pentru a hrăni, pentru că pisica nu mai era în stare să o facă, și ea nu știe ce să facă în continuare.

La acasă, am găsit o pisică în cortul expoziției într-o stare de schele minciună, lipsa poftei de mâncare, temperatura 40. jumătatea fixată nu este clar ce, și în interiorul pânză, o altă cârpă pe o rană deschisă, și că, în loc de tifon steril.Și cel mai dezgustător ce pisica cu o reacție slabă la ceea ce se întâmplă peste tot în jurul stabili, și pe ea ca larve kopashilis puii ei de altfel, unul dintre pisoii au murit în casele lor dintr-un motiv ciudat, am fost de a lua patru.

Prima fotografie este o pisica în a șaptea zi după fătare, în prima dimineață după ce casa Marina. Diagnosticul - un uger abces extensiv (mastita supurative). Tratament antibiotice, imunostimulante, spălare, unguente si pansamente zakladyvanie de 4 ori pe zi.

Un pisici fără scrupule ameliorator Marina Gurylova - site despre pisici „“
Un pisici fără scrupule ameliorator Marina Gurylova - site despre pisici „“
Un pisici fără scrupule ameliorator Marina Gurylova - site despre pisici „“
Un pisici fără scrupule ameliorator Marina Gurylova - site despre pisici „“

Aducerea în jos temperatura așa cum a fost necesar pentru a vosctanovit apetitul pentru medic de instruire in mod natural pisicuțe au fost intarcati de la laptele mamei încă mai vine și este dificil de a vindeca, dar o fotografie poate fi văzut astăzi doar a patra zi de tratament, dar rezultatele s-au îmbunătățit vidno.Rana practic eliminate, buzunar purulente în inghinală a devenit mult mai puțin, în prima zi de tratament să aibă loc în întregime pe durata unei seringi de insulină, pisica a început să meargă încet, din moment ce ieri am mânca carne de vită.

Cel mai mult mi-era teamă de sânge zarozheniya, în cazul în care nu a luat pisica, cred că ar fi fost nr. Sunt al nouălea an în contact permanent cu pisici și toate, desigur, se datorează faptului că toate ființele vii la fel, dar un astfel de cosmar, care ar aduce pisica la o stare pentru care cele cinci zile, nu am văzut. Eu dorm cu ochii mei minute practic deschise, cineva aduce gunoi iskucstveno mă înțeleg.

Pisoii cresc, creștere în greutate, este foarte norocos că au fost tremor puternice. dar situația este încă trist. În acordul nostru verbal, trebuie să dea un pisoi Gurylovoy, dar în situația actuală și pentru a identifica faptul de îngrijire necorespunzătoare și de îngrijire pentru animale, cred că nu îndeplinesc valid condițiile. Multi crescatori acord de transfer de pisoi face un punct cu privire la îngrijirea adecvată, hrănire și îngrijire veterinară în timp util cu privire la acest lucru nu se poate spune în pepinieră (Bright Rainbow) pisoi în contractul nostru, deoarece nu este încrezător în viitorul îngrijire și respect pentru el de către Gurylovoy Marina.

Fetele, cum ar fi faptul că este evaluată animalele care nu sunt cumpărate pentru 70 mii, și a primit la fel ca asta asa. Soarta pisicilor mele, care sunt atât de oameni au încercat să mă convingă să le dea să cosească și așa nerușinare furișat dovedit le pasa de mine. Personal, am căcat în suflet, după ce tot ce trebuie să fac, cum să ajute.

Întrebați de ce aceste mâini dau așa ceva prost nu înțelege și nu a putut vedea oameni imediat. Al patrulea deceniu, dar în oameni și umanitatea încă mai cred. Sper că toată lumea a citit acest post, face propriile concluzii.

Dragi iubitori de pisici!
Fii atent cu crescatorul de pisici.